ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко връща куп звезди в Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:06 / 07.06.2013Коментари (55)9599
© Plovdiv24.bg
Все още формалният главен акционер на Локо Пд Константин Динев е започнал сондажи около бъдещата селекция на Лаута, съобщава "Меридиан мач". Доста любимци на бизнесмена са спрягани за трансфер при "смърфовете".

Ако Динев официално отново започне да издържа пловдивчани, в списъка му с нови попълнения са Мартин Камбуров, Здравко Лазаров, Михаил Венков, Сержиньо, Йордан Тодоров, Пламен Крачунов и др.

Отделно от ръководството на ЦСКА в лицето на Димитър Борисов дължат доста пари на бизнесмена от Сандански за продажбата на над половин дузина играчи през миналото лято. Коко Динев възнамерява също да изчака и развитието около българския пазар, както и да доведе нови чужденци в отбора.
Още по темата: общо новини по темата: 163
01.10.2013
30.09.2013
30.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
За Мишо Венков и Крачунов съм съгласен да се върнат, но за Камбура, Електрика, Тъча и Сержиньо - НЕ. Те са изпята песен вече. Нека Коко да се поогледа за нови играчи из Македонията и от Бургас, както и от изпадащите отбори.От скъпи лагери в чужбина няма смисъл. По-добре е отборът да се подготви в Сандански, но със селекцията трябва да се действа от сега, за да може всички заедно да проведат една добра подготовка.
на 10.06.2013 г.
-2
 
 
Тото Динев се завръща . Потниците да излизат с декларация ! :-)
+2
 
 
Марто Камбуров пак ще скубе пернатите!
-4
 
 
Работете,работете.....3.50 на час ви плащат!По програмата за социална заетост!
+5
 
 
Само ще ви напомня, че Коко милееше за Локомотив.Той беше дори и на тренировките на отбора.Направи игрища, подобри базата, стигнахме до финал за Купата и Супер-купата играхме в Европа.Отбора показваше доста висока ниво на игра!Това, че шепа фенове ревнаха за уредени мачове е много глупаво!На думи всеки може да си говори каквото си поиска, но къде са доказателсвата?!?И аз мога да си приказвам какви ли не неща, но без доказателства са празни и излишни приказки колкото да си проветрявам устата....И друго нещо с Коко имаше и по голяма посещаемост на мачовете, колкото до Марешки той беше ясен, че след сезона се омита.Силно се надявам да се намери собственик, който да обича футбола да милее за отбора и само тогава нещата ще тръгнат към по добро, а не като Марешки да иска да бъде избран и да гълта пари от Държавата както останали правят!На него му е все тая после дали ще издържа Локомотив или не.На него не му дреме за отбора не ни трябва такъв човек!Само ЛОКОМОТИВ Пловдив!
+10
 
 
незнам какво толкова не му харесвахте при него бяхте най-добрия отбор в групата говоря за сезона в който играхте финал за купата
+10
 
 
МНОГО ПЪТИ САМ ГО КАЗВАЛ АМА НИщО ДЕ ПАК.ГОСПОДА МРАЗЕщИ КОКО.1 КАК СТАНАХМЕ шАМПИОНИ.....С МНОГО СИЛНА ИГРА НАЛИ.ЕТО ЗАТОВА НЕ ВИ УВАЖАВАМ,,,,КАТО БИЕМ Е ДОБРЕ АМА КАТО ДАВАМЕ ПРОДАВАМЕ.ВЗЕМЕТЕ СЕ МАЛКО В РЪЦЕ И НЕ ПРАВЕТЕ ПРОСТОТИИИ.СТИГА,ИЛИ СИ С ЛОКО ИЛИ ПРОТИВ.ДОБРЕ ДОшЪЛ НА КОКО ДИНЕВ
+8
 
 
Съмненията за "Черно тото" се превръщат вече в паранормално явление. Всяка грешна стъпка сме склонни да я "оправдаем" с черно тото. И това вече се правръща в диагноза на феновете на всички отбори в БГ. Финалът срещу Лудогорец, колко пъти Велев се заклина, колко футболисти, ръководители да обясняват, че не е продаден! Обаче феновете на Локомотив продължават да се самонавиват, колко отборът им е бил непобедим и велик. А и не само те се самонавиват. От тази фикс идея боледуват и феновете на Ботев, и на другите отбори. Ботев не изигра мачовете срещу ЦСКА, Лудогорец, с голямо майсторство, отборът нямаше много голови положения. И вместо да оценим реалността, че това са ни възможностите, с пределни усилия на отбора, не можем да създадем голови ситуации, се самозаблуждаваме с приказки от 1001 нощ, че Мъри не е искал, че някой друг не желаел, но ако всички искаха, играта ни щеше да е друга.
+7
 
 
В продажното време на поп Кръстьо Сидеров и Капут Бареков Коко да чака пари, които му дължат чорбата, е да чакаш от умрял писмо! Пък и чорбата както се чува, ще си чисти дълговете с лиценза на Литекс. А като има такъв прецедент не може ли и Локо да си ги изчисти с лиценза на Любимец примерно!? Коко ще реши! Коко е доказан локомотивец, Да връща опитните и класни играчи и с младите да вървим напред! Дано се възроди отбора ни по-силен отвсякога!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: