ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вандер вбеси шефовете на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:51 / 11.05.2013Коментари (18)7601
© Plovdiv24.bg
Вандер Виейра, който беше изваден от първия състав заради лоша дисциплина, съвсем вбеси хората в Ботев (Пловдив). Оказа се, че техничарят е навъртял солиден километраж на предоставената му служебна кола - "Грейт уол". Къде е кръжал с нея той, така и не става ясно, но се оказа, че през последните 3 месеца е изминал над 6 хиляди километра с нея. Това прави почти по 70 на ден. Все пак става въпрос за професионален футболист, който не би трябвало да мърда извън Пловдив до ваканцията.

Идеята на Вандер е чрез номерата в стил "Балотели" да накара шефовете да вдигнат ръце от него и да бъде продаден в турската Суперлига. Два отбора от южната ни съседка проявяват сериозен интерес към него.

Източник: "Стандарт"

Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
сметнете само колко точки донесе вандер на ботев и тогава да коментираме. САМО БОТЕВ!!!!! П.С. ПИСНА МИ ОТ ИЗМИСЛЕНИ ТРЕНЬОРИ И СПОРТНИ ДИРЕКТОРИ !!!!!
+5
 
 
Кадрите в БГ футбола не отстъпват по нищо на политическите фльорци. След съмнителни мачове веднага е необходим измислен скандал за отклоняване на вниманието на тълпата. Идеалист съм и се надявах тайно Ботев да е изключение от помията в БГ футбол, но...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 11.05.2013 г.
+8
 
 
Стига бе, оставете Вандер намира! Голям футболист, скоро в Пловдив не е имало такъв! Футболистите все пак не са затворници! Спазва си режима, бележи си голове, пък и тия заплати трябва да се харчат :)
+15
 
 
Само ще спомена един-два факта за Вандер ..... 3 мача без него сме вкарали 1 гол. Влезна за 30 мин. в дербито ... 2 жълти картона за локото 3 опасни пробива които се получи разминаване в наказателното поле на М. Огнянов и само късмета ни лиши от гол ... атаката се раздвижи много .
на 11.05.2013 г.
+9
 
 
Вандер е кариока и не може да бъде дисциплинирана до педантичност немска машина.Самбата му е в сърцето и живота го иска тва е.Наистина понякога преиграва,но важното е че на терена е много полезен и ще липсва на отбора и феновете.Дано ръководството размислят и го върнат в отбора.
+8
 
 
А по ли щеше да е добре вместо на седалката на джипа задника му да висеше в сепаретата на чалготеките? Дали му кола, плаща си бензина - кара я. Стига с интригите.
+2
 
 
Много ме съмнява това да е идеята на Вандер, който изобщо не иска да напуска Ботев ... той си каза - такава публика, такава подкрепа до сега не е виждал, а и е много добър колектив отбора ... не знам кой си го изсмука от пръста това, че идеята му била да изнервя някой и да бъде продаван ?! ...
+6
 
 
Интересно ми е останалите ни футболисти какъв километраж са навъртяли със служебните си коли? Ако е толкова фрапираща разликата до 6 000 км., има смисъл ръководството да си зададе въпрос доколко Вандер е спазвал режима? За хубава заплата си има и задължения по дисциплината и режима. Това го пиша по принцип, без да съм наясно. Най-добре е ръководството официално да публикува съобщение за събитието по отстраняването на Вандер и съображенията си.
-1
 
 
Аз,пък съм бесен на ръководството за неадекватните действия през последните 2 мача
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: