ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо продължи с доброто си представяне, взе точка в Ловеч
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:54 / 09.03.2013Коментари (113)15079
Локомотив Пловдив продължи доброто си представяне в "А" група. Възпитаниците на Стефан Генов завършиха 2:2 като гост на Литекс в мач от 17-ия кръг на "А" група. Това бе седми пореден мач на пловдивчани без загуба в родното ни първенство. 

Двата отбора решиха да не се церемонят много и заложиха на атаки от първата минута. В 10-ата минута Исмаил Иса откри резултата, след чудесна асистенция на Георги Миланов. Пловдивчани наобиколиха съдията след гола, заради съмнения за засада, но полза от това нямаше.

Гостите мигновено реагираха и в 29-ата изравниха чрез Рангел Абушев. Крилота на Локо Пд се възполза от прекрасно центриране на Атанас Атанасов и с глави вкара за 1:1.

След гола възпитаниците на Христо Стоичков отново тръгнаха в атака и седем минути преди края на първата част отново поведоха. Футболист №1 на България през 2012г. Георги Миланов набара коженото кълбо от воле и с топовен изстрел нацели страничен стълб, но за негов късмет след това се оплете в мрежата за 2:1.

Преди началото на втората част рефера прекъсна срещата за около минута, след като феновете на пловдивския тим хвърлиха димки на терена. 

В 53-ата минута Литекс бе много близо до трети гол. Георги Миланов пропусна да отбележи за втори път, след като бе пресрещнат в точния момент от Йордан Господинов.

Точката за "черно-белите" донесе резервата Диего Фераресо, който се възползва от груба грешка в защитата на домакините в 76-ата минута и останал сам срещу Пиргов не сгреши за крайното 2:2.

В следващият кръг Локо Пд приема ЦСКА. Мачът е на 16 март.

Литекс - Локомотив Пд 2:2

Литекс: Пиргов, Недялков, Божиков, Славчев (77' Стеньо Жуниор), Ванжер (60' Цветанов), Иса, Попов, Г. Миланов, Цветков, Бодуров, Ваюши

Локомотив Пд: Господинов, В.Георгиев, Котев, Кавдански, Златински, Марков, Атанасов, Д. Георгиев (46' Диего), Абушев, Мирчев (70' Маламов), Стефанов (81' Садула)

Още по темата: общо новини по темата: 21
08.04.2014
13.03.2013
12.03.2013
11.03.2013
11.03.2013
09.03.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Много корав мач стана. Литекс бе по-добрия отбор, но нашите компенсираха с желание, борба и хъс. 2-ото полувреме играхме доста по-добре от първото. Едно голямо браво и на Данчо Господинов, за поредния му силен мач и мъжеството, което показа и стисна зъби да издържи цял мач с изкълчен глезен от загрявката.
+3
 
 
Естествено бе Жако, че ви подкрепяме, колкото и да се закачаме едни с други, все пак сме си наши. Ако пък и става въпрос за свине и говеда, аз почвам да ви пея песните. :) Дано и вие да покажетеы какво е пловдивски футбол и да чупите краката на червените девойки, ПРАЗНУВАМЕ ПОБЕДАТА СЕГАААА, ВРАГЪТ Е ПАК С НАВЕДЕНА ГЛАВА, ПРЕД БОТЕВ ВСИЧКИ ТЕ ГОВЕДА И СВИНЕ, ЗАСТАНАЛИ СА ПАК НА КОЛЕНЕЕЕЕ...
+10
 
 
Както ние подкрепихме и поздравихме жълтите за мача им с шопите, така се надявам и сред тях да има истински пловдивчани, които да ни покрепят и пожелаят успех срещу чорбата! Пловдив трябва да бъде обединен като юмрук срещу шопските навлеци!!!
+4
 
 
Другата Събота Лаута ще се пръска по шевовете.Очаквам поне 5-6 хиляди фенове на сопотското сдужение да дойдат на стадиона ни и да подкрепят Локомотив.Не.Не че ни обичат и затова.Цецка е техен директен съперник за Лига Европа, както и Латексите и те ще дерат гърла и ще се молят да ги ударим.Но ние си имаме нашите шансове и се надявам момчетата да продължат с доброто представяне от миналия сезон и да ни зарадват с една хубава игра и класическа победа над боклукчиите от Титан.Локомотив ще става все по-силен с всеки изминат мач и това ще го усетят всички наши съперници.Марешки си върши работата изключително добре и дава пример на всички как да се инвестира в спорта ни.Мощна подкрепа за него.
+5
 
 
МОЩНО НАПРЕД ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ. ЗОНА УЕФА НИ ВЛЕЧЕ.
+14
 
 
Уникален Локомотив Пловдив! В момента сме един от най-силните отбори у нас и можем да бием абсолютно всеки,независимо къде играем! За мен тази точка в Ловеч се равнява на победа! Там едва ли някой отбор ще вземе нещо! Литекс са страхотен отбор,който е далеч по-силен от есента,но Локомотив Пловдив не му отстъпва по нищо! Сега най-важното от всичко е да бием втория най-омразен отбор на света а именно гнусните прасета! Имаме всички предпоставки да го направим! Всички черно бели отново могат да вървят гордо из града ни,защото Локомотив Пловдив в момента е всичко,което може да поиска един футболен фен!
+12
 
 
Майки с колички,само вижте какъв страх ги тресе,играят в София на тяхната кочина пред МИЛИОНИ фенове и пеят срещу нас.Ще ядете пак голия в Пловдив, селяци.Ще се чува след мача познатия рефрен:Ей,чуй Цска,ЛОКО пак ви нае*а.Стига вече селска смрад в града ни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: