ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марешки отговори на Кокала: Трябва да бъде изхвърлен от футбола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:41 / 15.04.2013Коментари (25)8020
© Plovdiv24.bg
Босът на Локо Пловдив Веселин Марешки отговори на нападките на треньора на Локо Сф Емил Велев по повод загубата на отбора от Ботев Bp на "Лаута" с 0:1, Кокала заяви, че черно-белите нарочно са дали мача, за да изпаднат столичните железничари.

"Дадох много пари да се освободя от него. Той умее да води отборите си към изпадане. Ще отговоря на всеки гражданин, но не и на човек, който не става в своята област. Аз ще направя трибуна "Бесика", но Кокала никога няма да стане космонавт. Преди време нещо такова беше казал. За да си космонавт, трябва да си много интелигентен. Повече не ме занимавайте с него", категоричен бе аптекарският бизнесмен.

"Загубата от Ботев Враца е изненадваща. При първото ни поражение от тях подложих футболистите на детектор на лъжата. Не е нормално да падаме от такъв отбор. Яд ме е за загубата преди няколко дни, но имахме малшанс", каза Марешки.

Той добави, че на българския футбол не са му нужни хора като Емил Велев.

"Кокала трябва да бъде изхвърлен. Това ли е примерът на публиката. Човек с подобно държание. На българския футбол му трябват професионалисти. Две грешки съм направил досега - да оставя Кокала в началото и да оставя лидера на феновете Коцето Славов", уточни Марешки пред Канал 3.

Още по темата: общо новини по темата: 16
12.04.2013
11.04.2013
10.04.2013
10.04.2013
10.04.2013
10.04.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
И ти с него бай Веско, и ти. Същия измамник си, че и много по-голям, но това е нормално все пак първо си мошенник-аптекар, после политик /значи баш мошенник/ и тогава ти е приоритет футбола. Макар да ти се иска явно подредбата е по в по друг ред...
-5
 
 
Много моля не закачайте Зума, защото в България друга такава футболна легенда няма! Този човек е дал и ще продължи да дава на Локомотив много! Жълтурите имат1-2 легенди - алкохолика Чико, дто спи по тротоарите и "златната обувка" Славков, дето Спартак Плевен се чудеха как да му подадат топката, че да може да я вкара във вратата!
+3
 
 
Жоро Илиев го доведе на лаута СДС. Не разрешиха на сельо да продаде Ботев
+2
 
 
Любовта към клуба не е да събираш подписка да прекръстят стадиона на теб? Да крадеш дори вафли? Да се подмазваш на всеки нов президент? Да ядеш и да се къпеш всеки ден на Лаута....само защото е аванта? Да саботираш отбора с безумни дрънканици, обещания и закани преди всеки важен мач? Абсолютни измислици са кой довел и какви заслуги има като ЩАТЕН ! Точно Жоро Илиев го разкара от стадиона по настояване на Едо ! Само така се става шампион....без интриганти ! Хора, Любовта не е платена? Има такава дейност....но се нарича по друг начин.
-1
 
 
Само кретен и жълтур(то е едно и също) могат да говорят против Христо Бонев! По-запознатите са наясно с отрицателните качества на Зума,но кой няма такива? А и като погледне човек кариерата на този футболен великан,едва ли нормален човек би обърнал внимание на недостатъците му!? Бонев е недостижим с примера си за вярност на родния си ФК не само в България! Който е имал щастието да наблюдава Зума на футболния терен и играта му,той е бил щастливец и само такъв човек може да каже,какъв феноменален и недостижим футболист беше той! За съжаление от десетилетия такива не са се раждали още у нас .....! Бонев е доскорошен носител на всички големи национални рекорди,вкарани голове за националния,най-много мачове и честта да си капитан на националния най-много! Тези рекорди принадлежаха на Зума съвсем до скоро и още щеше да е така ако не бяха жалките контролни мачове с Малта и някои други преди това,в които головете на Митьо Бербатов да се зачетат,че да вземе да мине бате си Христо.....! Преди това и БМ го стори по брой играни мачове като го натискаха да играе до 40 години,само и само да бие великия пловдивчанин а наскоро и Стилиян Петров грабна рекорда по носене на капитанската лента.....,но по футболни качества и тримата могат само да носят вода на бате си Христо! Да припомня,че с Христо Бонев начело националите ни играха за последно на СП а именно той в историята ни е единствения БГ треньор,който е ставал шампион с европейски гранд,а именно Панатинайкос! После го стори и в Кипър.....! Друг наш треньор едва ли ще постигне нещо подобно в близките 100 години а може би и повече! Така,че не пипайте Зума! Той е величие и го е доказал през годините! Да ни е жив и здрав,защото без него ще е още по-трудно! Той е нашата икона!
+3
 
 
САМО ЛОКО ПЛОВДИВВВВВ ЕДИН Е НА СВЕТААААА АЛЕЕЕЕЕ АЛЕЕЕЕЕ САМО ЛОКООООО ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ САМО ЛОКО ПЛОВДИВВВВВ ЕДИН Е НА СВЕТААААА.
+7
 
 
Вижте, момчета - Бонев много вреди, но и много е помогнал на нашия любим клуб.Христо Бонев е една от най-авторитетните футболни личности на нашето време, където и да отиде ще го приемат!Колко клубове у нас могат да се похвалят с такава личност?С изключение на ЦСКА и Левски никой друг клуб не може да се похвали с такава жива футболна легенда.Нека не забравяме кой докара Жоро Илиев на Лаута!И не само Жоро! Но е неоспорим факт, че Бонев като човек е под всякаква критика.Клуба си го има, като наследство и се вживява на вся и всьо на Лаута.Бонев и Узуна си правят далаверите с черното тото и комисионните от трансфери на футболисти.Каквото могат да откраднат - крадат и в това спор няма.Усилията на всички локомотивци трябва да бъдат насочени в намирането на нов собственик, за който да се молим да обича футбола и клуба.Само тогава може да се променят нещата на Лаута. Единствено влиятелен собственик, който има твърда ръка и характер може да поставят Бонев и Узуна на място и да подредят нещата в клуба.Господ да ни покаже милост и да ни изпрати точно такъв човек, който да стопаниства "Лаута" и любимия ни клуб с любов.
+5
 
 
Прав е този път Марешки да го върне на Кокала.Този идот не спря да плюе срещу Локо пд и все ние сме му виновни.
+2
 
 
Че Кокала е нагла тото-проститутка е ясно, истинската грешка на Марешки досега е обаче, че плаща заплата Легенда на щатния интригант и паразит на Лаута! Единствено без крадливия комунистически дерибей сме вървели напред до Шампионската Титла ! ФАКТ- САМО Едуард имаше смелост да махне Бонбонев от администрацията на клуба от 2003 до 2005! След това "Щатният" ни пласира на всеки с големи обещания - само аванта да има - Наков, Тасев, Топалова, Тото Динев, Марешки....който и да дойде е ДОБРЕ ДОШЪЛ само АКО търпи паразита Бонбонев...Кой друг обича клуба си Срещу месечно Заплащане !?????? А Днес ще видим друг Локо Пловдив в Разград !!! Дано имаме повече късмет срещу съдийските шампиони! Успех пловдивски сърца !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: