ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Изпълнителният директор на Локо иска победи срещу ЦСКА и Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:33 / 18.02.2013Коментари (62)7566
© lokomotivpd.com
Изпълнителният директор на Локо Пд Николай Почеканов очаква отборът да играе с голям хъс през пролетния дял на шампионата. Той е убеден, че тимът притежава сериозен потенциал, а младите футболисти на черно-белите, които изгряха на футболния небосклон през есента, са амбицирани да затвърдят добрите впечатления и след подновяването на шампионата.

- Очаквам момчетата да бъдат още по-мотивирани и да играят с още по-голям хъс и желание през пролетта. Може да се каже, че всеки мач ще е като финал за Локомотив. Всичко при нас се решава на футболния терен. При г-н Марешки няма как да се стигне до полягане на този или онзи, или някакви други смешни схеми. Нямаме конкретно поставена цел пред отбора, но това, което искаме, е футболистите на първо място да доставят удоволствие и да радват многобройните ни фенове. А след това да играят и за себе си. Смятам, че даваме едни от най-големите премии в А група, а са обявени и конкретни бонуси за определени резултати, което считам, че ще мотивира отбора още повече. През пролетта на Лаута ще гостуват и ЦСКА, и Левски, а ние искаме да победим и двата отбора. Във всеки мач имаме и нашия 12-и играч - феновете, които са претенциозни, но и същевременно изключително верни. На всеки стадион отборът се чувстваше като домакин през есента, сигурен съм, че това ще продължи и занапред" - заяви Почеканов.

Той каза още, че по отношение на селекцията последната дума има спортно-техническият щаб и Стефан Генов.

- Не, че се хвалим, но откакто дойдохме в клуба, Локомотив се превърна в изключително изряден. Не съм запознат напълно, но не знам да има друг клуб в България, в който да се плаща и данък върху премиите. Дори и това отношение се вижда изрядността пред закона. Когато кажем "не" на даден въпрос, значи "не", а когато кажем "да" и обещаем нещо, го изпълняваме - завърши изпълнителният директор на черно-белите.

Източник: "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
"На всеки стадион отборът се чувстваше като домакин през есента"-това прозрение на Почеканов какво ли означава?Че при 150 души агитка на гостуване отборът се чувства като на домакински мач!Браво!
+2
 
 
ПОЖЕЛАВАМ ВИ УСПЕХ И ЗДРАВЕ НА ИГРАЧИТЕ..., ВСЕ ПАК ТОВА Е СПОРТ,А НЕ ВОЙНА И НЕКА САМО "СПОРТНАТА ЗЛОБА" ПРЕОБЛАДАВА..., И Е ПО-ИНТЕРЕСНО ДА ИМА ФУТБОЛНИ "КОНФЛИКТИ" И "ЗАКАЧКИ" В ЕДИН ДРЕВЕН И КРАСИВ ГРАД КАТО НАШИЯ!!! ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ!!!!
0
 
 
Ахахахаха...добре, че са черно-белите помаци и ПОМИЯРИ да ни разсмиват. Безплатният цирк лЪута няма почивен ден.
+2
 
 
100% ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЗАДАЧИТЕ Е ДА ПОБЕДИТЕ БОТЕВ...., ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е БЕЗ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ...., ТОВА ВИ Е БИЛО ВИНАГИ ДВИЖЕЩАТА СИЛА И НАЧИН НА СЪЩЕСТВУВАНЕ!!!!!
0
 
 
Говедата и чорбата трябва да победим в Пловдив на всяка цена а курниците на Кънчова поляна и това ще е 100% изпълнение на задачите.САМО ЛОКОПД
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 18.02.2013 г.
0
 
 
Важното е да надупим жълтата сган.
0
 
 
Големи сте аматьори, ще ви надуем шушоните с разлика, а говедата и чорбата ще ви разпънат - много сте слаби, но все още си вярвате, че сте нещо.
-4
 
 
1936 селскостопански мИчти :) Говедата ще ги изклатят с купен съдия, а на чорбата ще се надупят както винаги, макар че простите аграри си мислят че Вясу Ярешки им е истинският собственик :))
-2
 
 
Локомотив ще спечели много неочаквани победи през пролетта, за ужаст на Сдруженците. Колко ли безсънни нощи ще има по селата?
-3
 
 
Неслучайно не е споменато сдружението - ние аутсайдерите не ги броим!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: