ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гочо: Левски и ЦСКА не са отбори от класа, по-добри сме от тях
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:27 / 11.03.2013Коментари (11)3483
© Plovdiv24.bg
Никой отбор в България не ни превъзхожда, трябва да играем без страх, твърди легендарното крило на черно-белите
Легендата Георги Василев - Гочо е следващото голямо за историята на Локомотив име, което потърсихме за мнение след изминалия мач на представителния тим на "черно-белите". За него каквото и да се каже - ще е малко, с огромен риск да изпуснем много.
Легендарното крило има рекордните за този пост 115 гола във 386-те си мача в "А" групата, има и две попадения във вратата на Дино Дзоф в мачовете за Купата на УЕФА срещу Ювентус. Рекордьор е по попадения във вратата на вечния съперник Ботев. Кариерата му започва в родния клуб Пирин (Гоце Делчев), където приключва с големия футбол на 42- годишна възраст. С Локомотив печели сребърния медал, както и два бронзови. Шампион е на България през 2004-та, където е помощник-треньор на Едуард Ераносян.

"Идването си в Локомотив дължа на един голям човек и педагог Димитър Григоров. Той ме забеляза на едно първенство на армиите от цяла България. Заедно със Сапиев, Балчийски и Манолов достигнахме до финала в София. След това дойдох в Локомотив и още в първите четири мача играх и белязах. Още като ученик бях голмайстор на югозападната "В" група, в нашия край има много фенове на Локомотив. Може би затова от край време винаги имаме в отбора по един македонец. 

"Локомотив започна мача си плахо срещу Литекс вчера, не мога да си обясня защо. Ние сме далеч по-опитния отбор, а след това което видях в първите два пролетни кръга - няма отбор в България, от който да се страхуваме и да ни превъзхожда с нещо. Аз винаги съм бил максималист, трябваше да бием, въпреки че и равния е приемлив преди домакинството на ЦСКА. Можеше и да загубим, ако не бе нелепата грешка в защитата на Литекс, от която успяхме да се възползваме. Тази грешка е и пример, че подавания настрани и най-вече назад трябва да има в много крайни случаи. И при нас се срещат често. Топката трябва да върви единствено напред, а футболът ни трябва да е атакуващ." 

"Христо Стоичков е марка, за много хора извън България - той е бог. Поздравления за политиката му да гради млад отбор и тези, които го плюят не са прави. Работи правилно и ги учи правилно. Ние имаме много добри млади футболисти, над всички е Рангел Абушев, пред който има голямо бъдеще. Съжалявам най-много, че не му достигна концентрация, за да вкара третия гол на Ботев. Тогава всичко щеше да си дойде на мястото. Бъдеще има и пред Маламов и Стефанов, но те нямат опит, имат да работят още много. Радвам се, че през седмицата при мъжете бе извикано и още едно момче от юношите (бел. ред. Кристиан Кумбарев). Аз го убедих да дойде от Гоце Делчев в Пловдив. Има всички качества, може да играе на всички позиции в защитата, било то и в средата. Нахакан е и влиза здраво. А и много възпитано момче. Тези момчета са бъдещето на футбола ни." 

"След видяното дотук, Левски и ЦСКА не са отбори от класа и трябва да преследваме единствено победа срещу тях. Ние сме по-добри. Тези отбори неможе да ни респектират, още повече Литекс би ЦСКА насред София. В отбора трябва да се отстрани плахостта и и страха. Левски паднаха от Ботев, защото ги беше страх. Първенството в момента ни е слабо. Когато навремето играех срещу Ботев, стадионът им ми действаше успокоително, а "9-ти септември" (бел. ред. стадион "Пловдив") ми беше далеч по-чужд от техния.

 "В предстоящия мач с ЦСКА, стадиона на Лаута трябва да бъде напълнен, ние имаме най-вярната публика и с пълната й подкрепа ще излезем победители. Мечтата ми е да излезем крайни победители, защото това ще доведе със себе си още много победи и успехи."

Източник: LPortala.net

Още по темата: общо новини по темата: 18
20.03.2013
17.03.2013
16.03.2013
16.03.2013
16.03.2013
16.03.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
НАПЪЛНЕТЕ СИ СТАДИОНА И ДАНО СЪДИЙСКИТЕ ТЕСЛИ НЕ СА НАОСТРЕНИ ПРЕДВАРИТЕЛНО....ИСКАМ ДА ИМ НАБИЕТЕ ГЛАВАТА ПРОСТА!!!!! УСПЕХ!!!!!
+4
 
 
Гочето е най -доброто дясно крило на Локото за всичкики времена. Да си жив и здрав още дълги години и само Локо!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+4
 
 
Браво Гоче да си жив и здрав.Ти си голямо сърце.
+10
 
 
Една личност уважаван и от Ботевисти.Да си жив и здрав Гочо.
+15
 
 
ВЕЛИКАН!!!!! Точно това хора като него и БАЩАТА трябва да набият в главите на играчите - без страх и само за победа!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: