ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо нокаутира Берое с два бързи гола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:48 / 16.02.2013Коментари (127)16263
Локомотив Пловдив победи с 2:1 Берое в контролна среща, играна на стадион "Пловдив". Това бе седма проверка на "черно-белите" от предсезонната си подготовка. В предишните те записаха победи срещу Калиакра (1:0) и Фредерикстад (1:0), завършиха наравно с Висла Краков (0:0), както и отстъпиха на Черноморец Бургас (0:2), Вакер Инсбурк (0:1) и Храдец Кралове (0:1). Мачът на "Голямата къща" изгледаха и бившите футболисти на Ботев Пд Коце Видолов и Марин Бакалов.

Двубоят под тепетата премина с много здрава борба в центъра на терена, като двата отбора заложиха на единоборствата. Пловдивчани успяха да пречупят Берое в рамките на 5 минути. Диего даде аванс на "смърфовете" в 19-ата минута след като се възползва от чудесен пас и останал сам срещу Акалски не сгреши за 1:0. 

В 24-ата Маламов открадна една топка на Борислав Стойчев до корнера, след което подаде на връхлитащия от втора позиция Абушев, който с много красив удар удвои. 

При този резултат се оттеглиха и двата тима на почивката. През втората част Локо свали темпото на игра и позволи на Берое да контролира повече играта. 

Четвърт час преди края Мартин Кавдански фаулира Венци Христов в наказателното поле и рефера отсъди дузпа. Зад топката застана Георги Андонов, който не сбърка и фиксира крайното 1:2.

Следващата проверка на "черно-белите" е в сряда срещу тима на Любимец. Срещата е насрочена за 15,00 часа и ще се играе отново на стадион "Пловдив".

Локо Пд - Берое 2:1
1:0 Диего (19)
2:0 Абушев (24)
2:1 Андонов (75-д)

Локо Пд: Господинов (Жилков), Георгиев, Ковачев, Атанасов, Д. Георгиев, Златински (Станков), Абушев (Николов), Маламов (Михайлов), Диего, Мирчев.

Берое: Акалски, Илиев, Стойчев, Иванов (Дишлиев), Зафиров, Пенев, Лоузейро (Райнов), Да Силва (Зехиров), Горанов, Андонов, Христов (Костов).
Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Къде сте бе истински фенове на БОТЕВ...? но не на кой Ботев ,а на селски отбор ...не на личността ,която е пример за цял един народ.Знаете ли къде бяха феновете на ЛОКОТО в събота ?,няма как да знаете ,бяха там където вие никога няма да сте.Бяха на шествието в София по случай 70 години от смърта на ХРИСТО ЛУКОВ.Колко от вас знаят кой е...?,а псевдо фенчета ,знаете ли какво виждам в вас ,виждам ,че отбора ви само защото се казва Ботев за това го раздавате такива националисти.Преди дни ходих да се татуирам и идва един фен на вашия псевдо отбор и пича се чуди как да си сложи лика на ЛЕВСКИ без да бъде осмян от приятелите му ...това какво нееели простотия ,ревете ,че сте най-велики .."ТОЙ НЕ УМИРА ",а не искате да признаете друг голям революционер.Имам приятели който са болни на тема Локомотив но са истински Българи с татуси с лица на всички големи в българската история.Неми се занимава с вас ...вие сте под всякаква критика ...дано по умните от вас са разбрали на къде бия и къде бяха феновете на Локото в събота
-1
 
 
Погледнете се един фаитон цигани,знаете статистиката за посещаемост без коментар
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 17.02.2013 г.
-2
 
 
е няма такива като жАлтурите пак са качили снимки с фотошоп от най посетената контрола в нашето първенство локо-берое 60 000 души а са качили някви снимки с 200 -300 фена
+3
 
 
Самочувствието на Кривия:" Алкохола прави гола, фаса - паса!"
+5
 
 
Ние ако разполагахме с парите с които разполага Сдружението сега щяхме да водим с 10 точки на втория отбор в А група...а те нямали самочувствие горките. Как да имат, като за 18 години имат само 2 победи над Локомотив и то едната подарена да не изпаднат в Б група. Те са за съжаление, не за подигравки, завалиите.
+4
 
 
Джони,на първата тренировка в Коматево бяхте 50 селянина.Не обръщайте внимание на жълтите еничари.Депесарските подлоги нямали самочувствие,така разправя Кривака....хахаха.Колко пари са нужни на еничарите в жълто,за да добият самочувствие???
-2
 
 
Мюсюлманите от Тото Ботяв пак са се превъзбудели .....
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Мертенс тренира с отбора, Ботев почна подготовка за "моряците"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: