ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив победи Любимец в груб мач
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:56 / 20.02.2013Коментари (133)12328
Локомотив Пловдив се наложи с 1:0 над Любимец в поредната си приятелска среща, играна по-рано днес на стадион "Пловдив". 

Единственото попадение в мача падна в края на първата част, а негов автор бе централния защитник Мартин Кавдански, който се възползва от неразчетено излизане на стража на Любимец при едно центриране и с глава вкара за крайното 1:0. 

Срещата на "Голямата къща" ще се запомни с грубата игра от страна на втородивизионния тим, а в началото на втората част рефера Георги Кабаков прекрати мача заради поредното грубо нарушение на Любимец срещу играч в "черно-бяло".

Все пак двата отбора се разбраха да доиграят срещата, а административният директор на "смърфовете" Атанас Узунов взе свирката от Кабаков и доизкара мача.

Следващата проверка на "черно-белите" е в петък от 14,00 часа на стадион "Пловдив" срещу тима на Евроколеж. Това ще бъде и последна контрола за пловдивчани преди началото на пролетния дял от шампионата в "А" група. 

Локо Пд - Любимец 1:0
1:0 Кавдански (41)
Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Поглеждам отново във форума и какво да видя : картината не се е променила особено, обичайните заподозрени ръсят коментари - кой от кого по "остроумен", но според мен истината е, че вчера срещата състояла се на градския стадион не приличаше на футболна среща .... С риска дори да си навлека и негативните емоции на някоя част от нашите фенове ще кажа че аз не останах доволен от този Локомотив, който гледах в слънчевия следобед. Зададох си въпроса : Кой в крайна сметка е отбора от майсторската група, кой отбор има претенции че заслужава място по напред в класирането, тази игра на любимия отбор ли искам да виждам ? Истината момчета е, че нашето Локо трябва още доста да работи за да успее да ни зарадва истински, защото посредствеността която се вижда в повечето играчи няма как да бъде подмината ! Надявам се че Те могат повече !
+2
 
 
Официално изявление на фенклуба на кюстендилския Локомотив: Спираме порочната практика с препитването на входовете. Регламента ще е нов. Всеки дошъл с мотика или права лопата влиза даже на половин цена. Ще бъде инсталиран механичен брояч, показващ по време на срещата колко минути остават до нахлуването на селяндурите на ливадата (т.е. на терена). За всеки пребит противников футболист от черно-бял резак фенклуба дава по-висок чин: "Главен буферски аграрен селяк".
+1
 
 
Та да се върнем на темата-някой да сподели как беше играта на "младите машини"?Раздадоха ли се на терена?Стават ли "завинаги едни от Вас" или няма да ги бъде?Вие от своя страна готови ли сте да ги следвате навсякъде и в "Б" група,или ще ги зарежете като онези през 2001 г?Ето такива неща очаквах да прочета.А то-пак жълтите виновни.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-2
 
 
Комплексирани,жълти,акащи мисирки в темите на ЛОКОМОТИВ ПД! ! ! БЕЗЦЕННО ! ! !
+9
 
 
Тази новина не трябваше да е в спортната рубрика, а в рубриката "Селски навици"! Жако и приятелчетата му от фенклуба на Коматевската ракиджийница ударили по 3 ракии и 2 лимонади в кварталната кръчма и хайде да си покажем селянията. От Любимец заявили - повече с тези селтаци няма да играем. Това е - фенската маса на незаконно пребиваващия кюстендилски пришълец в града на Ботев се състои от цигани, турци, последователи на нарко боса, селяци преселени в крайните квартали или обитаващи близките села, аграри и наследници на остарялата комунистическа БДЖ структура. Вечно втори в града на Ботев! Вечно в сянката на Символа на Пловдив! В Пловдив винаги сте гости, буфери прости!
+6
 
 
Какво ще кажете,Селска работа! Палячовци-Шутове
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+6
 
 
Борбата за оставане в групата ще е много жестока.Шансовете са почти нулеви.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: