ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Георги Мечечиев: Отиването ми в Ботев беше грешка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:06 / 01.02.2013Коментари (85)13765
© Plovdiv24.bg
Бранителят на Локомотив Пд Георги Мечечиев разкри в интервю за "7 дни спорт", че отиването му на "Колежа" е било футболна грешка.

- Жоро, Локо Пд започна колебливо контролите, притеснява ли те това?
- Според мен е нормално. В такъв етап от подготовката е отборът, че влизаме малко по-изморени, по-натренирани в контролите. А и треньорът прави различни промени в постройката на футболистите. Все пак за това са контролите, а резултатите не са от значение.

- Какво да очакваме от Локомотив Пд през пролетта?
- В съблекалнята имаме много млади момчета с качества и заедно с нас, по-опитните, може да се изгради добър отбор. Имаме реална възможност да се изкачим с 1-2 места в класирането.

- Преди време беше пред трансфер в градския съперник Ботев Пд.
- За мен това е затворена страница. Единствената футболна грешка беше отиването ми в Ботев Пд. Приех поканата на Петър Хубчев, вътрешно обаче знаех, че няма как да се получат нещата. Но заради семейството си всеки е склонен да сгреши.

- Но си тръгна от Колежа именно заради семейството си?
- Да, точно така. За мен семейството е най-важно. Не ме приеха феновете на Ботев Пд, а от това страдаше и семейството ми.

- Следиш ли какво се случва при градския съперник Ботев Пд?
- Имат си стабилен собственик. Но във футбола и живота не всичко е пари. Въпреки, че са много важна част от живота, но не най. Взеха добри футболисти, но нищо не е решено. Видяхме в дербито срещу Локо Пд, че парите не играят.

- Какви са ти впечатленията от Веселин Марешки?
- Видяхме се с него на лагера във Варна. Той дойде в съблекалнята пред целия отбор, поговорихме си и ни пожела хубави неща. Прекалено малко съм в отбора да имам по-сериозни впечатления, но както чувам от другите момчета, засега всичко е точно.

- Марешки взе Локомотив Пд в труден момент, ще може ли да го възроди?
- В днешно време да се дават пари за футбол никак не е лесно. Но той си знае най-добре какво му коства. Много трудно можеш да изкараш пари от футбол. Точно затова на такива като Марешки трябва да им се възхищаваме и подкрепяме. Той ни обеща премия от 700 000 лева за 3-ото място. Тази сума е един добър стимул, но всичко зависи от нас.

- Постижима ли ти изглежда тази цел?
- Защо не?! Но има много фактори, които оказват влияние. И селекцията, и работа на тренировките, а след това и мачовете. Във футбола всичко се случва.

- Локомотив Пловдив има една от най-добрите, но и най критични публики у нас. Как очакваш да те приемат.
- Надявам се с моето идване да им донеса много поводи за радост през тази година. Те винаги са подкрепяли отбора, независимо в какво състояние се намира. Знам в какво състояние беше Локо Пд при Галя Топалова, но въпреки това хората ни обичаха и подкрепяха. Няма значение колко пари има и дали е финансово подсигурен клуба. За феновете Локо Пд не е само отбор, а религия.

- На кое място виждаш Локо Пд след последния кръг?
- Мисля, че Локо Пд ще се изкачи с 1-2 места. Все пак ние сме Локомотив и това място не ни отива.

- Кой ще стане шампион?
- Рано е да се каже. В Лудогорец всичко изглежда на ниво и няма да изненадат никой, ако защитят титлата си. Там се работи много правилно, а и са добре финансово осигурени.

Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Научил си е репертоара който сте му дали,че той си е направо за холивуд.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 02.02.2013 г.
+1
 
 
Важното Мече е, че пак ще имаш повод да им пееш песничката.
-3
 
 
Самия ти си най-голямата ти футболна грешка!
-2
 
 
Тоя некадърник кога е бил в Ботев? И ако е бил-колко мача е изиграл? И сега какво-голям трансфер е направил,че е отишъл на лайнаута ли?Сега като боса си е купил самолет се надява да се качи и той да се повози ли,та да види какво е това самолет отблизо ли? Тоя некадърник ли е трансферната цел на золума и сие-млади момчета със сърца? В Ботев никой не го помни тоя нещастник,ама завалията все Ботев му е на устата..Айде напролет с циганския катун ще пее песните на Азис и Софи Маринова.И тоя цървул,дето цинганетата на лайнаут апишат,че продава мачове коментира,че парите не били най-важното.Циганска му работа-хем комплексар,хем лъже и краде.Тоя поне плаща ли си тока?
-1
 
 
Човека е интелигентен - на следващото заминаване от "Кънчова поляна" ще ви реди рими! И без средни пръсти - не е хюстънски каун! И Мъри не бил показал среден пръст, а ви е показвал, че след време ще ви покаже правилният футбол!АХАХАХ
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-2
 
 
Човека ви уважи вербално, но уважението на един играч на "Фенербахче" към "Канарбахче" през 90-те няма равно!
+9
 
 
По време на Първата св. война Австро-Унгария и Италия са били съюзници, а след време, в същата война, италианците нападат в гръб австрийците. Много австрийски територии и население след войната остават в Италия. А сега взаимоотношенията между италианци и всички народи от империята са прекрасни - с австрийци, с чехи, с хървати, със словенци и т.н. Футболът, ако беше война, не би предизвиквал толкова негативна енергия у хората. А пък той е игра - единият е по-добър от другия, разполага с по-талантливи футболисти, има по-добра организация, печели повече точки, класира се по-напред. Основание ли е това за коментарите, пълни с псувни, обиди? Направо е непонятно!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: