ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко без претенции към Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:40 / 03.06.2013Коментари (56)11864
© Plovdiv24.bg
Константин Динев няма да предяви финансови претенции към евентуалния нов собственик на Локомотив, пише вестник "Марица". В момента Динев чрез свой приближен притежава 97 процента от клуба, а Веселин Марешки се явяваше само като спонсор. В събота при ексбоса на черно-белите е бил административният директор Атанас Узунов.

"Коко Динев бе категоричен, че няма да предяви финансови претенции за акциите си в клуба. Той каза, че няма да прави спънки на Локомотив да си намери нов собственик. Динев няма намерение да се връща под никаква форма", обясни Узунов. Той каза още, че е получил уверение и от Веселин Марешки, че няма да си търси вложените пари в Локо.

Марешки е споделил на среща с феновете, че няма да иска възстановяване на средствата, отишли за издръжката на Локомотив този сезон. Става дума за сума от порядъка на 2,5 млн. лева, платени за заплати, премии на играчите и т.н. Варненецът ще претендира единствено за парите, които е дал за погасяване на дългове на предишните ръководства. По непотвърдена официално информация става въпрос за задълженията, които Марешки е изплатил към НАП от по 60 000 лв. на месец.

Другият ангажимент, който аптекарят е поел, е да построи трибуна "Бесика". Варненският бизнесмен е гарантирал пред ултрасите, че ще изгради сектора. Както е известно, провалилият се политик обяви официално, че ще направи трибуната, като желанието му е под козирката на сектора да пише, че е подарък от Веселин Марешки.

Още по темата: общо новини по темата: 17
04.06.2013
03.06.2013
02.06.2013
21.05.2013
20.05.2013
18.05.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ма какви претенции ще има Коко за акциите при големите задължения към НАП?!Нали трябва да ги плаща!!А ако се появи някой "умник" с "черно-бяла"душа що да ни му ги хариже!Та нали затова Магарешки не взе акциите!
0
 
 
Ба*ти яката новина за Локото , няма да мога да я преживея , викайте линейката....Бианке , ща плякам...!!!
+1
 
 
ЕЙ ГОВЕЖДИ ГЪЗОЛИЗЦИ,НЕ НИ ТРЯБВАТЕ В Пловдив!ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ПОНЕ СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН ИЗПАДАТ 4 ОТБОРА И СЪС СИГУРНОСТ ЕДИНИЯ СТЕ ВИЕ,ДАНО НЕ СЕ ВЪРНЕТЕ ПОВЕЧЕ.
-3
 
 
Из целия град има слухове за Винпром Карнобат дано да е вярно наистина!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+2
 
 
Ненужници и потници, след един месец започва новото първенство и да видим тогава пак ли Ботев ще ви е виновен,че няма да ви има?Заслужавате си съдбата, защото няма друг отбор в целия свят който на всеки мач вместо да подкрепя своя отбор да пее песни за Ботев Пловдив.Стигна се дотам, че запяхте дружно с говедата.Ха сега марш в "Б" група, където ви е мястото,а колкото до наши фенове, които ви пожелават да си намерите президент, за да имало дерби, не ни трябва такова дерби в което единият отбор само бави,лежи и руши чакайки мачът да завърши 0:0.
-1
 
 
мАРЕШКИ ДА СИ ДОВЪРШИ РАБОТАТА И ДА СИ ВЪРВИ.кОКО НЯМА МЯСТО В ЛОКО ПД СЛЕД КАТО ЗАРЯЗА ОТБОРА ПО НАЙ ДОЛНИЯ НАЧИН.САМО ЛОКО ПД
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-1
 
 
Бил дал 2.5 милиона.Ами значи локо е имал почти същия бюджет като БОТЕВ
0
 
 
Киндзаза, абе майка ти преди малко ми звъня по телефона!Вика:" Здравей, леля, абе моя хубосник да е у вас?". Викам й:" ами не не е идвал". "Абе пуснал помпата да полива доматите и никакъв го няма!"." Баща му отиде да прибере козите и не го чакам скоро, ще удавим доматите, леля". "Ами, Лельо Пенке преди малко го видях в интернета пак виси по спортните форуми и пише за Локо ПД.Търси го в плевнята сигурно е там с лаптопа".Киндза, бягай, че майка ти идва с пръчката и пак ще ти нашари дупарата, като миналия път.Иди поне да спреш помпата бе, заплес такъв
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: