ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Uhlsport облича Ботев с екип по поръчка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:40 / 28.05.2013Коментари (87)12473
© Plovdiv24.bg
Ботев сменя Adidas с Uhlsport
ПФК "Ботев" Пловдив ще ползва продуктите на германската компания за спортни стоки Uhlsport през следващия сезон. Профилираната в производството на футболни стоки фирма ще осигури пълна екипировка за първия отбор и всички формации от академията на клуба.

През сезон 2013/2014 представителният тим на "Ботев" ще има на разположение четири различни екипа, като официалният ще бъде изработен по поръчка.

"Фланелката, която футболистите на "Ботев" ще обличат в мачовете си през следващия шампионат, не фигурира в официалния каталог на Uhlsport. Тя ще бъде разработена и произведена специално за нуждите на клуба. Екипът ще бъде завършен и ще пристигне в Пловдив в навечерието на първенството", заяви за клубния сайт официалният представител на германската компания за България Младен Стойчев.

Всички отбори от "жълто-черната" школа ще бъдат оборудвани с официални и тренировъчни екипи и анцузи, както и с шуби и раници. Всички продукти от мащабната поръчка, включително и тези за академията, са изработени в Германия.

"Договорът между "Ботев" и Uhlsport бе сключен миналия четвъртък в централата на компанията. В понеделник всичко вече бе доставено в Пловдив, което е впечатляващо. Изключение прави само официалният екип на мъжкия отбор, който ще бъде забавен заради специалната изработка", поясни още Младен Стойчев, който работи с марката от 1994 година насам.

Източник: botevplovdiv.bg

Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Наемателите поръчаха ли си уникалните екипи от фирмата в Бургас?Пък Вълчо ще им ги докара в багажника на таксито.Мухахаха,отдалеч се вижда колко мъка има при наемателите.
+5
 
 
Черно бели ленти благодаря ви,че се въртите безспирно и ни напомняте колко по-жалки сте от колкото всъщност си мислим че сте .Благодарим още веднъж!!!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+6
 
 
Изчезвайте от тази тема жалки миризливи комемплексирани цигани(буфери). Абе скапани мърши какво говорите за фалшиво като тази марка е сред топ 3 на производителите на спортни екипи.Също така и вие играете със същата марка случайно ако не знаехте сигурно и вашите са фалшиви цигани прости.
+5
 
 
Все ми е тая с кой екип ще играем,важното е да бием наред.Не сме манекени все пак. :)
+1
 
 
Честно казано, марката не ми харесва!При това циганките от "Лаутанпарк"-лунапарк играят с тази марка,което е гаранция за евтин кич.БОТЕВ винаги е практикувал атрактивен /латиноамерикански/футбол и моето мнение е,че екипите би трябвало да са испански или италиански-примерно "JOMA",марка с която играят или играеха Севиля,Валенсия и много други отбори ,практикуващи нашия стил.Да си припомнил и химна ни на какъв език е!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: