ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Официално: Локомотив взе стадиона за 10 години
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:09 / 22.03.2013Коментари (70)9074
© Plovdiv24.bg
"Локомотив" Пловдив официално взе стадион "Локомотив" под наем за 10 години. Това стана след като днес в заседателната зала на общината бе подписан договор между ПФК "Локомотив" и община Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Съгласно контракта, ПФК "Локомотив" 1926 АД се задължава да направи определени инвестиции по инфраструктурата на съоръжението.

"Щастлив съм, че можем да помогнем на Локомотив, предоставяйки им стадиона под наем. Така ще могат да бъдат извършени и други инвестиции", заяви кметът Иван Тотев.

"Дадохме 1 милион лева за осветлението и в началото на април то вече ще бъде факт. Също така дадохме 60 000 лева за проекта за Трибуна "Бесика", който е на финалната права. Остават последни детайли, за да бъде бутната старата трибуна и да се изгради нова", каза още градоначалникът.

От своя страна административния директор на "черно-белите" Атанас Узунов заяви, че първият мач на "смърфовете" на осветление ще е срещу Ботев (Враца) на 10 април. 

Той също така бе категоричен, че в "Локомотив" Пловдив нещата вървят изрядно. "Искам тук да кажа, че нещата в клуба вървят изрядно. Няма и ден закъснения за изплащане на каквото и да е било в Локомотив. Напротив нещата дори се форсират. Премии и заплати се изплащат на секундата", лаконичен бе Узунов.
Още по темата: общо новини по темата: 98
06.10.2016
31.08.2016
26.08.2016
25.08.2016
23.08.2016
19.08.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+9
 
 
Хубаво е ,че го дават за 10г.Сега остава да се изпълнят обещанията на някои хора .Мисирките които се врат където не трябва да го духат .От папагал акъл не искаме а и не може да се дава .Цървулите на село ,че вече ви е време трътки .САМО ЛОКО ПД
на 22.03.2013 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
Искам да попитам милите канари тяхният клуб до преди 2 години плащал ли е въобще нещо? Та вие тока и водата не си плащахте бе сладури :)))))
-5
 
 
социалните служби щели да плащат , както винаги
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+6
 
 
Това е "новина" в която има и хубави и лоши страни! За Локомотив е добре от гледна точка на това,че ще може да прави най-различни подобрения в базата си,без да чака разни срокове и процедури,които до сега,когато стадиона беше единствено на общината! От друга страна,по този начин общината си "измива ръцете" и казва:"взимайте го,плащайте си и се оправяйте! От нас до тук"! ......И в днешните нестабилни времена,особено във футбола ни,където собствениците ту идват ту си отиват,и то често,няма гаранции за нищо положително! Същото се отнася и за тези,които си мислят,че днес са добре и винаги ще е така! Пълни глупости! Близкото минало го доказва категорично! Някои "хора" само преди 2 години бяха 18 години в миманса и страдаха много.....!Нека никога не го забравят,защото времената се менят! С концесиите нещата не стоят много по-различно! И там има изисквания,и там има задължителни инвестиции! Ако не бъдат реализирани и спазвани,концесията моментално се прекратява,независимо от срока и! Всички помним,как преди 4 години отново на Локомотив Пловдив беше отдаден официално стадиона на концесия за 30 години и малко по-късно той беше прекъснат заради липса на инвеститор! Така,че нека "гражданите" от селата да не си мислят,че тези дни,след като им дадат и на тях концесията,всичко им е в кърпа вързано и ги чакат само добри неща! Караибрахима има множество сериозни държавни и извън държавни проблеми и е напълно възможно един ден да абдикира! Тогава на жълтата рая ще и се стъжни живота.....! Хубавото за тях обаче е,че поне базата им ще стане а тя наистина е страхотна! В крайна сметка,най-важното е това,което остава за поколенията и нищо друго! Всичко останало е мимолетно и до време!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-4
 
 
и кво и е хубавото на тая новина!!! до сега сте минавали метър, сега вече ще се плаща. хубаво е наистина за бюджета на Пловдив, пито платено...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Крушарски осъществи поредна мисия: Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: