ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив приема Ботев (Враца) на осветление
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:50 / 28.02.2013Коментари (24)4833
По всяка вероятност Локомотив Пловдив ще приема Ботев (Враца) на осветление, научи Plovdiv24.bg. Двубоят на "черно-белите" с врачани е на 10 април. 

В момента на Лаута протича изграждането на осветлението от фирмата изпълнител - "Хит" ООД, която е уверила, че проектът ще бъде завършен много преди първоначално обявения срок - 15 април.

Работниците на фирмата вече са поставили всички тръби през които минават електрическите кабели, както и циментираха четирите места, където ще се издигнат стълбовете.
Още по темата: общо новини по темата: 31
04.04.2013
04.04.2013
03.04.2013
15.03.2013
13.03.2013
11.03.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Джурасик парк лаута.Що не си построите една лудница в парка,хапчетата са уредени от шефа.Като чета малоумните ви изказвания точно това ви трябва.Лумпени насрани колко пъти с по 5-0 си отивахте,ааааа.
0
 
 
Приемаме истинският Ботев на осветление!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+14
 
 
ХАЙДЕ СЕГА ВСИЧКИ ТАМ ГРОЗЛЕКОВЦИ,СЛАВОВЦИ ,ПОТНИЦИ ЛИ ТАМ КАКВИТО И ДА СА ДА СЕ ИЗВИНЯТ ПУБЛИЧНО ПРЕД ВСИЧКИ И НА БОНЕВ И НА УЗУНОВ,ЗАЩОТО САМО ПЛЮЕХА ,А НА ТАБЕЛАТА СЕ ВИЖДА ,ЧЕ РАЗРЕШИТЕЛНОТО ОТ ОБЩИНАТА Е ОТ 24.01 .2013 И ПОВЕЧЕ ДА НЕ НАДДАВАТ ГЛАС С ПРОСТОТИИТЕ СИ ,ЧЕ САМО СЕ ИЗЛАГАМЕ,И ГОНЯТ ХОРАТА ОТ СТАДИОНА ФАКТ!!!!!А ВЧЕРАШНАТА ИМ ПУБЛИКАЦИЯ ОТ СЕКТАТА ЛПОРТАЛА НЯМА ДА Е КОМЕНТИРАМ КОЛКО Е ДОЛНА И ТЪПА,ЗАЩОТО ВСИЧКИ ИГРАЧИ ТРЕНЕРИ И ТН КАЗВАТ ,ЧЕ ИМАТ НАСТРОЕНИЕ ,ВСИЧКО В ОТБОРА Е ОК ТЕ ПАК ТЪРСЯТ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ,НЕКА СИ ПОДКРЕПЯМЕ ОТБОРА ОТ ТРИБУНАТА И ДА ОСТАВИМ ТРЕНЕРИТЕ И РЪКОВОДСТВОТО ДА СИ РАБОТЯТ СПОКОЙНО!
+16
 
 
Честито на истинските фенове на локо.
+18
 
 
Браво трябва да има все повече стадиони с осветление и с модерен външен вид се пак сме 21в макар че в държавата всичко е кенеф
+3
 
 
Папагалите да не говорят за осветление щото мача 7-3 беше точно на тъмно и цял Пловдив празнуваше разгрома над пилетата.
+6
 
 
Линейки хвърчат към 100липиново. ГРАНДА има супер база на Лаута с едно голямо и едно малко изкуствено игрище, едно голямо с естествена настилка и с естествени размери, голям терен, и всичко това на пъпа на Пловдив, а на селяците им строят база на село с пари от УЕФА. ГРАНДА ще има суперосветление с 1200 лукса мощност, а селяците имат свещи за тенис кортове. ГРАНДА играе честно и само с български момчета защитава достойно честта на Пловдив, а на селяните им разследват 3 мача от УЕФА за черно тото. ГРАНДА има най-вярната и предана публика в България, а сдружението е подкрепяно от шепа лумпени... ГРАНДА си е ГРАНД, селското-тото сдружение си е селско тото Сдружение. Пред ФАКТИТЕ и боговете мълчат.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: