ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неделев: Оставам поне още един сезон в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:39 / 06.06.2013Коментари (19)5275
© Plovdiv24.bg
Капитанът на младежкия национален отбор Тодор Неделев заяви, че обмисля да остане в Ботев Пловдив и през следващия сезон, а след това да мисли къде да продължи кариерата си.

"Засега мисля, че съм в Ботев. Мисля, да изкарам и следващия сезон там и догодина ще мислим къде ще играя", сподели плеймейкърът при пристигането в София след двете победи на младежите над Андора.

"Ами аз мисля, че изиграхме два доста добри мача. Треньорът е доволен. И в двата мача надиграхме Андора. Надявам се да побеждаваме занапред и да се класираме. Не е важно кой ще вкара головете, важното е да побеждаваме", сподели Неделев, който вчера заби 2 гола при успеха с 3:0.

"Аз ще играя, където ме викнат. Решили са, че ще помогна на младежите. Надявам се да играя скоро и квалификации при мъжете", пожела си още атакуващият халф .

Източник: БГНЕС

Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Успех Тоше. Правилно решение . Имаш още какво да дадеш за Ботев. А след време с твойта преценка с помоща на Ботев Пловдив да избереш правилният отбор във чужбина. С теб сме Тошко. Ай канари !!!
+12
 
 
Защо все трябва някой да бъде продаден някъде, за да се развие? Нали градим шампионски отбор, отбор за Европа... Че и повечето му пожелават да идел в голям гранд!? Какъв гранд!? Като не е при нас какво значение има? Ботев не е шопска пералня за пари, нито училище, където се гледа да се извади някой играч и да се продаде. В Ботев целта е създаването на отбор от класни играчи, и възвръщане и надминаване на успехите от славната история... Ако продаваме всеки, когато се развие и стане достатъчно класен, за да играе в Европа - ние кога ще имаме отбор, който да е конкурентоспособен там!? Аз всяка вечер си лягам, и сутрин се събуждам с мисълта за този отбор, не за да слушам как някой мисли да използва марката Ботев за трамплин към Европа!
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+10
 
 
Тошко трансфер в чужбина но след като се утвърдиш в Ботев с постоянна игра,а и с тези 60 минутки солук в момента не ставаш. Има доста хляб да изядеш но перспективата е пред теб.Успех но преди следваща крачка мисли щото много като теб са се взимали на сериозно и след това до кривата круша.Следвай философията на клуба -стъпка по стъпка.
+12
 
 
Тоше, Тоше, взел си се много насериозно моето момче. Щял още един сезон да играе в Ботев и после да мисли - какво има да мислиш. Изграден спортист се става на 25-26 години - дотогава си надежда с потенциал. Добре че все още не си фактор в Ботев та като си тръгнеш догодина няма да го усетим. Примери за това което ти казвам са много: Мечо Телкийски, Ясен Петров, Георги Христов и т.н. и т.н. Ти нямаш физиката още цял мач да изкараш като хората а си тръгнал да се продаваш догодина. Имаш наистина голям потенциал но той не се развива за 1-2 години и внимавай да не си останеш вечната надежда. Използвай момента да работиш с Мъри колкото можеш повече - само от полза ще ти е. Ако беше при Феро е друга работа. Желая ти успех и приемай оферти само от грандове в Европа, а не от Касъмпаша или наши евроидиоти от Разград и София. В момента не ти трябват много пари, а много работа за да си развиеш таланта - после мангизите сами ще дойдат !
+12
 
 
Toше,имаш огромен късмет,че точно сега в БОТЕВ се случват страхотни неща,ИЗПОЛЗВАЙ ГО максимално!
+14
 
 
един е Тошко, Тошко Неделев але але але......
+14
 
 
Браво , Тоше с теб сме винаги ! САМО БОТЕВ!
+9
 
 
Правилното решение , дори по другият сезон пак ще е правилно . Със сигурност , ако играе още два сезона за ,,БОТЕВ,, ще дойде голямата оферта от голям отбор . Сега е най-важно да се наслаждаваш на играта Тошко , а парите ще дойдат в големият европейски отбор , а не турски средняк.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: