ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сашо Александров: Евала на Боби Михайлов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:14 / 26.06.2013Коментари (85)10543
© Plovdiv24.bg
Спортният директор на Ботев Пд Александър Александров изрази огромната си благодарност към президента на БФС Борислав Михайлов. Причината бе съдействието за участие на "канарчетата" в Лига Европа на мястото на ЦСКА. Намесата на члена на Изпълкома на УЕФА бе решителна. Европейската централа за първи път в историята си позволява при изтеглен жребии да допуска отбор по подобен начин.

"Евала на президента Борислав Михайлов, че положи големи усилия ние отново да играем в Европа. Това не трябва да се забравя, тъй като именно негова е заслугата да сме в турнирите", заяви Сашо Александров.

"Сега трябва да си променим програмата. Тепърва старши треньорът Станимир Стоилов ще решава как да изменим графика на подготовката и на тренировките. Всичко зависи от Мъри. Разбира се, че имаме планове. Единият беше само за шампионат, но не подценявахме и Лига Европа. Сега, щом излезе официално, че сме в клубните турнири, започваме битката на два фронта", допълни Кривия.

Източник: "Меридиан мач"

Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
АЗ ДОСЕГА ВИНАГИ ГЛАСУВАХ ЗА ДСБ, НО НА ПРЕДСРОЧНИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ, ЗАЩОТО ЕДИНСТВЕН БОЙКО БОРИСОВ МОЖЕ ДА БЪДЕ ФРОНТМЕН НА ДЯСНОТО ПРОСТРАНСТВО И НА НОВОСФОРМИРАНИЯ ЕДИНЕН НАРОДЕН БЛОК!
-3
 
 
БЕЗ НЕДЕЛЕВ И ИВАН ЦВЕТКОВ ЖЪЛТИТЕ СА ПЪЛЕН БОКЛУК! А И С ТОЗИ ТРЕНЬОР- ОЩЕ ПО-ЗЛЕ!
-3
 
 
ГОЛЯМАТА ИЛЮЗИЯ ЗА ЖЪЛТУРИТЕ - ТЕ БИЛИ БИЛИ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА!? ХАХАХАХА! ПЪРВО: ТОВА БЕШЕ АФД"ТРАКИЯ"-Пловдив - ОБЕДИНЕН ОТБОР МЕЖДУ ТРИ: БОТЕВ Пловдив, СПАРТАК Пловдив И АКАДЕМИК Пловдив, ВТОРО: ТОВА БЯХА МАЧОВЕ СЛЕ КАТЕГОРИЧНИ ЗАГУБИ С 1:4 КАТО ГОСТИ И ПО-ТИТОЛУВАНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ОТБОРИ СИ НАПРАВИХА ЕДНА ТРЕНИРОВКА С ЖЪЛТУРИТЕ! А ТЕ СЕ ХВАЛЯТ КАТО ПЪЛНИ ТЪПУНГЕРИ С "ГЕНИАЛНИТЕ" СИ ПОБЕДИ! СМЕЕ ВИ СЕ ЦЯЛА България - КАК НЕ ГО РАЗБИРАТЕ!? АМА ЖЪЛТАТА ИЛЮЗИЯ И ЖЪЛТАТА ГОСТЕНКА НЕ ПРОЩАВАТ! В МОМЕНТА НЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ВИ МРАЗИ ЦЯЛА България С ЧЕРВЕНО-ТУРСКИТЕ ВИ СПОНСОРИ, КОИТО СКОРО ЩЕ БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ПОЛИТИКАТА! ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАК ЩЕ ВИ ПОСРЕЩАТ И ИЗПРАЩАТ КАТО ОТБОР НА ДПС, АХМЕД ДОГАН, ЛЮТФИ МЕСТАН, НИКОЛАЙ БАРЕКОВ, ГЛИГАН ПЕЕВСКИ - ЦЯЛА България ВИ МРАЗИ!
0
 
 
ЧЕСТИТО "КЛАСИРАНЕ" ЗА ЛИГА ЕВРОПА: ЕВАЛА НА ДПС...ЕВАЛА НА СПОНСОРА НА БФС МАФИЯТА И ПЕРУКАТА....ЕВАЛА НА БЛАГОДЕТЕЛЯ ВИ ПЕЕВСКИ! ЗАЩО ЛИ ВИ НЯМА НА ПРОТЕСТИТЕ В Пловдив, 1912 СЕЛСКИ ЕНИЧАРИ !? МАЙ ВСЕКИ СЕ СЕЩА ...
-1
 
 
Един апел към нашето ръководство. Да помислят за озвучаването на стадиона в Бургас, което предполага че ще имаме наш "дисководещ"с любимите ни "Ботев марш", " Блю Канари", "Отбора на Пловдив" и.т.н..
+1
 
 
Един апел към нашето ръководство. Да помислят за озвучаването на стадиона в Бургас, което предполага че ще имаме наш "дисководещ"с любимите ни "Ботев марш", " Блю Канари", "Отбора на Пловдив" и.т.н..
0
 
 
Самолетни билети до Астана, Казахстан Цени на Самолетни билети София, България - Астана, Казахстан Най-ниски цени за двупосочни самолетни билети от София до Астана. Показаните по-долу цени са крайни - с включени летищни такси и такса обслужване. При нас няма скрити такси при резервация и плащане. Авиокомпания Цена с включени всички такси Директен полет С прекачване Turkish Airlines 634.03 ? Двупосочен Полет на 2 авиокомпании 741.51 ? Двупосочен Aerosvit Airlines 780.51 ? Двупосочен Lufthansa 780.51 ? Двупосочен Austrian 1002.03 ? Двупосочен
+1
 
 
Лошо , че няма да използваме Джинич и Анисе за мачовете с ,,Астана,,.
-4
 
 
Къде си Тити Папазов да псуваш като селянин...бързо забравяте .Христолов президент ....
+8
 
 
От НАЙ-СРАМНИТЕ гъзолизци в цяла България, които доскоро разправяха и се плюнчеха как са изгонили Тото Кюфтето акъл не искаме ! Нещо неясно селяни ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: