ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марешки отсече: Ще направя "Трибуна Бесика" заради феновете!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:08 / 24.03.2013Коментари (184)19530
Благодетелят на "Локомотив" Пловдив Веселин Марешки заяви, че винаги ще помага само и единствено на "Локомотив" независимо от това дали ще си тръгне от клуба след края на сезона, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Бизнесменът бе посрещнат топло от привържениците на клуба в Концертната зала на бившият Партиен дом. Той заяви, че е готов да вложи 1 милион лева за изграждането на така желаната от феновете "Трибуна Бесика".

На срещата беше представен и проектът за изграждане на трибуната. Тя ще бъде от 24 реда и 4000 места, а козирката ще покрива 80% от тях.

"Благодаря за топлото посрещане. За този период, откакто поех Локомотив, съм дал много за този клуб и по никакъв начин няма да бъда ангажиран никога по никакъв повод с никой друг клуб. Доколкото мога, ще помагам винаги и само на Локомотив Пловдив", бяха първите думи на бизнесменът. 

"Обещах на феновете, че ще построя "Трибуна Бесика" независимо дали ще напусна Локомотив след края на сезона, тъй като те я заслужават", допълни той.

"За да няма съмнение, че утре някои ще каже, че ние се срамуваме, че г-н Марешки е оставил това нещо и го е направил за нас, за това аз поставих условието отпред на трибуната да пише "Трибуна Бесика" подарък за феновете от Веселин Марешки". Аз не се срамувам от това, че съм готов да направя тази инвестиция като подарък за вас, ако вие се срамувате, че тя е от мен, по-добре де се откажем сега и да не я правим", каза Марешки. 

"След като направим "Трибуна Бесика, имам една молба към вас - да я препълним за първия мач", каза още благодетелят на "черно-белите". 

Председателят на шахматния клуб на Локо Харалампи Ванев информира, че е получил уверение, че зад трибуната ще бъде изграден музей на клуба.
Още по темата: общо новини по темата: 57
20.11.2016
18.11.2016
17.11.2016
17.11.2016
15.11.2016
14.11.2016
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Еничарите са вземани като деца от християнското население, съгласно така наречения "кръвен данък". Те са били обучавани за войници още от малки и са служили на империята задължително и срещу заплащане за определен срок
+3
 
 
Трибуна "Мики Маус" щяла да се спонсорира със заем от на Марешки жена му :Д
0
 
 
Проверете откъде лицето Цветан Василев е взело пари, за да изкупи дела на 3-те офшорни фирми, които първоначално държаха основния капитал в КТБ. За Василев се говори, че за 8 години тайнствено е забогатял 150 пъти и сега притежава около 400 милиона лева лично. Нещо повече. За да прикрие още по-добре факта, че банката е на Доган, Василев направи следния ход. Продаде 30% от капитала на КТБ, на султана на далечен Оман - Кабус. Говори се за сделка от 200 милиона лева. Защо обаче на такава далечна страна, потънала в пясъците на Арабия ?! И в която има едноличен султански режим ! Както знаете, такива султани не дават обяснения никому. Ето там е причината. Парите на Оман, всъщност са пари на Доган. Разбира се и на султана е оставено нещо, но то в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не е 30% от банката.
на 25.03.2013 г.
+2
 
 
ТАКА,ТАКА жълТУРЦИ,КОЛКОТО ПОВЕЧЕ НИ ПЛЮЕТЕ ТОЛКОВА ПО СИЛНИ ЩЕ СТАВАМЕ. ЗАВИСТА ГРАНИЦИ НЕ ПОЗНАВА. ЗАПОЧВАТЕ БАВНО И СЛАВНО ДА ПЪЛНИТЕ ГАЩИТЕ ОЩЕ ЩОМ ЧУЕТЕ ЛОКОМОТИВ
+2
 
 
Чакаме ви на новата Бесика! Станете част от магията Локомотив Пловдив!
-2
 
 
В очакване сме на трибуна "Мики Маус" :ДД
+3
 
 
На всички сметкаджии без кръчмар (особенно жители на околните села на Пловдив) искам да кажа, че за разлика от техните медийни суми, надути до безкрай, тук става въпрос за реални частни пари, съответно реални цени. И малките деца в Пловдив знаят, че вашата "издръжка" от Караибрахим е кражба от държавни и общински поръчки. Докато Ванката Метъла е кмет, Караибрахим ще печели конкурса за всяка една уличка в Пловдив, която трябва да бъде "оправена". Приближени до него говорят и с ясни цифри: Всеки втори "спечелен"/откраднат лев отива за ваш бюджет. Затова Метъла му "даде" и да прави залата, но плаща не 15 милиона, както беше по план, а 30. Докато спонсорите ви от ДПС крадат моите данъци, е добре да показвате малко уважение към вашите спонсори, които са всички данъкоплатци и да си стоите мирно по селата.
-4
 
 
Мики Маус ще покаже на цял свят как се строи трибуна за 4000 човека за 600к :ДДДДД
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Дубълът на Локо прекъсна негативна серия с класика срещу Карнобат
Финалът за Купата ще е на стадион "Христо Ботев", но от следващия сезон
Събраха се! Бивши играчи на Локо взеха властта в традиционен български отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: