ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Веселин Марешки иска половин милион за Христо Златински
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:16 / 27.02.2013Коментари (28)4875
© Plovdiv24.bg
Три от звездите на Локомотив (Пловдив) ще могат да напуснат безпроблемно "Лаута" през лятото, но само ако имат оферти от чуждестранни клубове. Става въпрос за лидерите на тима - халфа Даниел Георгиев и защитниците Мартин Кавдански и Кирил Котев. Георгиев и Кавдански преподписаха договорите си с клуба до 31 декември 2014 година. Двамата са успели да си завоюват клаузи в контрактите, според които да им се позволи да напуснат отбора след края на първенството, ако получат предложения за трансфер в чужбина. Котев също ще има право да си тръгне от "Лаута" след края на шампионата без финансов иск. 30-годишният защитник, който стана шампион с "черно-белите" през сезон 2003/04, има действащ контракт с полвдивчани до 30 юни тази година.

Капитанът на Локо Христо Златински обаче няма подобна клауза в договора си. Наскоро Веселин Марешки обяви, че не смята да разглежда оферти за негови футболисти под 500 000 евро. За сметка на това аптекарският бос е дал мъжка дума на Златински да не му прави спънки при възможност за трансфер зад граница. Двамата са се разбрали халфът да бъде продаден за сравнително по-ниска сума заради значителния му принос към отбора.

Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Що строи база ли Караибрахима?Щото има едни пари за крадене!!!Идва европейско първенство за юноши в Пловдив!!!Отборите трябва къде да тренират и играят!!!УЕФА отпуска едни пари които Банго и приятели от БФС ще окрадат!!!Банго е спонсор на БФС,приятелски и собствени фирми строят,завишават се цени за материали и се краде яко ДДС!!!За това се бърза със строежи и концесии паричките от евроцентралата трябва да се откраднат!!!Не бъдете толкова наперени,че много скоро ще се рамирише!!!
+6
 
 
Люта гавра на Вясу с панелните селяни-железничари ! Минават изборите, лятото ги разпродава и ги потапя обратно в помийната яма откъдето изпълзяха през 2001 с помощта на гнусните наркоманси пари :)
-5
 
 
Ей ,тва жълТУРЦИТЕ ,няма по- комплексирани от тях! Няма тема за Локо,да не е посетена от ЖЪЛТИ АГРАРИ ! Абе НЕГРАДСКИ,ЩО НЕ ГЛЕДАТЕ ТОТО -ОТБОРЧЕТО,АМИ СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ЛОКО ПД? И да ги подсетя РОМщайна и другите жълти помаци: кой го наказаха да не играе в ЕТ преди около 20г и защо?Кой разследват мача с беласица?Кой го разследват за "Седморката на Блейк"? Как влезнахте със Своге?Наскоро в едно интервю,Метков /тогава на финала с ЦСКА като ви на е..ха/си каза човека: брокерите се опитаха да пробият мен и още 4-5 човека с много пари!!!!! Айде сега СЕЛЯНИ ПРОСТИ МЪЛЧЕТЕ,ЩОТО В Пловдив СТЕ ГОСТИ!!!
+4
 
 
циганската радост локум 36 умира през лятото...мангалите са недоволни искат като ГРАНДА нов стадион най-голямата база...най-вярната и най-многобройната публика...инвестиции в селекция и дюш...отмъщението на бат Коки и сър Веско е бавна и мъчителна смърт на тото-пачаврата от шикера...ГРАНДА СИ Е ГРАНД...тото-кючекинята УМРЕ...
+7
 
 
Може, ама ако са половин милион деноминирани турски лири. Иначе за тоя куц кон няма как повече.
+9
 
 
Смях...сами не си вярват...най-много 500000 рубли!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-5
 
 
БРАВО!!! МНОГО ДОБРА ПОЛИТИКА НА МАРЕШКИ! САМО ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ ВЪРВИМ НАПРЕД И НАГОРЕ! В СЪБОТА ВСИЧКИ НА ЛАУТА!
-4
 
 
Така се прави. С млади български момчета и сърцата игра, направихме на пух и прах сдружението на караибрахима - финансирано с турски пари.
+2
 
 
И да се махнат - няма проблеми. Бате Веско лесно ще намери достойни заместници от Монтана, Етър или Миньор. Все ще има някой изгонен от тези отбори без финансов иск.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: