ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Веселин Марешки: Интригантите от фенклуба ме отказаха от клуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:52 / 03.04.2013Коментари (31)6425
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Веселин Марешки обяви кой го е накарал да напусне клуба след края на сезона.

"Интригантите от фенклуба ми разказаха играта и ме отказаха от клуба. Стига с тези интриги! Няма да помагам никога повече. Постоянно някой се опитва да направи скандал. Колкото и да обичам Локомотив, няма начин да продължа да финансирам клуба. И това да им намеря човек, който да дава пари, ще е много трудно", заяви бизнесменът пред "Меридиан Мач".

Още по темата: общо новини по темата: 17
04.06.2013
03.06.2013
03.06.2013
02.06.2013
21.05.2013
20.05.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Недоумявам как може хора, които имате глава на раменете си и черно-бели сърца да смятате за приемлив тото-собственик като свинята ДИНЕВ ! За какво ми са игрища, стадион и спорт ВЪОБЩЕ, ако ни пласират като чалга мастии в мачове с ЦЕЦКА, Уефски, Враца, Славия и с кой ли не !? Феновете стават само декор за алиби на футболни циркове като този, който ни разболя в Бургас !?
+7
 
 
Знам как за повечето фенове на Лаута.....няма разлика между гениален футболист и .....велик човек. За виждащите по далеч от черно-белите си сърца.....ОБАЧЕ.....единственият Интригант и вреден авантаджия паразит е Бонев.....кой се кълне във вечна любов, а е на вечна заплата....? И да ми се сърдите....това е истината един доживотен паразит вегетира на Лаута и ни пласира на всеки, който му плаща....Коко, Топалова, Тасев, Марешки.....всички за него са Супер, ако ги краде?.....Само Г. Илиев послуша Едо и го изолира от футболистите...и станахме Номер 1 ! Факт !
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 03.04.2013 г.
+4
 
 
Абе - ясно е - Коко с късите крачета се връща! Не можа да намери на кого да продаде клуба и това е.. Е, каквото можа - продаде - играчи, фланелки.. мачове :)) но варненската мутра не му върза!
+4
 
 
Истината е една. Марешки от самото начало е избягвал да се срещне с Коко Динев, защото не е имал намерение да остава тук и да погасява близо 3 милиона лева дългове.Затова и парите които инвестира до сега са под формата на кредити, които после ще си ги иска обратно. Как тогава да му повярваме, че щял да построи трибуна Бесика като..."подарък за феновете" ??? Това не е за 100-200 лева работа. Човек, който си е наумил че ще си тръгне след края на сезона не би дал и една стотинка от джоба си. Има нещо много гнило в цялата тази история и съвсем скоро ще стане ясно. Също така е много несериозно да говори такива неща за феновете на Локомотив. Словово го няма вече и затова сега си измисли ново оправдание - жълтата преса и подкупи. Един сериозен бизнесмен не би трябвало да се занимава с подобни глупости.
+8
 
 
Чета и не вярвам на очите си! Как може феновете на Локомотив да са толкова заблудени и да вярват, че медийната група на Цветан Василев се опитва да всява интриги. Ако това беше така, то журналистите щяха ежедневно да проверяват дълговете на Локомотив и да следят под лупа получаването на лиценз от черно-белите. Съветвам феновете на Локомотив да благодарят на Цветан Василев, че не се занимава с отбора им и да се молят да не започва да се занимава, защото ако започне, то майна им жалка.
+9
 
 
В напреднала фаза са преговорите с компютърния гигант "Lenovo",който стъпи здраво на българския пазар чрез дъщерната си фирма, бутилираща минерална вода "Леново".
+8
 
 
Тоя като разбра,че са наследници на бесите и преки роднини на Ксеркс,направо му се омота граматиката,ха-ха-ха.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
Да си е......... м....... мръсна , долна , психично- болна отрепка такава. Ще ти сипят и на теб, ама още малко , ще те траят И.К и М.М. Завинаги един от нас- Най- ненавиждан невежа след Гала Турската к***а.
-4
 
 
Никой няма да страда за липсата ти,Боклук Варненски !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: