ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев се завръща във футбола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:05 / 29.01.2013Коментари (16)5413
© Plovdiv24.bg
Бизнесменът Константин Динев е на път да се завърне във Вихрен. Някогашният собственик на клуба обмисля тази възможност от месец насам и съвсем близо до реализация на идеята си, пише "Струма". Динев е голям почитател на футбола и не иска да стои далеч от играта за дълго. Той живее в Сандански, а местният клуб му е на сърцето. За периода, в който бе собственик на клуба, Вихрен постигна най-големите си успехи в своята история. Отборът игра в А група и записа впечатляващи резултати. Освен това по времето на Динев клубът направи и няколко гръмки трансфера.

Коко успя да ремонтира градския стадион и да изгради два терена с изкуствена настилка. Школата също заработи и все повече деца предпочитаха да тренират във Вихрен пред това да напуснат Сандански.

Динев се раздели с Вихрен на 10 януари 2010 година и три години по-късно вече е готов отново да финансира гладиаторите. След като напусна Сандански, Коко пое издръжката Локомотив (Пловдив), но престоят му в Пловдив издържа точно година и половина, след което предаде смърфовете в ръцете на Веселин Марешки.

Колко е дал Коко и колко е взел от пловдивския клуб, не може да се каже. Халваджийският тефтер не е публично достояние, но надали има и един фен на "черно-белите", който да смята, че Коко е издържал безвъзмездно клуба. Дори и в България футболът може да е бизнес. Доколко легален - е друг въпрос. Наскоро хазартният бос брои 250 000 евро в куфарче кеш, за да купи любимото си заведение "Кошарите".

Съпругът на фолкдивата Емилия обаче има проблеми с кмета на Сандански Андон Тотев по въпроса за връщането му Вихрен. Градоначалникът е против тази възможност, след като по неговите клубът е бил завлечен от Динев при напускането му през 2010 година. Става въпрос за 180 000 лева, а освен това Коко си взима активите, а пасивите остават за сметка на обществеността в Сандански. От тогава Тотев не иска да чуе за Динев. Санданчани коментират, че в последните два месеца Коко и фолкдивата Емилия са непрекъснато в Сандански.

Още по темата: общо новини по темата: 45
18.02.2013
01.12.2012
28.11.2012
27.11.2012
27.11.2012
22.10.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Като припомняте колко е направил султан-ефенди Коку,да не забравите да споменете и ,че е оставил и 4 000 000 лв. задължения.Искренно се надявам Марешки да вземе Спартак ВН,а Коку да се върне на джамията.
на 29.01.2013 г.
-2
 
 
Не е позволено един собственик да притежава два отбора. И не ми говорете за Ботев и Раковски защото Раковски си има собственик в лицето на местното самоуправление.
+4
 
 
Нито едно от тези тото обвинения не е доказано.Просто една група малоумници от фракциите бяха подстрекани от техните "босове" и поеха офанзива срещу Коко. А каквото и да си говорим тука, истината е една и може да се види от всеки.Нито един от предишните собственици на Локомотив не беше дал и стотинка за базата на Лаута. Дори и паралия като Жоро Илиев, който имаше яхта за 8 милиона долара. И ако тези лумпени от Бесика не бяха вдигнали такава пара, сега трибуната им щеше да е готова както и осветлението. Ама хората защо са казали: Като не знаеш да целуваш ръка, целувай г*з! И точно това стана на Лаута.А сега да ви видя пъпчиви пубертетчета. От тоя варнелия пари не излизат, само влизат.Ще има да си мечтаете за трибуна "Бесика" и още дълго ще стоите прави като коне на мачовете.де**а и боклуците ви де**а.
-5
 
 
НЕКА НО НЕ И В ЛОКОМОТИВ САМО ЛОКО АЛЕ С ЦЯЛОТО СИ СЬРЦЕ АЗ ОБИЧАМ ТЕ
+6
 
 
Пропуснах да напиша по-долу, че Коко ни спаси от сигурно изпадане през сезон 2009-2010 година! Когато пое отбора от Галка, имахме едва 9 точки и никога преди това друг отбор с подобен мизерен точков актив не се е спасявал! Това си беше истински подвиг! Ако Динев не бе поел тогава отбора, то той със сигурност щеше да се разпадне с оглед атаките на феновете срещу Галя Топалова!
+7
 
 
Може да е всякакъв, но ни класира за Европа, играхме финал за купата за първи път от 30 години, стадиона придоби приличен вид, съблекалните са на европейско ниво, поставиха се 6 000 нови седалки, построи две нови игрища с изкуствена трева и осветление, това, което в Ботев едва сега строят в Коматево и се гордеят с него, ние вече го имаме и то на 100 метра от централния стадион!!! Да напомня, че предишните собственици един пирон не забиха за ремонт на базата! Всичко друго са спекулации без реални доказателсtвa!
+6
 
 
Предсказуеми жълти коментари.Все пак при него Локо игра в Европа.Да видим вас дали ще ви оставят шопи,резаци и т.н. да се класирате.Засега по-актуална е фразата-"Цветан Василев сбъдва мечти".
+4
 
 
Само факти ,всеки говори такъв бил ,онакъв бил ,а до сега няма нито едно доказателство черно на бяло само думи в пространството,те доказани престъпници в съда пускат ,а тук няма нито едно доказателство така,че по-лекичко с клалификациите ,а да не забравЯме нещо важно ,че ЕДИНСТВЕНИЯ ПЛОВДИВСКИ ОТБОР РАЗСЛЕДВАН ЗА ЧЕРНО ТОТО Е БОТЕВ ,ТАКА ,ЧЕ НЕКА БЪДЕМ РЕАЛИСТИ И КОЛЕГИТЕ ОТДОЛУ ПО-ТИХИЧКИ!
-3
 
 
И след Вихрен познайте къде ще дойде :) Той всъщност никога не се е махал де :)
Цъкам минуси на буферите :)
на 29.01.2013 г.
-3
 
 
Да припомня един позабравен рефрен - "Коко сбъдва мечти"
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: