ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Футболисти и ръководство застават зад Марешки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:43 / 19.03.2013Коментари (86)11679
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив (Пловдив), спортно-техническият щаб и всички футболисти твърдо застават зад собственика на клуба Веселин Марешки, като се надяват той да продължи още дълго време да ръководи клуба.

"От дълги години Локомотив не е бил така финансово стабилен, както е сега под ръководството на г-н Марешки. Нашето мнение явно се припокрива с това на повечето ни фенове и по този начин за пореден път доказваме, че сме едно голямо семейство и не бихме се поддали на единични провокации", се казва в изявление в официалния сайт на клуба.

Още по темата: общо новини по темата: 17
04.06.2013
03.06.2013
03.06.2013
02.06.2013
21.05.2013
20.05.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Футболисти и ръководство застават зад Марешки - това означава - Футболисти и ръководство си намазаха аналните отверстия с вазелин и чакат Марешки да им удари още няколко тека !
0
 
 
Достойна проява на отбора! Не познавам истински пловдивчанин с черно-бяло сърце да се притесни от интриги, клевети, неволи ...особено пък от селска завист ;-) Пловдив е ...и ще си остане НОМЕР 1 !!!
+2
 
 
Абе някой знае ли какво прави Марешки в момента. Вместо да дава пари за предизборна реклама си я прави безплатно. Вниманието, което му се отделя по медиите в момента е огромно. Този има бая акъл в главата или много добри съветници. Прави ми густо как ги прави тия работи. Безплатна реклама никъде няма. Нормално е че ще я плащаме с тези циркове, които стават в клуба.
+1
 
 
лошо... и усещам че ще става още по лошо...
-4
 
 
Много жълти в темите за Локомотив, много нещо. И пак са нещо недоволни. До колкото чувам напоследък били много добри, мачкали наред, отнесли даже и Левски, но въпреки това всички погледи отново са насочени към отбора на Пловдив. На никой не му пука, какви чудеса творят жълтите футболисти и фенове, всички се интересуват тръгва ли си Марешки или не, ще има ли трибуна или не и т. н. т. Като ги знам какви са грандомани, и как умират да ги хвалят и да им се възхищават, не мога и да си представя как са им свити дребните душички че никой не ги брои за живи. И единственият начин някой да им обърне внимание е да се навират в темите за Локомотив. Спокойно, ще дойде мача ви с Локомотив, ще попаднете в светлините на прожекторите и ще получите вашите 30 секунди слава. Нали затова живеете.
+2
 
 
ВСИЧКИ ЗАЕДНО ЩЕ ВЪРВИМ НАПРЕД И НАГОРЕ. ХУБАВИТЕ ДНИ ЗА ОТБОРА НА Пловдив ТЕПЪРВА ПРЕДСТОЯТ, ЗА ЖАЛОСТ НА ЕДНИ ДРЕБНИ ДУШИЦИ, КОИТО ГЛЕДАТ ПОВЕЧЕ НАС ОТ КОЛКОТО ТЯХ СИ.
+5
 
 
има локомотивци които отстояваме това което сме казали.неподвластни никому.....да ама не.не може заради един селянин като марешки да се излагаме така.неможе.скъпи локомотивци нищо няма да ни построи,слепи ли сте незнам.или някой се облизва за някой лев...само това си обяснявам.докато не осъзнаем истината а тя всички я знаем за легендата и сие....да позная ки какво ще стане.марешки ще напусне ....една легенда ще продаде което може да се продаде и после ще каже .....ТЪРСЯ ИНВЕСТИТОР.....ХАХАХАХХ ...случвало се е няколко пъти.затова са прави да ни се смеят колегите от ботев.те това го знаят много добре....ЛОКО ПД ЗАВИНАГИ
+5
 
 
Нещо не се вързват думите на Бонев "Локо (Пд) на никого няма да се моли" и оня високопарен девиз "Неподвластни никога,никому" с тази позиция.На думи и лозунги сте царе,но в случая сте ниЗко наведени,в поза партер.А застанеш ли в тази поза нищо добро не те чака.
+2
 
 
СЕМЕЙСТВО , да семейство ама Вазелично е казалбаш ! И понеже не знаете - казалбашите си е...т роднините !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: