ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (18) | Вчера (24)
Локо се цели в нападател на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:17 / 03.06.2013Коментари (15)5779
© Plovdiv24.bg
На Лаута искат на всяка цена да се подсилят с нападателя Петър Атанасов, научи "7 дни спорт" от свои сигурни източници. Пречките за стартирането на разговори за привличането на 23-годишния бивш младежки национал на този етап са две. Едната е, че бързакът има действащ договор за още една година с Ботев Пд, а другата - на Лаута няма собственик, който да се опита да го закупи.

Самият Атанасов изкара пролетния полусезон като преотстъпен в хита в "Б" група Раковски, с който жълто-черните провеждат тясно сътрудничество. Петьо премина в клуба от родния си град Раковски, след като Станимир Стоилов пое Ботев Пд и реши да го прати да се обиграва в "Б" група. Сега по време на предсезонната подготовка Атанасов може да получи шанс от Мъри да се опита да го убеди да го върне на Колежа. Шансовете да играе за жълто-черните през новия сезон не са особено големи и е по-вероятно нападателят на продължи да играе под наем в Раковски.

На Лаута надеждата е била най-вече талантът да отпадне окончателно от сметките на Ботев, за да се опитат да го прилагат. При сегашната ситуация в Локо Пд негов трансфер при черно-белите на практика е невъзможен. Иначе Атанасов е силно желан на Лаута от треньора Стефан Генов, който заедно с Иван Маринов-Масларя го бяха взели в школата на Локо Пд през 2006 г. По-късно Атанасов заигра в Брестник, откъдето го привлече Ботев Пд.

В последните дни се появи информация, че от Локо Пд проявяват интерес и към бившия капитан на канарчетата Даниел Божков, чийто контракт с Раковски изтича в края на месеца. От Лаута обаче отрекоха пред "7 дни спорт", че универсалният футболист попада в селекционните им планове

Още по темата: общо новини по темата: 163
01.10.2013
30.09.2013
30.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
А дано,... ама надали... :) Петьо не само трябва да им го подарим, ами и заплатата там ще му плащаме, само да стои. Ако е титуляр, колко пропуски ще има... от В група не могат да се измъкнат...
+1
 
 
Иииии,как са го написали заглавието само!!!!!Все едно ,че ще купят Вандер или Цветков!!!А то къде била работата- №16,тъкмо го бях забравил тоя кошмар!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+14
 
 
Поредния сателит на Ботев Пловдив - Льоко
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+9
 
 
Няма нищо лошо футболисти от единия отбор,да преминат в другия.За Атанасов,едва ли ще стане,целта на Ботев не е да продава,а и заплатата е Раковски е доста висока,както и вероятноста да се върне в Ботев.Божков е освободен от Раковски и ако потниците не са достатъчно глупави,ще ви помогне много докато се стабилизирате.
-4
 
 
Ялов футболист, което за нападател е голям минус!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: