ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо дължи 3,8 млн. лева, призна Марешки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:11 / 24.01.2013Коментари (144)10888
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Веселин Марешки е останал неприятно изненадан след финансовия одит на клуба. Проверката открила дългове от 3,8 млн. лева. Около 700 хил. лева от общия дълг на Локо е към Коко Динев или близки до него фирми. Пловдивчани ще трябва да платят и 1,8 млн. лева по две дела за неплатени осигуровки от времето на Галя Топалова.

"Резултатите от одита в клуба наистина са за дългове от порядъка на 3,8-4 млн. лева, предстои анализирането им. Преди да поема издръжката на Локо (Пловдив), ми бе казано, че едва ли не клубът е на плюс, но излезе съвсем друго", заяви Марешки пред "7 дни спорт".

"Има задължения към господин Динев и близки до него фирми, възлизащи на около 700 000 лева. Дълговете на клуба нарастват сериозно заради загубеното дело. Трябва да се срещнем с г-н Динев, за да разговаряме за собствеността на клуба. Надяваме се той да опрости дълговете на Локо към него. Смятам, че след някой друг месец с г-н Динев ще успеем да изясним въпроса за собствеността на клуба. Откакто съм в Локо, осигурявам за всеки отделен месец между 250-400 хил. лева", добави Марешки.

Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Всеки ден прекрасни новини за катуна.
+3
 
 
Всичко се връща мърши спомнете си когато поздравявахте бати ви Митко сега ако Магарешки ви ритне циганското бакърче само вашият любим фен селският ще ви вземе.Та той магарешки какво е очаквал след тая комбинация Тото Динев Зулума и пласмасовата тиква със фенове племе от крадливи цигани и потници.
-2
 
 
Да номинираме Митко Хри100лов за орден Стара Планина.Атова кое на кого връща съдбата се замислете1бяхме на един коршум умряхте вие2ахмед доган уж наш баща се оказа ваш3 кюстендил ли беше или сопот 4 най-стари ли бяхте или се оказахте само на 2 години та и да се класирате за европа нямате право да играете и много други затова не злобейте защото каквото стане при нас при вас е 10 пъти по лошо
-2
 
 
локото се пише неградски или си фьен на сопот то ти е простено
+3
 
 
Жако,ще гласуваме за ЛОКУТУ,за да има едно отборче,да си оправим головата разлика!!!!!
-4
 
 
Жълти, я кажете, сега на референдума ДПС как ви нареди да гласувате?
+4
 
 
Да-а-а за щастие всичко се връща на този свят,след това което се изля върху нас по времето на селският.Не съм ви го пожелавал,не ви го желая и сега,но изглежда много скоро всичко ще свърши...Все пак се надявам да устискате до дербито поне...
+4
 
 
Ами да ги плати, какво се прави на изненадан. Тъкмо се наточихме за дерби, пък и във форума стана интересно, но ми се струва, че за съжаление, Марешки няма сериозни планове за локото.
+4
 
 
Хе, само толкова ли? Кво са туй пари за оборот от петстин милиона? Я бай Веско, я си кажи истината, не е то до 3 цяло и осем милиона, а че и друг път си купувал ненужни неща ама вече ти е писнало.
+4
 
 
ЗАКРИВАЙ ГИ, ВЕСКО!! МАРЕШКИ, ТИЯ ЩЕ ТИ СЪСИПЯТ БИЗНЕСА ВЕ! МНОГО ЩЕ ТЕ ВЪРНАТ НАЗАД! ВЕСКО, ЗАКРИВАЙ ГИ И ДА СЕ СВЪРШВА!НЯМА СМИСЪЛ ДА ГИ ХРАНИШ ДО ИЗБОРИТЕ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Крушарски осъществи поредна мисия: Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници!
Шотландски гранд също се нареди на опашка за новата звезда на Локо
Акрапович е готов да спасява Левски! Агенти го предлагат на Сираков
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: