ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотивец донесе победата на България над Босна и Херцеговина
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:46 / 15.02.2013Коментари (13)5770
© bfunion.bg
Христо Стамов (най-вляво) получава поздравления след победния гол
Юношеският национален отбор на България до 19 години победи връстниците си от Босна и Херцеговина с 1:0 в първия си контролен мач за 2013 година. Срещата се игра на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. Съставът на Владимир Стоянов се представи отлично срещу босненците, които също се класираха за елитния кръг за Евро 2013, като имаха достатъчно положения, за да спечелят и по-убедително.

В 11-ата минута Милчо Ангелов изскочи зад отбраната на гостите, но Емир Плакало реагира бързо и спря с гърда удара на нападателя. 180 секунди по-късно след ъглов удар, изпълнен от Борислав Цонев, централният защитник Радослав Терзиев остана непокрит, но стреля извън вратата.

В 18-ата минута Борислав Цонев центрира от лявото крило, Григор Долапчиев пробва удар от движение с десния крак, но изпълнението му отиде право в ръцете на Плакало. В 21-ата минута Цонев центрира отдясно, но този път дебютантът Георги Михаелов стреля с глава над вратата. След изминавеното на половин час игра босненците заиграха по-добре и на свой ред създадоха няколко ситуации. Шут на Федор Предрагович с десния крак облиза гредата на вратата, пазена от Анатолий Господинов. Мирко Марич получи шанс за изстрел от наказателното поле, но изпрати шута си в аут, а в секундите преди края на първата част Марич комбинира с Асим Жеч, чийто мощен удар бе отразен от Господинов.

В 52-ата минута Борислав Цонев проби отляво и центрира към влезлия като резерва Венцислав Гюзелев, но и този случай атаката приключи с неточен изстрел. Секунди по-късно и Григор Долапчиев пробва шут, но не притесни Плакало. Единственото реално положение за босненците през втората част се откри пред Дамир Садикович, но след като достигна подаване зад гърба на българската отбрана, той бе спрян от Господинов.

Победният гол за България падна в 84-ата минута. Запрян Запрянов изпълни корнер от лявата страна на вратата на Босна и Херцеговина, Плакало не успя да достигне до топката и влезлият като резерва централен защитник на Локомотив (Пловдив) Христо Стамов бе точен с глава на празна врата.

В неделя от 11:00 часа двете страни ще изиграят и втора контрола, като тя отново ще се проведе на стадион "Христо Ботев" в Благоевград.

Съставът на България (U19): Анатолий Господинов - капитан, Христо Попадийн, Радослав Терзиев, Петър Чобанов (46 - Христо Стамов), Ивелин Аладжов (71 - Николай Андреев), Георги Михаелов (46 - Венцислав Гюзелев), Станислав Дрянов (71 - Георг Василев), Красимир Станоев, Борислав Цонев (71 - Запрян Запрянов), Милчо Ангелов (46 - Георги Стоичков), Григор Долапчиев.

Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 15.02.2013 г.
+16
 
 
браво браво ...това да се чува :)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
Нека талантите от провинцията да представят националния ни отбор. Техните качества са в пъти повече от тези на съдийските отбори. Това Левски , това ЦСКА.....ТАЗИ ШОПСКА ТРАГЕДИЯ.
+13
 
 
Както винаги Локомотив Пловдив създава и развива таланти, за разлика от едно селско сдружение, откъдето нищо читаво не е излязло!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: