ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марешки: Присъствието ми в Локо не е свързано с изборите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:04 / 18.02.2013Коментари (79)8008
© Plovdiv24.bg
Издържащият Локомотив (Пловдив) Веселин Марешки заяви в предаването "Пред банята" по ТВ7, че все още не е собственик на клуба, тъй като Коко Динев продължава да притежава акциите. Предшественикът му на "Лаута" дори го отбягвал и двамата все не можели да се срещнат и да оправят нещата. Марешки дори заплаши, че ще си тръгне от "Лаута", ако привържениците на "смърфовете" не покажат необходимото отношение към него.

"Моето бъдеще като благодетел на Локомотив (Пловдив) не е свързано с предстоящите избори. Само този сезон ще дам 4 милиона лева за финансирането на клуба. Сами си давате сметка, че това са сериозни средства. Моето бъдеще в Локомотив е свързано с отношението на феновете към мен. Ако те покажат отношение, каквото очаквам, след като давам толкова пари, ще остана. Ако не получа, естествено си събирам багажа и си тръгвам", заплаши Марешки.

"С Коко Динев все не можем да се видим. Той си е в Сандански, аз във Варна. Все не можем да намерим време да решим проблема с акциите. В интерес на истината на няколко пъти бяхме на 100 километра един от друг, но така и не успяхме да се видим", заяви аптекарският бос.

"Като цяло имаме проблеми в атака. Но мисля, че с привличането на Владо Мирчев направихме добър ход. Ще заложим втория полусезон на него. Ако не се справи, в края на шампионата ще търсим нов нападател", продължи Веселин Марешки.

"В интерес на истината, когато стъпвах на терена на "Лаута" ме увещаваха, че с един-два милиона лева на година ще се оправя с издръжката. Сега давам 4 милиона и мисля, че футболистите не са ощетявани. Нещата са свързани. Побеждават и радват феновете - получават много пари. Не побеждават - не получават. Всички си носят отговорността. За момента нямам никакви съмнения към феновете. Отношенията ни са перфектни. Но те могат да се променят още утре. Тогава и аз ще си ги променя", каза още босът на "смърфовете".

Още по темата: общо новини по темата: 45
29.01.2013
01.12.2012
28.11.2012
27.11.2012
27.11.2012
22.10.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Само искам да попитам жълтите паразите след като разбрахме президентите на Локо какви са няма ли да споделите какви са вашите.Говоря за Нинов,Брокерите и сегашния ви "честен" бизнесмен .
+1
 
 
Цапат ли цапат миризливите 1912 селяндури из темите за Пловдив ! ... Спокойно ДПС пак ще ви нахрани с аванта кИфтета и Пепси преди изборите в Сопотъ ! ..... A МАРЕШКИ ДО МОМЕНТА Е НАПРАВИЛ, ВСИЧКО, КОЕТО ОБЕЩА, ОТКАКТО Е НА ЛАУТА !!!!! ТОЙ ДОЙДЕ ВЪВ ФАЛИРАН, РАЗГРАБЕН ЗА СЕДМИЦА ОТ ТОТО-ПРАСЕТО ОТБОР С 5-6 ПРОСТИТУИРАЩИ ФУТБОЛЕРИ И ПРОДАЖЕН ГОВЕЖДИ ТРЕНЕР.....В МОМЕНТА ЗА НАС ПЕЧЕЛЯТ БИТКИ ЗА Пловдив И ТО С ГОЛЯМО СЪРЦЕ МЛАДИ БЪЛГАРСКИ МОМЧЕТА....5 ПОБЕДИ, 1 РАВЕН И 1 ЗАГУБА.....КОЙТО НЕ Е ДОВОЛЕН ОТ ТОВА ИЛИ Е СОПуТСКИ МИРИЗЛИВЕЦ ИЛИ Е ОТ ПРАЗНИТЕ ГЛАВИ, КОИТО ПРАВИХА ЗАСАДИ НА НАСКО УЗУНОВ И ПЕЕХА ЛЮБОВНИ ПЕСНИ НА КОКАЛА...
-1
 
 
.....колко е искрен само , не бил дошъл за гласовете на електората от столюпиново ....ха ха ха кой ли ще му повярва ?
+1
 
 
Ето какво се случи на президентите на черно-белия тимНиколай Попов-МартеничкатаУправлявал тима в периода 1994-1996 г. През 1995 г. е арестуван по обвинение в кражба на автомобил, по-късно започват дела и за необезпечени кредити. Прочува се с това, че провежда заседания на ръководството на "Локото" от ареста. Години по-късно - 1 март 2005 г. е пребит и разстрелян пред дома си в София.Неговият съдружник Георги Калапатиров, популярен като Жоро Италианеца, е първият публично екзекутиран шеф в "Локо". Като тогавашен служител на ВИС-2 той получава куршум в сърцето на 6 април 1995 г. Три години след това живота си губи и Петър Петров-Патерицата, който издържа тима, след като Мартеницата влиза в затвора. Патерицата е екзекутиран от упор с автомат Калашников пред дома си в Пловдив.Филчо КолевФилчо КолевТой управлява тима между 1998 и 1999 г. През февруари 2010 г. получава ефективна присъда от три години затвор.Георги Илиев През лятото на 2005 г. Георги Илиев е убит показно пред свое заведение в Слънчев бряг.Александър ТасевЛичният приятел на Главния по кюстендилска линия Александър Тасев е засега последният шеф на тима, споделил съдбата на боса на ВИС-2. Бизнесменът, специализиран в износа на череши, е застрелян на 14 май 2007 г в столичния квартал "Бояна".Коко ДиневБизнесменът се отказа от тима в началото на лятото поради лични причини. На 16 август много рано сутринта взрив поломи заведението му "Кошарите". За щастие пострадали при инцидента няма, но няма и заподозрени. Веселин Марешки ?????
+1
 
 
Според съдебните регистри собственик на Локомотив (Пловдив) в момента е 40-годишният Светослав Мушанов. Това е шофьора на Коко Динев. Той притежава 142 900 акции или 95,27%. Останалите проценти се държат от няколко други дребни акционери.
-2
 
 
ДО ВСИЧКИ ЖЪЛТУРИ ГЛЕДАЙТЕ СИ СДРУЖЕНИЕТО,ЗАЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ СТАВА ПРИ ВАС ,ВЧЕРА ИЗЛЕЗНАХА ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ ,ЧЕ ВАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ Е ЕДИН ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЧЕЗ ,А ДО КЪДЕ НИ ДОВЕДОХА,ЗНАЧИ ВСИЧКО В ОТБОРЧЕТО ВИ Е КРАДЕНО КАК ИМАТЕ ЛИЦА И СЪРЦА ДА СЕ РАДВАТЕ НА ЗАГРАБЕНИТЕ ПАРИ ОТ НАРОДА,ТАКА,ЧЕ БЪДЕТЕ ТИХИ,ЧЕ УТРЕ КАТО ПАДНАТ ОТ ВЛАСТ И ЩЕ ГО ДУХАТЕ!!!!
+2
 
 
Кой е собственика на Локомотив в момента,някои знае ли ?
-4
 
 
селяните стискат палци да изгоним Марешки и да ни гледат сеира, ама не са познали:)....черно-белия терор ще продължи над караибрахимовото сдружение. Факт!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Всичко е свързано с циганските гласове на изборите...отдавна беше ясно...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: