ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри иска полузащитник, десен бек и централен защитник
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:07 / 29.05.2013Коментари (82)11995
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов възнамерява да подсили тима си за новия шампионат на три позиции. Стоилов иска да засили конкуренцията с офанзивен полузащитник, централен защитник и десен бек. Атакуващият играч ще бъде конкуренция на Мариян Огнянов, като на този пост ще се използват още подписалият преди месец Ромарио и Тодор Неделев.

Задължително наставникът на Ботев ще засили и отбраната. Централен защитник ще се бори за място с Бобан Грънчаров и Сивард Спрокел, като вече се коментира името на Апостол Попов от ЦСКА.

Но най-наложително е привличането на десен защитник, където действа новият национал Йордан Христов. След като Марлон Перейра бе освободен, на тази позиция ще бъде пробван юношата Радослав Терзиев, а може би и Емил Аргиров, идващи от Раковски. В Ботев умуваха и за нов вратар заради младока Росен Андонов. Първоначално бе решено стражът да бъде пратен в Раковски да трупа мачове и опит, но засега юношата ще запази мястото си в първия състав и няма да се търси футболист на този пост. Засега Мъри се е насочил към чуждия пазар, но ако изскочи нещо примамливо от "А" група, от клуба ще реагират.

Източник: в. "Меридиан мач"

Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+9
 
 
Каквото трябва да се взема , зашото е крайно време да станем шампиони . Вярно трудно ,бе през комунизма с директивите за чорби и говеда , но е твърде малко за 100 г. две титли . Винаги сме се радвали на техничният , контраатакуващ стил и не ни е било фикс идея да сме първи , но много се дразня как за две години ,, Лудогорец ,, ни настигна по титли , като по нищо не ни превъзхожда . Хората си изградиха стадион , започнаха да развиват и школа , нямат супер скъпа селекция и безспорно играят най-добрият футбол последните две години и заслужено станаха шампиони . А Мъри говори , за иху и после тиху , е защо и ние не станем два пъти поред шампиони , пък после нека да е тиху . Срамота е такъв велик клуб , да не е ставал шампион от 1967 г. Цяло поколение БОТЕВИСТИ , ще си отиде , без да е видяло любимият си отбор щампион. По добри условия не сме имали в историята си , затова сега е моментът и дано Мъри го е осъзнал . ,,БОТЕВ,, ЗАВИНИГИ В НАшИТЕ СЪРЦА И В АДА И В РАЯ .
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+14
 
 
Циганите от Лайнута не спират със злобата и завистта!Трябва да свикват вече!Жалки!:))
+19
 
 
Тия буферняци много гладни всичките, един пише за кърначета, друг за кифтета и пепси, трети за салам. Много гладна сган са тия ей. Събориха си стадиона да върнат желязото за да ядат, скоро вместо стадион ще им отворят кухня за социално бедни. То затова не могат да си намерят спонсор защото искат да ги храни, абе циганска работа.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 29.05.2013 г.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+14
 
 
Нека не са бъркаме в работата на Мъри. Той си знае какво прави. За това малко време от както е начело на Ботев преобрази отбора без да обиждам и Феро който също даде нещо на Ботев. Аз вярвам на Стоилов и след лятната подготовка ще сме фактор в А група и ще сме в 3-та.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина от Ботев преди гостуването на Локомотив София
ПФК Ботев с предупреждение за лишаване от домакинство, обявиха наказанието на Попов
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: