ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бонев: Има много варианти за бъдещето на Локо, чакаме най-добрия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:07 / 21.05.2013Коментари (85)14062
© Plovdiv24.bg
Има много варианти за бъдещето на Локомотив Пловдив, чакаме най-добрия от тях. Това заяви пред журналисти днес легендата на "черно-белите" Христо Бонев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Искам да благодаря от името на всички - треньори, ръководители, футболисти и привърженици, на Веселин Марешки, че в един много труден момент помогна на нашия клуб. 

Този човек, откакто дойде при нас, въведе ред, организация и коректност. Никога не сме имали дори ден забавяне при изплащането на заплати или премии. Нещо повече - той ще осъществи една от най-големите мечти на нашите фенове, а именно изграждането на трибуна "Бесика", при това след като вече обяви, че най-вероятно ще се оттегли. Уверен съм, че ако се наложи за в бъдеще, той пак ще помага на Локомотив, защото, който веднъж се е докоснал до нашата идея, я носи цял живот в сърцето си. Благодарим Ви, господин Марешки!", емоционално завърши Бонев.
Още по темата: общо новини по темата: 17
04.06.2013
03.06.2013
03.06.2013
02.06.2013
20.05.2013
18.05.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
къде е трибуната бе, а, къде е трибуната...хи хи хи
на 22.05.2013 г.
+4
 
 
АХ КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ БУФЕР :)))
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-2
 
 
повече няма да обиждам жълтите те са наши фенове но под прикритие сутрин се събуждат с мисълта за локомотив нямат търпение да прочетат новините живеят с копнежи и мечти сврзани с локомотив най-горещо изпълняват песните на истинските майни нямат търпение да излезе ново знаме или транспарант за да го изкопират плюят по отбора който уж подкрепят ако нещо се издъни и гонят играчите да ги стрижат издигат срамни лозунги и не на последно място с поведение и простотия дискредитират сопотския клонинг в цяла България респект момчета/момичета
+1
 
 
От корените към бъдещето: юнски празник на "Лаута"! През настоящата година се навършва четвърт век от основаването на първия футболен фенклуб в България - на Локомотив Пловдив. Желаейки да отбележи с най-разнообразни събития този достоен юбилей, Клубът на привържениците организира празник, амбициран да обхване локомотивци от всички поколения. Денят е 1-ви юни, мястото - разбира се, стадион "Локомотив". Основното събитие е футболен турнир между отбори, съставени от привърженици. Много емоционални се очертават да бъдат съпътстващите прояви. Те са съвсем съзвучни на новаторския, инициативен дух, който локомотивци неизменно изявяват през годините. И това събитие включително ще бъде подчинено на една сред най-важните, същностни ценности на локомотивската общност: да възпитава идните поколения на любов към клуба и Пловдив, да формира нравствени и граждански добродетели. Водени от този стремеж, организаторите от Клуба на привържениците са изготвили следната програма: 1. Футболен турнир "25 години клуб на привържениците на Локомотив Пловдив" - 1-ви и 2-ри юни, игрищата с изкуствена трева на ст. "Локомотив". Първият ден е груповата фаза, вторият - преките елиминации. За записвания и информация организаторите предоставят тел. 0894 772 705. 2. Презентация и официално начало на художествено изобразени моменти от локомотивския летопис - "Комикс за пловдивския любимец". Както подобава на черно-бялата общност, събитието е абсолютно безпрецедентно за българската футболна публика. Началото му е точно в 12.00 ч. на 1-ви юни. 3. Програма за най-малките локомотивци: оцветяване на блокчета за рисуване по сюжети, свързани с Локомотив и Пловдив, рисуване върху асфалт, футболни игри. Проявите ще бъдат през двата дни на територията на спортния комплекс "Локомотив". Клубът на привържениците отправя покана към всеки, чието сърце поне веднъж е трептяло за бъднините на Пловдивския любимец. Нека се съберем, да покажем братското чувство помежду ни, обичта към Локомотив и нашия град! Така, както извечната ни традиция повелява да правим - както правели това още първите поколения привърженици, чийто пример следваме и днес: "…празника си завършиха с градинско увеселение - много задушевно, обладани от чувство на непринудено и сърдечно веселие." И тъй, ще се видим на 1-ви юни! Само Локо!!!
-2
 
 
Сега Боко като забие пръста на Караибрахим и ония избяга на другия край на света ще наблюдаваме масови самоубийства по селата. И ако при нас има Христо Бонев и Наско Узунов, които са имена във българския футбол да намират спонсори, при вас не се сещам вече кои ще ги търси, защото и Мерито вече ще се дърпа, а Чико най-много да домъкне собственика на Водолаза!!! Ае стига сте плюли вече
-1
 
 
Гостуващият цирк зад границата на Еволюцията-ВСИ винаги ще ни разсмива.Пишем защото искаме да се посмеем.В нивите на сюлейман лаутлу винаги е интересно.Пловдивчани забавлявайте се с кюстендилският Пришълец.За здраве.
-1
 
 
най оптималният вариянт е мажоритарен собственик МИТКО СЕЛСКИЯ 51% със 49% левент назифоглу изп, дир.ЕМО НАКОВ връзки с общественоста и водните басейни ГАЛЯ ТОПАЛКАТА председател на фен клуба ВАНКО 1 ЛИЦЕ НА КЛУБА И ТАЛИСМАН НА ОТБОРА АЗИС СПОНСОРИРАН ОТ РЕФАН лекар на отбора и главен фармацевт ЕДУ МАГЬОСНИКА И почетен интригант и президент на доживотен мандат с твърда заплата ЗУМА къртица и продавачка в магазина МАРИЯНА
-1
 
 
Неградските са пред припадък!Кравите им ги моряла ранната жега.Реколтата от картофи никак не била добре.Заради мачовете на Сдружението им пропаднала цялата продукция.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: