ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо недоволни от селекцията: Кого ще представят на Лаута днес?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:37 / 27.02.2013Коментари (34)6064
© Plovdiv24.bg
Днес от 15.30 ч. ръководството на Локомотив ще представи новите в мъжкия си отбор, непосредствено преди планираната тренировка. Друг е въпросът какво точно ще бъде представено и пред кого точно?

Неслучайно голяма част от запалянковците коментират помежду си, че се запознаха с "новия" облик на отбора си още преди 2 седмици, когато на стадион "Пловдив" гостува тимът на Берое. Преди няколко дни обаче, от Лаута избраха работния ден петък, за да представят новите имена в селекцията си пред една шепа фенове, без дори да се съобразят с прогнозите за времето. То разбира се не им позволи, а и нямаше смисъл да се състои пред страховито празните трибуни на "Старата къща". А ако не за феновете, то за кой има смисъл това представяне? Има ли изобщо смисъл в предстоящото утре такова през работно време и то преди непривлекателно събитие като традиционна тренировка, най-вероятно отново при валежно време?

Всичко това можеше да има смисъл и ако през зимата на Лаута бяха пристигнали имена, които да вдъхнат увереност за по-добра пролет. Едва ли много хора са забравили за проваления трансфер на Мартин Камбуров, пред който бе направен шпалир от "Рефан", за да бележи с черно-бялата, вместо с "червената" фланелка. А и отдавна щяхме да сме забравили, че търсим нападател и изявен голаджия. Камбуров щеше да излезе далеч по-евтино и на Марешки и компания, вместо на негово място да бъдат превличани футболисти на килограм, които рядко ще попадат и в групата. По-важно обаче бе "машината за голове" да бъде определен като стока с изтекъл срок на годност и вместо него да бъде привлечен далеч "по-младия" Георги Мечечиев, който в изиграните три контроли на пловдивска земя не дава заявка да превъзхожда с нещо потенциалните му конкуренти Коце Марков и Валери Георгиев.

Неубедителни са и останалите нови в съблекалнята на Стефан Генов, а като успешни зимни трансфери се очертават задържането на лидерите Христо Златински, Даниел Георгиев, Рангел Абушев и Кирил Котев. Друг е въпросът дали дали за тях има реални оферти или всички приказки напомнят за втръсналите заглавия за вложени 3-4 милиона лева. Няма да забравим и друг истински зимен успех, за който едва ли някой ще се сети на утрешното дъждовно представяне на т.н. нови попълнения. Юношите Христо Стамов и Запрян Запрянов не са просто юношески национали в своята възраст, а и успяха да донесат победа както за държавния ни тим до 19-годишни, така и да се разпишат с фланелката на мъжете, било то и в контрола. Това е най-малкият аргумент, който трябва да задължи Стефан Генов залагането им занапред, за сметка на новите атанаскурдовци.

Източник: lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Не случайно, официалния сайт на клуба се разграничи от сайта бълващ единствено интриги в клуба ни.
-2
 
 
стига бе пак ли почвате със вашите глупости спрете се един път за винаги бе пъзлйофци
-2
 
 
Аз лично не съм недоволен от селекцията след играта, която показаха момчетата през есенния полусезон. Разбира се щях да бъда много по-спокоен, ако Марто води нападението ни. През есента заради неопитност пропуснахме да вземем много точки от почти спечелени мачове - мачовете с Етър, Черноморец, цеца, Локо Сф, жълтите и ботев Вр трябваше да са задължителни победи, но по-важно от загубените точки е желанието, с което играха момчетата. Дано да се развиват по този начин и резултатите ще дойдат - няма съмнение в това!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 27.02.2013 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+11
 
 
Истината започна да лъсва... Докато гледахте в канчето на батко Ботев и му правехте сметка на селекцията, ей така между другото пропуснахте какво се случва в Локото. Или по-точно казано - че нищо не се случва. Освен гранд трансферите от Монтана и Етър...
+13
 
 
Какво реват тия агро-железничари ? Чатин, Сарафим, Мячу, дъртия Даню , 4 млн. бюджет и всички екстри :)
+9
 
 
Катунът се разпада, турската гемия "Лаут паша" потъва, чаветата си заминават от Пловдив завинаги...
+12
 
 
Ще представят на черно-белите ЖЕНИ Четин и Серафим. Те и без това обичат обрязани.
+5
 
 
Този цървул докога ще продължава да пише и ръси простотии и злоба в измисления си сайт за отбора и за момчетата!Голям спец и разбирач се извъди по футбол!Някои от футболистите а;о се е подлъгал да чете тоя парцал изобщо да не се афектира и притеснява от пасквилите на тоя смешник!Истинските фенове на отбора са съвсем различни хора и това момчетата ще го разберат днес на представянето и след това по време на първенството.А тия утрепки по добре да не се вяскат на Лаута и да не създават интриги!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: