ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
На Лаута подкрепят инициативата на Марешки в построяването на "Бесика"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:41 / 19.03.2013Коментари (136)9593
© Plovdiv24.bg
Феновете на Локомотив се мобилизираха да подкрепят финансовия благодетел на клуба Веселин Марешки в намеренията му да изгради новата трибуна "Бесика" на стадион Локомотив.

Самият той заяви пред обществеността в неделя, че е готов да остави трайна следа в клубната история чрез такава инвестиция в инфраструктурата на спортната база, при положение, че усети подкрепа и признателност от страна на "черно-бялата" общественост.

Локомотивската общност може само да адмирира тази инициатива - защото реализирането на проекта "Бесика" би донесло полза не само на Локомотив, но и на Пловдив.

Ето защо от вчера на Лаута фенове от всички възрасти започнаха подписка, в която зад каузата да застанат всички съмишленици на идеята. Тя е инициирана от новата структура на фен-клуба, заедно с подкрепата на фен-групите на Локомотив.

Подписката е на разположение на всички фенове целодневно на входа на комплекс "Локомотив", както и във фен-магазина на Лаута, като още в първите часове бе отчетена сериозна активност, въпреки липсата на гласност в обществото.

Организаторите призовават за единност между всички фенове на Локомотив и проявена активност в следващите дни.

Източник: LPortala.net

Още по темата: общо новини по темата: 57
20.11.2016
18.11.2016
17.11.2016
17.11.2016
15.11.2016
14.11.2016
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Добр ден Кюстендилски наемателиии..само да не стане като подлеза ей.
-1
 
 
Платени жълти бултрасчета, отбор ли си нямате, че само за нас си мислите?
+1
 
 
Много жълти в темите за Локомотив, много нещо. И пак са нещо недоволни. До колкото чувам напоследък били много добри, мачкали наред, отнесли даже и Левски, но въпреки това всички погледи отново са насочени към отбора на Пловдив. На никой не му пука, какви чудеса творят жълтите футболисти и фенове, всички се интересуват тръгва ли си Марешки или не, ще има ли трибуна или не и т. н. т. Като ги знам какви са грандомани, и как умират да ги хвалят и да им се възхищават, не мога и да си представя как са им свити дребните душички че никой не ги брои за живи. И единственият начин някой да им обърне внимание е да се навират в темите за Локомотив. Спокойно, ще дойде мача ви с Локомотив, ще попаднете в светлините на прожекторите и ще получите вашите 30 секунди слава. Нали затова живеете.
0
 
 
Колко подписа се събраха дотук?Че времето напредва.Тик-так,тик-так...Впрочем,тази подписка защо я правите на лаута?Там няма шансове да съберете повече от 1500 подписа(нали толкова Ви преброи Марешки?).Пуснете я в целия град.И аз ще се подпиша.И много още канари.Ако трябва-и с двете ръце.Просто не знаете за какво се подписвате!
+2
 
 
Тези пак не са разбрали нищо,човека им каза че ще строи трибуна "марешки" ,а те продължават със тяхната бесика, няма ли един нормален човек на лаута да им обясни за какво става въпрос.
+3
 
 
Абе хора, що му се хващате на лъжите на тоя магарешки, не мога да разбера?Каква трибуна ще строи, след като за издръжката на клуба, той отпуска пари под формата на кредити от фирми на йена си. Тези кредити той ще си ги иска обратно от новите собственици. И всъщност какво стана? От Галя и Коко бяха натрупани около 3 милиона лева дългове и сега той я увеличи тази сума на 6 милиона. При това положение, едва ли някой ще се съгласи да ни вземе след него, защото това са много пари в днешни времена.На тоя местото му е в пандиза.И без това видът му е на криминален престъпник.Сигурен съм, че Бойко тогава му е казал: Избирай. Или поемаш Локомотив, или отиваш в дрънголника. Той затова и се съгласи да ни вземе, но само да края на първенството. Всичко беше мижи да те лъжа. И сега, като видя че Яне Янев го изостави и че той няма никакви шансове за изборите, изведнъж реши да си маха.Повече от ясно е, че трябва да минем по пътя на нашите съграждани от Бирената.На чисто, от Ж група, само с наши момчета от школата.Това е истината.
-1
 
 
не ми слагайте минуси ами кажете С КАКВИ ПАРИ ЩЕ ВИ СТРОЯТ СТАДИОНА? от вашия джоб ли ги вадите? Откъде са парите на Караибрахима бе ?
-2
 
 
Какво да продаваме бе жълтури ? Да не ни раздава картонени шапки или кюфтета или кебапчета или пепсита или да ни разкарва без пари из цяла България или да ни плаща хореографиите ??? Или да плаща на стюарди ? Какво продаване бе жълти смешници ? Не ние а ВИЕ СЕ ПРОДАДОХТЕ НА ДПС!
+4
 
 
Не искам никого да обиждам, но не смятате ли, че Марешки иска да се продадете, макар и да става въпрос за една хубава трибуна. Мисля, че да се продаде уважение по този начин е равносилно на проституция. Но, в крайна сметка, това си е въпрос на личен избор.
+13
 
 
Братя Локомотивци имаме огромен проблем! На Лаута има едни 20-30 тъпанара които се мислят за по фенове от другите и вършат глупост след глупост като събирането на подписката като се замисля единственото им правилно решение че изгониха Славов.На тези момчета някой трябва да им набие в кухите кратуни че достойнството и честта струват много повече от една трибуна и на Марешки да му кажем че ако я строи без условия ще му бъдем благодарни ако ли не дим да го няма. Това е моето мнение знам че ще има хора които не са съгласни ,но това е положението и без това вече има информации че Марешки ще ни баталяса още повече с тези кредити и ако това се окаже вярно истината е че догодина в най-добрия случай ще започнем от В група, това егорчивата истина но трябва да си го кажем и да сме подготвени и за най-лошото.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
В Белгия гърмят: Бижуто на Локо е на крачка от трансфер във френската Лига 1
Един от най-сърцатите в Локо: Ще продължим да се борим до края!
Джовани подлуди китайците с красив победен гол в 96-ата минута
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: