ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сашо Станков иска Сержиньо и Тодоров на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:54 / 17.06.2013Коментари (22)4322
© Plovdiv24.bg
Новият треньор на Локомотив заяви, че се надява да привлече двама от бившите играчи на тима - Сержиньо и Йордан Тодоров.

"Моите врати винаги са отворени за играч като Сержиньо, казал съм го и на Константин Динев. Харесвам го много като футболист. Всичко вече е въпрос на преговори с него. Предполага, че има и други отбори от чужбина, които го искат. Той е играч, който би ми свършил отлична работа. Искам и Йорадан Тодоров. Той е мое момче и също стои като вариант", коментира специалистът.

Затова какво ще включва в селекцията на Локо Сашо Станков добави: "Чакам няколко чуждестранни играчи на проби, макар че ще ми объркат малко работата. Ще гледам бързо да чистя ненужните хора о да оставям тези, които ми хванат окото. Футболисти предлагат много, изгледах и доста дискове, на аз искам на живо да се убедя в качествата им. Противник съм на пробите, но ситуацията сега е такава, че трябва да действаме бързо, защото малко сме изостанали."

За щаба, с който ще работи и дали да очакваме нови попълнения и там, Станков заяви: "Щабът ми остава отворен единствено за кондиционен специалист, но това няма да е Марин Гъдев, с който работехме в ЦСКА през 2008-а."

Източник: "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 163
01.10.2013
30.09.2013
30.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 18.06.2013 г.
0
 
 
Щом не уважавате футболистите на Локомотив за кво общество и уважение искате от истинските феновете на Локомотив, от публиката към вас СЕКТАНТИ ...
+2
 
 
Колкото и минуси да слагате на коментара ми това е истината. Когато някой от Вас извади пари от джоба и започне да плаща, тогава може да определя играчите.
-1
 
 
Станков е поредият послушник на краля уж щяха да развиват млади момчета от школата а се оказа че идват ''младежки национали''с въздух за 45 мин през зимата сега на 20 юли едва ли 20 мин ще бягат целта на отбора е ясна равен с БОТЕВ 3 премия и катерене по оградата ,селекциятаа ще се допълни с бананоберачи на мадам ба и допълване на бюджета от ''случайни резултати''
-4
 
 
До повечето коментиращи- айде стига с простотиите които ръсите и погледнете сериозно на нещата. Не виждате ли , че нямате спонсор, а тръгнали да коментират кой ще играе и кой не, я се стегнете малко, тоя бил такъв, другия онакъв, важен е резултатът. А коментиращите фенове на "Ботев" да си гледат и коментират техните играчи и да не се вълнуват много от селекцията на Локо, после на терена се вижда кой какъв е.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 17.06.2013 г.
-5
 
 
Коко си прибира синовете. Вън мазния чалгар от градския любимец !
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
сашоооо, с насержиньо , тъча и тимонов ли ще правиш боеспособен отбор ...??? точно с тия тримата ЩЕ гоним единствено оставане в групата .... единия не я подава цял мач на съотборник , другия бяга точно по 345 м за цял мач ... ???? нали ще се развиват и налагат младите ..!!! аи за камбура и здравко ясно ..те са си футболисти , АМА ТИЯ ТРИМАТА...???>,.
+1
 
 
станков иска точно тези футболисти с които разполага тото динев и които никъде другаде не ги искат ;) ..... ..... ..... ама, че съвпадение :):):)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: