ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Канарчетата" обявиха цените на абонаментни карти и билети за сезон 2013/2014
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:41 / 18.06.2013Коментари (34)7541
© Plovdiv24.bg
ПФК "Ботев" определи цените на билетите и абонаментните карти за мачовете през новия сезон. След намаляване броя на отборите и въвеждането на плейофи в "А" група всеки отбор от елита ще изиграе 19 домакински мача за първенство.

Абонаментната карта ще важи за всички домакински срещи от шампионата, както и за двубоите от турнира за Купата на България. Картите са в процес на изработка, а началото на продажбата им ще бъде обявено в клубния сайт.

Клубът ще продължи практиката с предварителната продажба на билети и такава ще бъде организирана преди всеки двубой на стадион "Христо Ботев".

Билети:

- За мачовете от първата фаза на шампионата, с изключение на мачовете срещу Лудогорец, Левски, ЦСКА и Локомотив Пд, цената на билетите ще бъде 6 лева в предварителна продажба и 8 лева в деня на срещата.

- За мачовете от плейофите, плюс мачовете срещу Лудогорец, Левски, ЦСКА и Локомотив Пд от първата фаза, цената на билетите ще бъде 8 лева в предварителна продажба и 10 лева в деня на срещата.

- За ученици от 12 до 18 години и пенсионери над 65 години цената на билетите ще бъде 3 лева.

- Децата под 12 години ползват безплатен вход, но задължително с придружител.

Абонаментни карти:

- 700 лева - ВИП карта за ложата. Картата не включва паркомясто. Цената за запазено място на паркинга е 300 лева и се заплаща отделно от картата.

- 350 лева - карта за секторите "А" и "А1".

- 120 лева - карта за всички останали сектори на стадион "Христо Ботев".

Източник: botevplovdiv.bg

Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Убедих се отново....5 ден ви няма на протеста! Жалко е ....за 5 гроша се дупите на ДПС Пеевски !!!!! 1912 селски еничари ! Колкото и да се правите на патриоти сте едни селяшки мишоци! Опровергайте ме, де !
на 19.06.2013 г.
+7
 
 
Билетите за спектаклите на Ботев Пловдив са най-търсените в страната.
+5
 
 
Нека да погледнем на повишените цени на билетите, и най-вече на картите, от друг ъгъл. Ако имаме посещаемост от 10 - 12 хиляди души на домакински мач, ще имаме приход от около сто хиляди лв. Превръщаме се в едно печелившо предприятие. А в момента, в който собственикът излезе на печалба от клуба, неговата инвестиционна политика ще се промени. Ще си заслужим скъпи трансфери, високи заплати на футболистите, а най-важното е, че ставаме конвертируем отбор. Ще се знае, че който и да е собственик на Ботев, с един разумен бизнес план, ще печели от марката Ботев.
0
 
 
За централната , ще има много желаещи .Защото трибуна ,,ИЗТОК,, ще бъде съборена , а зад вратите и около корнерите не се вижда особено добре целият терен . Затова и цената от 350 лева е нормална .
+5
 
 
Цените са нормални. Аз лично ще си купя карта. Миналия сезон не си взех, та ходих преди дербитата за предварителната продажба, отделно в деня на мача се чака по опашки (нещо непознато на други стадиони в Пловдив, а и в България). И като си направя сметка - с карта ще си спестя пари и нерви.
на 18.06.2013 г.
+10
 
 
Ходя на всички мачове на Ботев когато съм свободен и не питам дали мача е тук или във Варна.Не питам и защо билетите са толкова а не толкова и то не само на нашия стадион а и на другите стадиони.И точно по тази причина понеже ходя на мачове заради Ботев а не заради противника с който играе сега имам моралното право да питам кой е тоя селянин от управата на Ботев който реши че за определени отбори ще се плаща една а за други друга цена? И какви по дяволите са тези нещастници от Лудогорец,ЦСКА,Левски и Локомотив,че заради тях трябва да си го премествам? Селско се работи още и който може да мисли няма да ми опонира.
+5
 
 
Не е скъпо, но не е и евтино. Мисля, че цените стоят на средата м/у скъпо и евтино. Както и да е доволен съм, не са лоши тези цени.
+6
 
 
Цените са нормални, а като стане новия стадион, нормално е да са по-високи и от тазгодишните.
+6
 
 
Цените са ок, аз така или иначе си купувам абонаментна карта, по-удобно е.
+10
 
 
Аре стига сте мрънкали.Съвсем нормални цени. Мрънкат едни други.Ние не сме като тях.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: