ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Генов за Plovdiv24.bg: Ще изчакам да видя как ще се развият нещата с Локо и тогава ще дам своето решение за ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:52 / 05.06.2013Коментари (56)11946
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Локомотив Стефан Генов потвърди за интереса от страна на новия треньор на ЦСКА Христо Стоичков, който иска да го включи в щаба на "армейците".

Чечо заяви пред Plovdiv24.bg, че първо ще разговаря с Атанас Узунов и Христо Бонев, за да види дали има ясното около бъдещото на "черно-белите", след което ще даде своето окончателно решение на Камата.

"Да, разговаряхме с Христо Стоичков. Ще дам своето окончателно решение в близките дни. Искам да изчакам да видя как ще се развият нещата с Локомотив. Първо ще разговарям с Атанас Узунов и Христо Бонев, за да видя дали има някаква яснота с клуба, тъй като аз съм си локомотивец и все пак ме касае бъдещето на Локомотив. Въпреки, че ми е изтекъл договора искам да съм лоялен с нашия клуб", коментира Генов пред Plovdiv24.bg.
Още по темата: общо новини по темата: 163
01.10.2013
30.09.2013
30.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Веднагически да се маха тоя безхарактерен тип.
+4
 
 
Тая пу..ка Чечo ни излъга всички че отива на почивка ...Махай се без теб ЛОКО щеше да бъде по напред,страхлив и послушен тренер не ни трябва!!
+7
 
 
Кой лъжеш бе боклук??? Що не признаеш, че си събра багажа и се отправи към Цецка/??? Дори не си се замислил като са ти предложили да идеш при боклуците. Генов, мишка си, брат и такъв ще си останеш до последния ти дъх. Поне доказа колко ГОЛЯМ локомотивец си...изтривалка.
0
 
 
оня със страната фамилия -цоцорков и той че взел че отказал.бива ли така всеки вика вземи го ти
-5
 
 
Осиминитела се завръща,стягайте си г..з...е,и да не пеете,че ептен ще ви е вътре.....
+4
 
 
Коко Динев продължава да е собственик. Беше една година в отпуск. Марешки всъщност бе спонсор. Сега с нови спонсори и Коко президент може да направим силен отбор, защото Коко разбира от футбол и има поглед върху футбола в Гърция - там играят по-силни играчи и Коко ще доведе качествени попълнения! А като запазим тези, които се развиха от младите и се проведе една пълна подготовка ще имаме боеспособен отбор за догодина!
+1
 
 
Вие се молете да не стане,защото с неговия отбор ви пръскахме халката отвсякъде.Именно той доведе най-добрите чужденци в БГ.На холандците вкарвахме по четири гола,играхме в Европа и да не изреждам...Това за уредените мачове-в България е пълно с болни мозъци и затова е на това дередже.
0
 
 
А Емилия ? Ще доведе ли и к*****а? Без нея ще е скука...
+1
 
 
Да - Коко Динев наистина се завръща, но дали това е повод за радост?!Вчера на работата си говорих с един колега локомотивец за бъдещето на Локомотив и му казах, че основния проблем на нас локомотивците е, че нямаме фенове, които са обществени личности - депутати, кметове, президенти…журналисти като Бареков и т.н.Казват, че рибата се вмирисва откъм главата, нали така? Е Вие, какъв човек сте очаквали да дойде на "Лаута" ,братя "черно-бели", като хората, които са ангажирани да намерят нов собственик са лицата Бонев и Узунов?!Ми много ясно, че ще си докарат човек, който на тях им е удобен…дай им да уреждат мачове, тото и да пълнят гушите…те на това са учени цял живот и не могат да се променят.На тия двамата Коко им е , като манна небесна…хранилка, братче дай им да цоцат само, да "хвърлят заровете" и да им дебелеят гушите.Трябваше някой виден и отговорен наш фен да се заеме с тази задача, а не Бонев и Узунов - на тях местото им е на трибуната, а не в управата на клуба.Аз разграничавам човека Бонев и футболиста Бонев!По принцип трудно сериозен човек би навлезнал да лови риба в мътни води, каквото е нашето първенство.Още като види, за какво иде реч и ще си "запали гуминетките". Но това е друга тема на разговор!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: