ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Футболист на ЦСКА спира играчи за Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:58 / 15.01.2013Коментари (35)8957
© Bulphoto
Двама млади футболисти на холандския Екселсиор (Ротердам) са на път да се откажат да пристигнат в България, въпреки че първоначално са приели офертата на Ботев (Пд). Клубовете дори се договорили за цената на дясното крило Дарен Маатсен (21 г.) и на офанзивния халф Роланд Алберг (22 г.). Но след няколко телефонни разговора със сънародника си Грегъри Нелсън, играл в ЦСКА, двете "черни лалета" се притеснили от ситуацията у нас и се отказали.

Вече седмица новото попълнение на "канарчетата" Сивард Спрокел, роден на Холандските Антили, опитва да убеди сънародниците си, че обстановката в Ботев (Пд) няма нищо общо с тази в ЦСКА. Но усилията му удрят на камък.

В интервю за клубния сайт треньорът Станимир Стоилов с половин уста призна, че най-вероятно трансфер на харесаните от него холандци няма да има.

"Имахме идеи за селекцията и за кратко време успяхме да набележим доста млади играчи, за които обаче се оказва, че България не е привлекателна дестинация - твърди Мъри. - Няма да избързваме с привличането на футболисти, защото трябва да бъдем точни в преценката си. Ботев и сега има отбор, с който може да започне пролетта."

Пловдивчани договориха контрола с втородивизионния Чавдар (Етрополе) за 23 януари, когато се прибират от лагера в гръцкия град Александруполис.

Източник: "Труд"

Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
Цялата А група и половин Европа е пропищяла от чорбарските свине няма ли най накрая да е сринат тая кочина какво толкова им се церемонят от БФС и УЕФА.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+11
 
 
Абсолютно нормално е класни и преспективни таланти да не изкат да дойдат в България било то и в най-обичания БГ отбор ! Това е действителността в момента за съжаление ! .... Позволете да ви споделя кое не е нормално. Не е нормално изостанал, македонски примат от село със 700 души да ти се изхрачи така мазно на отбора :) Страдате ли лайнутни селскостопанци ? МУХАХАХАХХАХ ....
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+10
 
 
В инетерес на истината ние не сме си продали нито един силен играч, взехме 4 нови, остава да вземем един халф и един голмайстор, и селекцията може да се определи, като прилична, през зимата не се взимат по 11 играчи, нито един отбор не е взел повече от двама-трима силни играчи.
+11
 
 
Всеки би потърсил мнението на сънародник.Какво е виновен Нелсън че в ЦСКА се работи по недостоен начин.Цялата А група е пропищяла от тяхните волности.Няма отбор който не се е опарил.Приматите също имат да взимат пари,но техните потници погледнете ги какво пишат отдолу.За жалост е така.България е лоша дистинация макар че има и отбори със серизозна репутация.Но когато най-известния е мошенник всеки е предпазлив.Досега няма стойностен играч дошъл в България.Няма и да има.Най-много да изпъкне в милото родно първенство и да отлети в Русия,Китай,Корея или Турция.Кой е добър за Ботев ще си проличи в първенството,а не чрез визитки,обещания и желание.Но тука има по-големи капацитети от професионалистите.И ясновидци.
+2
 
 
Кой ще вкарва голове???Спешно се нуждаем от нападател-голаджия!
+10
 
 
Дано да оправдаем доверието на Спрокел. И аз съм на мнение, че като култура на феновете сме по-различни от останалата маса. На нашите мачове почти няма издаващи маймунски звуци срещу негрите на противника. Впечатление прави, че в критиките към не добрата игра на Бамого няма расистки обиди. За съжаление нивото на масовия БГ фен е известно в Европа. Знаят футболистите, че ще бъдат псувани, освирквани, ругани, ритани по нашите картофени ниви, и как да е привлекателно идването им у нас?
+16
 
 
Елементарно Уотсън като не ти харесва си стой на сянка в къщи!Аман от ботевисти-песимисти или подкрепяш отбора или си направи свой.И в юнайтед се вижда че 1на птичка полет прави Ван Перси,И по добре Минев или Галчев пред Станчев .Така че на 2 март в София а на 9ти пълним колежа с истинските БОТЕВИСТИ-РЕАЛИСТИ
+16
 
 
Те като кажат че сестра ти е к.рва иди обяснявай че нямаш сестра,така гледат Европейците на нас!В страна,която на картата на Европа е изобразена като нужник или с черепи и кокали никой неще да идва!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: