ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Златински: Оставането ми в Локомотив не зависи от мен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:31 / 25.01.2013Коментари (29)5388
© Plovdiv24.bg
Капитанът на Локо Пд Христо Златински даде кратко интервю пред "Тема Спорт". В него халфът на черно-белите говори за подготовката, целите на тима, както и бъдещето си на "Лаута".

Ицо, как ти се струва подготовката до момента?
- Мисля, че в първата ни контрола с Калиакра (1:0) бяхме малко уморени, тъй като тренирахме предимно за физика до момента. Надявам се в следващите мачове да разгърнем пълния си потенциал. Колективът в отбора е на много добро ниво, което дава възможност за по-бързо сработване. Засега нямаме контузии, което е радващо. Ще продължим да се подготвяме по същия начин. Надявам се той да се окаже добър и да ни донесе много успехи напролет.

Свикнахте ли с работата на Стефан Генов и може ли той да ви изведе до нещо по-значимо?
- Той е начело на тима няколко месеца. Нормално е да успеем да се пригодим едни към други. Генов е много добър специалист. В началото неговите методи бяха малко непознати за нас, но вече свикнахме. Надявам се, че заедно с него можем да вкараме отбора в петицата.

Какво е бъдещето ти в клуба? Предложиха ли ти нов договор, доста неща се изписаха по тази тема?
- Все още не съм си подновил договора с клуба. Настоящият ми контракт с Локомотив изтича през лятото. Имах разговори с ръководството относно моето оставане на "Лаута". На този етап обаче не сме стигнали до договорка.

Какво е твоето лично желание? Не е ли време за трансфер в чужбина?
- Никога не съм крил, че обичам клуба и ми харесва на "Лаута". Но моето оставане не зависи от мен, а от ръководството. Ако условията ме устройват, ще продължа да играя в клуба. Засега нямам оферти от чужбина, но ще видим по-нататък. Времето ще покаже дали ще продължа да нося екипа на клуба. Имах предложение от един български клуб, но на този етап няма нищо конкретно.

Какви са целите, които си поставяш за пролетния полусезон?
- През пролетния полусезон трябва да се опитаме да играем по-спокойно. Вижда се, че можем да окажем сериозен отпор на лидерите. Видяхте, че ЦСКА не успя да ни победи. Надявам се, че с напредването на подготовката ще успеем да изчистим всички детайли около нашата игра. Стефан Генов ни дава много съвети как да го направим. Убеден съм, че ще успеем да надградим през паузата. Моето желание е отборът да се изкачи още няколко позиции нагоре, в момента сме седми. Ще гоним по-добри резултати. Все пак в началото на сезона бяхме съвсем нов отбор, което повлия на някои резултати в шампионата.

Предвид ситуация в първенството докъде можете да стигнете?
- Ще се опитаме да повторим успехите си от миналия сезон. Мисля, че в началото върху нашето представяне повлия фактът, че доста от основните ни футболисти си тръгнаха. Смятам, че това ни попречи. С течение на времето обаче успяхме да напипаме верния ритъм. Освен това повечето от момчетата не бяха играли на такова ниво, заради което им трябваше време да се пригодят. Смятам, че имаме нужната класа, но просто трябва да покажем по-голямо постоянство в играта си. Ако успеем да го постигнем, можем да се противопоставим още по-успешно на лидерите.

Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Жълтите да мълчат, защото скоро ще реват с кървави сълзи и само ще си спомнят краткото време с държавните - нашите пари - които им влизаха чрез Караибрахима. Пак ще сте по кофите, клошари! Запомнете този постинг, скопени жълтеникави мозъци!
+1
 
 
Ицо ще отиде в отбор с амбиции и финансов ресурс където да покаже целият си потенциал и да се развива а не да тъпче на едно место и да се бори за оставане в групата.НЕКА ПОКАЖЕ И СЕ НАЛОЖИ В НАЦИОНАЛА
-5
 
 
Усещате ли как изчезвате?Ще стане изведнъж-както се и появихте.
на 25.01.2013 г.
-5
 
 
Никой не го иска и си прави реклама .А относно КТБ тя е Руска банка така се много сте жалки като си мислите се някой ще я осъди. Посочете ясно и конкретно къде има заведени дела срещу Цветан Василев .Съдят държавата а не КТБ. Това са различни понятия.Сега Марешки като го подгонят за фалшивите лекарства трябва да продавате свинете на Зулума за да имате отбор
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+3
 
 
Естествено че ще се противопоставим, от тези над нас само говедата и Лудогорец ни биха. На пролет с чорбата и говедата сме в къщи а със сдруженците традиционно проблем нямаме.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: