ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Руснаци спънаха Ботев в Агия Напа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:06 / 29.01.2013Коментари (86)14066
© Plovdiv24.bg
Пловдивският Ботев тръгна с равенство на кипърска земя. "Канарчетата" завършиха 2:2 с последния във временното класиране на втора руска дивизия Химки. Двубоят, който се играе в селцето Френарос пропусна единствено Бобан Грънчаров, заради леко разтежение на четириглавия мускул на дясното бедро.

Тодор Неделев откри резултата още в 8-ата минута, но само 20 по-късно Рамашенко възстанови. Капитанът на Химки не сгреши от бялата точка, след нарушение на Стаховяк срещу Комов. Малко след попадението на руснаците, "канарчетата" претендираха за игра с ръка в наказателното поле на Химки, след удар на Костадин Дяков, но реферът на мача подмина ситуацията. 

Втората част не започна добре за Ботев, тъй като само след 7 минути игра руснаците направиха пълен обрат чрез Комов, който заработи и 11-метровия наказателен удар на Химки.

Четвърт час преди края съдията даде втора дузпа в мача, но този път в полза на "жълто-черните". Зад топката застана резервата Николай Павлов, който не сгреши и фиксира крайното 2:2. В края на мача Станислав Костов можеше да донесе победата на "канарите", но нападателят от малкия пеналт стреля с глава право в ръцете на вратаря.

Неофициален дебют за "канарчетата" направи Филип Димитров. Стражът замени в 76-ата минута поляка Адам Стаховяк.

Следващата проверка на Ботев в Агия Напа е срещу тима на Корона. Мачът е насрочен за 3 февруари.

Ботев Пд - Химки 2:2
1:0 Неделев 8'
1:1 Рамашенко 28' (д)
1:2 Комов 52'
2:2 Павлов 75' (д)

Ботев Пд: Адам Стаховяк (76' Филип Димитров), Марлон Перейра, Сивард Спрокел (68' Асен Караславов), Веселин Минев (68' Ангел Рахов), Артур Енрике, Костадин Дяков, Борис Галчев (62' Йордан Христов), Мариян Огнянов (58' Томаш Иршак), Вандер Виейра (68' Лазар Марин), Тодор Неделев (46' Николай Павлов), Иван Цветков (68' Станислав Костов)
Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Вижте сега и Локомотивци и Ботевци /ако мога така да се изразя/. Понеже всеки, който коментира тук има претенции, че разбира от футбол, то тогава е належащо да се изказвате правилно и от футболна гледна точка. Тъй като не прочетох един смислен коментар от 4 страници, надявам се поне моят да втъкне малко акъл, във "футболните" ви глави.. 1. Контролните срещи в никакъв случай не показват състоянието на даден отбор - това са срещи, в които се експериментира, правят се смени, пускат се нови играчи или пък такива, които не са имали шанс за изява до момента.. Титулярите почти винаги излизат или в началото, или в края, зависи от това дали треньорът иска да обърне контролата в негова полза или да намери подходящ заместник на собствения си титуляр. Не забравяйте, че има редица грандове, които от 7-8 контроли печелят едва 2-3, другите губят, но това не е показател за състоянието на отбора.. Прост пример от вчера - ФК Кьолн - Борусия Д 1:0 :) 2. Това, че г-н Стоилов е водил известно време отбора на Левски, не означава, че той е "говедо".. По същата логика след 2 години трябва да го наричат жълтур, което е .. абсурдно. Това му е работата, да сменя отбори, да се изявява, докато не намери точното място за кариерата и развитието си. 3. Държа да отбележа пред всички, че руската "Б Група" е с класи над нашата, а доста от отборите вътре са и с класи над нашите "грандове".. Руското първенство е в топ 6 в Европа, което красноречиво говори за класата на отборите в двете дивизии. 4. Фен съм на Ботев, уважавам и Локо Пд и се радвам, че имам тази чест да съм роден в най-футболния град в моята страна, но ви моля: Бъдете фенове, уважавайте играта и хората, уважавайте и другите фенове! Футболът е спорт, който носи щастие, а не омраза! Наслаждавайте се! Така прави един истински футболен фен! :) Тодор Панев, 24 год. , Пловдив
-4
 
 
Клошарите от лайнута нещо пак са много активни пак в тази тема. Лайнари вие сигорно нямате отбор който да коментирате че сте в нашета тема. Вас какво толкова ви валнува нас. Айде марш към бараките.
-1
 
 
Хаха,гадните селяндури от покрайнините на Пловдив като хлебарки на тъмно се активизираха.Ей много сте смешни ама те само едни и същи,комплексара Жако и някакви измислени Папи и не знам си какви изроди.Тръгнали да ми казват,че сме направили хикс с някакъв руски отбор.Паляци не ни гледайте нас,ами вие падате от Поморие бе потници.Скъсаха ви мрежата.
+3
 
 
Не лош резултат с оглед на форсираните действия в отбора... все пак Мъри е начело от 25 дена,няма и месец още.Лично към него и аз не го харесвам,но обичам БОТЕВ и подкрепям всеки който работи за доброто на отбора.Относно контролите... ми,както и да протечат следващите само ще отбележа,че лятото тръгнахме мн добре в контролите,но след 3-тият кръг взехме да сваляме темпото,така че нека не изпадаме в паники и да точим брасначите от сега! Нека подкрепим отбора и се радваме на бъдещите велики моменти ,които се задават! ;)
+8
 
 
Кво ви пука за резултата. Контроли. Тренировки. Пробват се играчи. Всичко ще си дойде на място като почне първенството. Истинските мачове. Дето се вика да видим правилния футбол. Дано! Абе да мачкаме тва е! АААААй канариииии!
+1
 
 
Футболистът е роден в Ангола, но притежава холандски паспорт Ботев Пловдив е договорил трансфер на холандски нападател, съобщават медиите в Ниската земя. Става въпрос за 22-годишния играч на Хераклес Алмело Луис Педро. От клуба му потвърдиха, че са водили преговори с "канарчетата" и те са завършили успешно. "Жълто-черните" ще платят неназована трансферна сума за правата на играча. "Всичко е договорено и Луис съвсем скоро ще се премести в България", заявиха от Хераклес. Луис Педро е роден в столицата на Ангола Лусака, но притежава холандски паспорт. Юноша е на Феенорд и именно там прави официалния си дебют в мъжкия футобл през 2008 година. За гранда от Ротердам изиграва 9 мача, без нито едно попадение. След това е преотстъпен на друг ротердамски отбор - Екселсиор (17 мача и 10 гола), а през 2011 преминава в Го Ахед Йигълс (27 мача и 14 гола). За Хераклес е изиграл 30 мача до момента, в които е отбелязал едва две попадения. Луис Педро има и 8 срещи (3 гола) за юношеския национален отбор на Холандия до 19 години.
-2
 
 
Това е добър резултат,руското първенство е третото най-силно в Европа след испанското и английското.
+2
 
 
СЛЕД МНОГОКРАТНИТЕ НАПЪНИ НА ЦИГАНСКОТО ГЕТО СЪВМЕСТНО С ЯРЕшКАТА ДРУЖИНА ЛУКУМСПОРДОМУС,УСПЯХА ДА ПОБЕДЯТ ВЕЛИКИЯТ чАВДАРОВ ТИМ,НЕ СЛЕД ДЪЛГО ОБАчЕ СЕ ВИДЯХА КОЛКО СТРУВАТ И КАК ГИ СХРУСКАХА БЕЗЗЪБИТЕ АКУЛИ,ТОВА ПРЕДИЗВИКА ДЪЛБОКО ДУшЕВНО РАЗСТРОЙСТВО НА КЕЛЯВИТЕ,И ВСИчКИ ВКУПОМ СЕ ВТРУНАХА КЪМ МАГАРЕшКИТЕ ОФИСИ КЪДЕТО ВЕЖЛИВИТЕ МУСТАКАТИ АПТЕКАРКИ ИМ ЗАДОВОЛИХА чАСТ ОТ ПОТРЕБНОСТИТЕ,ЗА ДА ГИ ДОЗАДОВОЛИ ДОЙДЕ И ЕДИН ОКОКОРЕН чОВЕчЕЦ СЪС СВЕТЕщИ ОчИчКИ ПО ПРЯКОР ЗУЛУМ-ЕФЕНДИ,ИЗПИ ДВЕ чАшИ ВИАГРА И СИ СЪБУ ГАщИТЕ СЛЕД КОЕТО НАСТЪПИ БЕЗРАЗБОРЕН ДИВАшКО-МАГАРЕшКИ С.КС.НАКРАЯ ВСИчКИ СИ ТРЪГАНАХА КЛАТУшКАЙКИ КЪМ МАХАЛАТА,ТАМ ВЕчЕ ГИ чАКАшЕ НОВИНАТА ЗА РАЗшИРЯВАНЕТО КОЕТО БИЛО В ПОСОКА ЕКАРИСАЖА,ОСИГУРЕНО ИМ ОТ ТЕХНИЯ ВЕЛИК БЛАГОДЕДЕЛ И ПРОРОК ЪМЕТ ДУХАН В чЕСТ НА ВЕчНИЯ МУ ЖИВОТ ЗАПОчНАЛ ПРЕЗ 1926-36 НАКЪДЕ,И СЕГА ВСИЧКИ СА В ДИВАШКИ ТРАНС.
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: