ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев заминава за Австрия с група от 23 футболисти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:19 / 16.06.2013Коментари (72)5972
© Plovdiv24.bg
С група от 23 футболисти ще замине отборът на Ботев на втория си летен лагер, който ще се проведе от 17 юни до 3 юли в Австрия. В състава на "жълто-черните" се завръщат Бобан Грънчаров, Веселин Минев, Йордан Христов и Тодор Неделев, за които подготовката започва със седмица по-късно, заради участието им в националните отбори.

С отбора за Виена пътува и юношеският национал Радослав Терзиев, който през пролетния полусезон игра като преотстъпен в Раковски. От групата, която се подготвяше във Велинград през изминалата седмица, отпадат Ангел Рахов, Емил Аргиров, Цветелин Чунчуков и Владимир Айтов. Първите трима се присъединяват към тима на Раковски, докато Айтов го чакат кондиционни тренировки в Пловдив под ръководството на Светослав Гърков.

Ботев лети за Виена в 11:30ч. в понеделник с полет от летище "София". Ето и групата на "жълто-черните":

Вратари: Адам Стаховяк, Росен Андонов, Филип Димитров

Полеви: Артур Енрике, Сивард Спрокел, Бобан Грънчаров, Йордан Христов, Томаш Иршак, Веселин Минев, Борис Галчев, Мариян Огнянов, Костадин Дяков, Серкан Юсеин, Християн Казаков, Луис Педро, Вандер Виейра, Николай Павлов, Иван Цветков, Ромарио Кортзорг, Станислав Костов, Радослав Терзиев, Божидар Васев, Тодор Неделев.

Източник: botevplovdiv.bg

Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
След като бесите са бесни значи сме на прав път.Политиката няма нищо общо със футбола.Призива на магарешкият за гласуване срещу обещание за трибуна донесе 702 гласа при положение че само неговите служители са над 1500 в Пловдив.Видяхме кой го докара и защо.След едногодишният му мандат във вторият /все още/ отбор настъпиха катаклизми.И ако остта-ВИС-2 -Кюстендилският Пришълец е все още актуална,то истинските локомотивци надали ще го възприемат.И вместо да налагат собствени възгледи е редно да мируват.Искаме ви по ниски от тревата,по-тихи от водата.Погледнете си собственото положение и не вкарвайте идеи ит вашият филм.Впрочем с какво се занимват сега Суди Озкан,Рашид Жинопотоку,Левент Наифоглу,преводачката от турски Топарлъ или циганският Остап Бендер -Тасоглу.А за убитите президенти да не говорим.Срам сте потници дори за собствените си фенове.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+3
 
 
Успехите предстоят , защото за първи път от много време , ще играем втори сезон със запазен състав от предния . Това е много по-добре , отколкото да се вземат 6-7 нови , пък дори и класни да са .
+3
 
 
Ако има "истинска" промяна в България, се очаква да има по-голяма законност. Защо тогава някои очакват негативно развитие за бизнеса на собственика на една банка, или мобилен оператор, или Булгартабак, или .... Такъв апокалипсис, какъвто очакват някои локомотивци за Цветан Василев, може да настъпи само, ако успее една "Социалистическа" революция.
+5
 
 
феновете на Ботев при всяко гостуване са били уважавани от местните. Кафенета, ресторанти в центъра на съответния град, около стадиона, са пълни с горди ботевисти с жълти фланелки, шалчета и т.н. Местните фенове, ведно с изнанадата от срещата си с нас, винаги изразяват своето уважение към Ботев. И на стадиона в общия случай нашият отбор и публика не са освирквани или обиждани.
+2
 
 
Феновете на нищото май забравят криминално-наркоманската си история . Техните президенти все нобелови лауреати за мир бяха , поне тези, които оцеляха . Ние не обикаляме селата да се предлагаме на всеки , готов да ни яхне . Ние сме БОТЕВ Пловдив . Вашите фенове гласуват за ДПС.
-2
 
 
каква съдба,паланки и села вие турците ще ви ш***ме.турци от ботяфффф вън от България
+2
 
 
абе с това повтаряне за дпс още малко и ще си повярвате.как я виждате дпс да подкрепя отбор с име на ботев.той да не е някъкъв турски герой ли;ставате смешни .вместо да си направите усилие да помогнете за сваляне на правителството вие тук се заигравате като се опитвате да преиначавате истина която всеки знае.няма буфери по площадите щото са във форумите.на приказки сте велики като всички прошлеци дето чакат наготово .за последно питам пак -ботев национален герой на турция ли е та да спонсорират отбор с такова име
+2
 
 
Буферите се задавят от злоба. Това е супер. Не знам от къде идват парите в Ботев, но за икономиката на България наистина ще е добре да идват от друга страна. Без значение Турция, Германия или Кувейт. Ако наистина е така - още по-добре. Икономиката на една бедна държавица може да се развие с производство, износ или с инвестиции. Наливането на чужди пари е нещо, за което се борят дори развитите страни. За това руски олигарси и арабски магнати са добре дошли да наливат пари в отборите в Англия. Това там се е превърнало в държавна политика. Така че, жалки буфери, дано сте прави и парите за Ботев не идват от джоба на българина, а от нечий друг джоб. И не от наркотици, оръжие, проституция и поръчкови убийства както беше при Жоро Спринцовката...
+3
 
 
Вазелините от къра зад ВСИ нещо много са се превъзбудили. Явно пак са дишали лепило магистралните утайки от ромски произход.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: