ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с първа тренировка в Кипър
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:01 / 27.01.2013Коментари (23)6153
© botevplovdiv.bg
Ботев Пловдив направи първа тренировка след пристигането си в Кипър. Няколко часа след настаняването в хотела, Станимир Стоилов изведе отбора на един от терените в курорта и проведе дебютното занимание за втория лагер.

Отделно от основната група се подготвяха Вандер Виейра и Хабиб Бамого, които продължават да се възстановяват от травмите си. Двамата не участваха в тренировката, която премина изцяло с топка, като вместо това работиха за кондиция.

На пълни обороти с останалите се включиха вече възстановеният Николай Павлов и Костадин Дяков, който изкара лека настинка.

Програмата в понеделник предвижда две тренировки, а във вторник "канарчетата" излизат срещу втородивизионния руски Химки в първата си контрола в Агия Напа.

Източник: botevplovdiv.bg

Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Жаклинче,4 000 000 лв. дългове има твоето отборче ти си седнал нас да оправяш.За твое сведение вашият домашен любимец СЕЛЯНДЖЪРА нямаше толкова.Но нека успокоим всички буферчета,Жаки ще поработи и извънредно на Скобелева майка и ще изплати всички задължения на любимият си отбор.Все пак сърсето му е локу.
+9
 
 
Родената през 2001 г.сган тотално изтрещя.Нормално за изчезваща порода.
+8
 
 
Както се вижда комплексираните мангали не могат да пропуснат тема за Ботев да не изсипят някоя малоумна простотия но то от циганин какво да очакваш,виждам,че и Манолчо още е жив а аз се притесних,че от злоба и завист може да се е гътнал за Жаклинчо си знаем,че е явен простак и комплексиран малоумник не киснете тука помияри мангалски ами отивайте да пишете декларация на Магарешки да ви плати борчовете.
+7
 
 
Миналата зима Ботев беше в Б група и се подготвяше в Анталия - място за отборите от втора дивизия за източна Европа. А сега правим крачка напред! Боби Галчев заяви, че в Ботев всичко е на много високо ниво, просто е перфектно! А Жаклина и сие са озадачени за музика от зурните, ракийца, кебапчета и пепси! Се ла ви, майна.
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-20
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-20
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+32
 
 
денят започваше тихо и спокойно, все пак беше неделя втория ден от уикенда, в едно от гетата обаче беше по шумно от обичайното, жако хуманоида беше решил да смени своето име, какъв по удобен случай от деня на референдума, цялото гето щеше да разбере новината а именно че цели 27 години жако чакаше да се казва жаклина, никога нямаше да забрави момента в който баща му отне неговата девственост, тази сладка болка не му даваше мира, някаде от далечината се провикна майка му байрето, жаклина.. айде ма ..дофтор илхан мансъз от ажъбадема ша идва клизма да ти мушка, жаклина изстена от кеф, и се отправи към малка кирпичена барака, влезе плахо на вътре, и усети как няколко здрави ръце го хванаха, в следващия момент жако усети мъжкото достойнство на вълчо атанасов бавно да прониква в него, не след дълго зурни и кючеци огласиха гетото, жаклина излезе цялата омазана с фланелка на бешикташ, неговата детска мечта беше станала реалност
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Ботев триумфира в "Битката за Тракия" при ветераните
Опашка за билети на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: