ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри и Ботев тръгнаха с победа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:52 / 19.01.2013Коментари (123)19207
© Plovdiv24.bg
Станимир Стоилов и отборът му Ботев Пловдив постигнаха победа в първата си среща за 2013-а година. "Канарчетата" са на подготовка в Гърция и в Александруполис се наложиха с 4:2 над третодивизионния Свиленград при неофициалния дебют на Мъри.

Изненадващо Свиленград откри резултата още в първите минути на срещата. Бившият играч на "жълто-черните" Ридван Хаджифейзула намери синът на легендата на Локо Пд Аян Садъков, който стреля и с доза късмет след като се отклони топката в играч на пловдивчани се оплети в мрежата на поляка Адам Стаховяк за 0:1.

Ботев взеха инициативата в свои ръце след гола и до края на полувремето направиха пълен обрат. Петър Атанасов възстанови равенството след разбъркване в пеналта на Свиленград, а пълният обрат в мача направи новото попълнение Николай Павлов. Бившият играч на Любимец засече топката на голлинията след брилянтно двойно между бразилците Вандер Виейра и Артур Енрике.

На полувремето Стоилов пусна изцяло нов състав, което малко или много се отрази на играта на "канарчетата", а от това се възползваха третодивизионния тим и сам след четвърт час игра възстановиха равенството чрез Петьо Димитров.

До края на мача "жълто-черните" доминираха над своя опонент и напълно заслужено с голове на Ангел Рахов и Костадин Дяков достигнаха до крайния успех с 4:2.

Следващият двубой на Ботев в Александруполис е на 23 януари срещу тима на Чавдар (Етрополе). С този двубой ще приключи и лагера на "жълто-черните" в Гърция.

Състав на Ботев: Стаховяк (Андонов); Станчев (Христов), Спрокел (Караславов), Грънчаров (Рахов), Енрике (Марин); Галчев (Паласуелос), Иршак (Огнянов), Павлов (Костов); Атанасов (Дяков), Виейра (Неделев), Цветков (Бамого).
Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Като говорите за "дербито" с Левски - от Левски се скъсват от смях!!!
+3
 
 
Признавам темата просто нямаше да е същата без ерудираните, смислени и точни коментари на Леонка, Папа идиот, Жаклин и други фенове на ЖСК Кюстендил. Не случайно имат претенции да са представители на интелигенцията. Браво, дерзайте и за в бъдеще все така. Нека ви виждат и да ви оценят както се казва съобразно достойнствата ви.
+9
 
 
Буферите са пълни олигофрени и комплексари!Няма такава измет!Типично долно и циганско племе!
+7
 
 
Много комплексари пак в нашите теми. Буферчета, ние обичаме отбора си и го подкрепяме. Вие повече мразите Ботев, отколкото обичате Локо. Любовта на хората прави един отбор голям! Ето затова ние сме големи, а вие ще си останете дребни комплексирани душици. И една радостна вест за нас канарите. Най-вероятно реконструкцията на Колежа ще започне веднага след дербито с Левски. Ще се почне първо от ТИ.
+4
 
 
Само цЪРВУЛ забравя от къде е .Попитаи баща ти от къде те е донесъл с кошницата!
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+14
 
 
Стига сме си мерили патките кой какъв е ,ами дайте да се обединяваме,защото докато си играем на фенчета губим битката за България!
+12
 
 
Любовта към БОТЕВ ПЛОВДИИИВ никога не ще умрее....
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+21
 
 
До преди 5-6 години, фенове на циганския отбор се срещаха изключително рядко в нашия град.Само някой заблуден срелочник или някой от потомствените жепейци,а също и циганите от катуните покрай града (сегашния Каршак).На времето старите пловдивчани се възмущаваха от ордите мангали посещаващи игрището на жепейското недоразумение зад Централна гара,а също и селяните пристигнали в града ни в първите построени панелни блокове в кв.Гагарин. Не обръщйте внимание на подобни индивиди.За малцината глупаци е достатъчно наказание празният им стадион,липсата на история и успехи и опитите за кражба на чужда такава. Както казваше покойният Жоро Мултиплейса : Дойдох в Пловдив за да купя торта,а купих лайно,визирайки пропадналта сделка за покупката на Ботев Пловдив и купуването на жалкия жепейски отбор за 80000 долара (цената на един панелен апартамент в Тракия тогава).
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: