ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стефан Генов: Марешки не смята да издържа клуба с трансфери
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:07 / 19.01.2013Коментари (40)9240
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив Пд Стефан Генов изрази задоволството си от усло­вията, при които протича първият подготвителен лагер на тима във Варна.

- Подготовката ни проти­ча нормално, доволен съм, че климатичните условия по това време от годината са повече от добри, което ни позволява да се подгот­вяме пълноценно. От доста години насам не е било така, особено като се има в предвид, че лагерът ни е в по-северната част на България. Имах известни опасения в това отношение, но съм приятно изненадан. Условията в хотела са перфектни, храната е отлична, а момчетата са доста концентрирани и съм доволен от участието им в тренировките до мо­мента. Новите ни попъл­нения бързо си допаднаха със съотборниците си, а са и футболисти с добри качества. Малко по-трудна е адаптацията на чужденците Арестид Бахин и Жозеф Еме. Камерунецът ми беше препоръчан от френски мениджър и се възползвахме от възмож­ността да дойде в Бъл­гария, но нямах преки впечатления за качества­та му. Нека първо да ги видя в игрова обстановка в контролите ни срещу Калиакра и Черноморец, след което ще мога да коментирам по-обстойно представянето им - обясни Генов пред "7 дни спорт".

Специалистът, който на­прави чудеса след идване­то си на Лаута, заяви, че до разрешаването на пълния ребус около състава му трябва да бъдат привлече­ни централен нападател и опорен халф.

- Надявам се да успеем да се подсилим на тези две позиции. Имаме набелязан дефанзивен халф, който може да дойде при нас до 10 дни. Искам да създадем конкуренция на всеки пост. Целта ни е да надграждаме към отбора. Не правим някакви планове от рода на план 2015, 2020 или т.н. - каза още Чечо.

Той разкри, че в отбора са били приятно изненада­ни от собственика на клуба Веселин Марешки.

- Днес (б.а - вчера) бях ме в офиса на г-н Марешки. имахме много ползотворен и позитивен разговор. А той е постоянно до отбора, откакто сме във Варна. Изненада ни с финансови стимули, които не сме оч­аквали. Ще има бонуси за отбора за постигането на определени резултати. Г-н Марешки нрави изклю­чително много за отбора, което е достойно за уважение. Тези стимули от негова страна ни задължават още повече за по-доброто пред­ставяне на Локо Пд, а от друга страна е и финансо­вата изгода. Към момента няма конкретни оферти за наши футболисти. Г-н Марешки обаче изобщо няма намерение да издържа клуба от осъществяване на изходящи трансфери. Той иска да надграждаме към отбора, а финансирането на клуба не е проблем - завърши Генов.
Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+9
 
 
Ако камерунецът и котдивоареца са футболисти с добри качества, според Чечо, защо да не ги привлечем и двамата?
+11
 
 
Жълтите са многo изнервени! Предричаха още на полусезона да сме вече изпаднали, но сме само на 4 точки след тях! Пророкуваха, че всички футболисти ще се разбягат, но напротив sглобихме боеспособен отбор, който за малко да ги напердаши! При Марешките успокоителните са по-евтини, спонсорирайте по този този начин бедния ни клуб, моля! Нека не само бабите ви са го правили, а и вие!
на 20.01.2013 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+12
 
 
Вие сте селяците и пародията бе, жълт пе***аст. Радвай се на последните дни с пари. Сега сте гнездо от змии, щото - някой лев. Утре ще останете без стотинка. И тогава ще ревете като жени. Както видяхте, жълти шматки - що се отнася до Локо Пд - и с пари и без пари пак ви е**м мърцина под път и над път. НИЕ СМЕ ОТБОР, А ВИЕ СТЕ КАЦА БЕЗ ДЪНО И БЕЗ РЕЗУЛТАТИ. Нещо да кажете за последния мач, дето щяхте да ни вкарате 6 гола, а си тръгнахте с пълни кафяви и миризливи гащи?
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
В Белгия гърмят: Бижуто на Локо е на крачка от трансфер във френската Лига 1
Един от най-сърцатите в Локо: Ще продължим да се борим до края!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: