ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Младежки национал пристигна на проби в Локо, чака се и чужденец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:20 / 18.06.2013Коментари (16)3843
© Plovdiv24.bg
Младежки национал на България пристигна вчера на проби в Локомотив Пловдив, съобщи "Тема Спорт". Става въпрос за 20-годишния халф Димитър Благов, който на няколко пъти попадаше в разширените списъци на Михаил Мадански. Той ще тренира десетина дни с черно-белите, преди старши треньорът Сашо Станков да реши дали ще го задържи.

За последно през пролетта Благов игра за Пирин Бл в Югозападната В група. Полузащитникът е родом от Благоевград, като с футбол започва да се занимава в школата на Ивайло Андонов -Пирин 2001.

След това, през 2010 година, е привлечен в академията на Черноморец Бургас, от където е пратен в Черноморец Поморие да се обиграва. През есента на 2012-а носи екипа на Нефтохимик.

Днес към лагера на Локомотив Пловдив в Банско трябва да се присъедини на проби и чужденец. Знае се само, че той е нападател и идва като свободен агент. Досега пловдивчани привлякоха трима нови играчи - Мартин Камбуров, Здравко Лазаров и Руслан Куанг. Наставникът на черно-белите Сашо Станков заяви, че би искал да види в редиците си други бивши играчи на тима като Сержиньо и Йордан Тодоров

Стана ясен първият съперник на Локо Пловдив в предсезонните контроли. Това е третият от последния шампионат на Македония - Хоризонт Турново. Мачът е планиран за 25 юни в Банско. Три дни по-късно черно-белите ще изиграят още една проверка, като за нея все още се търси противник.

В същото време стана ясно, че ръководството се опитва да уреди лагер в чужбина. Не е изключено след завръщането от Банско в края на юни пловдивчани да заминат за Австрия.
Още по темата: общо новини по темата: 163
01.10.2013
30.09.2013
30.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За какво са ти тези умрели коне бе Коко? Нали ще се налагат младите момчета от школата ни? Ето това за двамата младежки национали от Левски и Пирин е добра новина. Но другата, за Й.Тодоров и Сержиньо, не е. Дори и Камбуров и Лазаров нямат место вече в този отбор.Трябва да се налагат млади момчета, които имат качества. В тях е бъдещето.
-1
 
 
Къде е Росен Колев,защо изпуснаха Кацарев?Да знаете,че никой от младите няма да играе!
+11
 
 
Както писах и вчера, чужденеца е сенегалски национал от Гръцкото първенство, с 24 гола от последния сезон. Инфото е 95% сигурно.
+7
 
 
до поликлйниката живея 4увам линейките трагнаха
+9
 
 
Всеки ден отлични новини за Пловдив. А линейките хвърчат ли хвърчат.
+9
 
 
Младежкият национал Асен Георгиев е пред трансфер в Локо Пд. 20-годишният централен защитник е от школата на Левски, но за последно е играл в Ботев Вр. Очаква се и централен нападател от чужбина!
+13
 
 
Дано момчето покаже качества и да го вземем !!! Успех на Митко Благов
+14
 
 
Като си представя само, че сега можехме да бъдем в ,,А,, окръжна!? Вместо това сега се гради боеспособен отбор, който да влезе в тежката битка в първенството! Привличат се млади играчи, наред с опитните любимци Камбуров и Лазаров! За безмилостната борба, която ни очаква са нужни и опитни футболисти!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: