ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (27)
Наставникът на волейболното Локо: Мястото на Любомир Герасимов е зад решетките
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:14 / 21.02.2013Коментари (0)1993
© BGvolleyball.com
Наставникът на пловдивския Локомотив Валери Чангалов коментира пред BGvolleyball загубата от КВК Габрово (Габрово) в осминафинален мач за Купа България. Той съвсем накратко коментира мача, след което изля болката си и емоциите си, породени от срещата с бившия президент на Чернобелите и настоящ наставник на габровци Любомир Герасимов:

- За мен това бе един празник на волейбола в Пловдив. Всички знаят, че целият габровски отбор идва от Локомотив (Пловдив). Радвам се и на тези наши млади момчета, които можеха да подгонят и по-позитивен резултат. Но има една личност, която няма място в залата. Казва се Любомир Герасимов. С нашите състезатели от Локомотив този човек си пълни касите и дразни. Аз мисля, че трябва да му се забрани да идва вече тук.

- Той самият току-що каза, че няма проблеми между него и новото ръководство на Локомотив...

- Няма такова нещо. Той много добре знае как спъна преминаването на Локомотив. От 2004 година аз му търся сметка да си ходи, а той си продава състезатели, прибра си паричките, напълни си гушата в пет-шест отбора с добри финанси. Какво спечели Локомотив с неговото присъствие 11 години тук? Абсолютно нищо. Добре, че дойдоха Марица (Пловдив) да оправят зала Лаута. Ако знаете как се тренира с три лампи и без стъкла... Хората изпитваха ужас. Тези, които сега са при него, идваха в залата с шапки и ръкавици да тренират. А той ги връзва с договори и няма как да мърдат. И на тях им е писнало от него. Това го знае цяла България. И успя пак да се скрие от мръсотиите си. Това е истината. Боли ме за Локомотив. Не може толкова години да обезкостяваш клуба за собствена сметка. Три проверки сме пуснали към икономическата полиция, но все няма резултат. Той се опитва някакси да спре нещата, но аз твърдо обещавам, че този човек ще си получи заслуженото. Неговото място е зад решетките. До такава степен ни е задръстил тук, че не знам как ще излезем от кризата. Но пак имаме хубави деца. Локомотив си е Локомотив. И публиката, която дойде в залата, показа, че волейболният Локомотив си е обичан клуб.

- Като треньори на двата отбора поздравихте ли се с Любо Герасимов преди и след мача?

- Не! Никога няма да го поздравя. Това е човек, който ми е вземал седем години законен стаж, заради което не можах да се пенсионирам. Този човек е искал да ме убие едва ли не. На мой гръб той спечели всичките тези пари. Очаквам разследване и до последно ще пускам жалби срещу него. От 40 направени трансфера, икономическата полиция е проверила и ни е отговорила само за 3. Защо? Но спиране няма! Когато пускам жалби, сегашните ръководители на Локомотив ми казват "заставаме зад теб, и ние сме излезли от тази школа и искаме той да си получи заслуженото и да върне това, което е откраднал от клуба". Чудно ми е, че той все нямал проблеми. Той има много проблеми. Габрово му е последният клуб. Като си тръгне от там, повече няма кого да излъже, защото вече го няма в Локомотив, за да открадне състезатели. Тази личност няма място изобщо в българския волейбол.

Още по темата: общо новини по темата: 14
15.04.2013
15.04.2013
08.04.2013
27.03.2013
25.03.2013
25.02.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: