ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо тръгна с 23-ма футболисти за Варна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:53 / 14.01.2013Коментари (90)9083
Треньорът на Локомотив (Пд) Стефан Генов определи група от 23-ма футболисти за първия подготвителен лагер във Варна. Черно-белите тръгнаха за морската ни столица днес преди обед и ще бъдат настанени в хотел "Термал". 

От разширения състав отпаднаха юношите Никола Николов, Николай Петков, Акиф Юсеин и Петър Челебиев, които ще продължат да се готвят със старшата възраст на Лаута. С отбора не замина и Бенджамин Карвальо, който беше на пробен период, но не впечатли треньорския щаб.

В Пловдив по индивидуален план ще продължи да се готви Тодор Тимонов, който не е напълно възстановен от претърпяната операция на коляното.

Единствените футболисти в групата, които са на пробен период, са нападателите Арестид Бахим (Кот д'Ивоар) и пристигналият днес Марко Раджич (Сърбия). Той е роден на 30 юли 1991 година и е висок 191 см. Играл е в сръбските Чукарички и ФК Младеновац, както и във втория тим на унгарския Хонвед (Будапеща).

Ето и пълната група от 23-ма футболисти за лагера във Варна:

Вратари: Йордан Господинов, Минко Жилков, Кристиян Кацарев

Защитници: Костадин Марков, Георги Мечечиев, Христо Стамов, Кирил Котев, Мартин Кавдански, Павел Ковачев, Атанас Атанасов

Халфове и нападатели: Диего Фераресо, Валери Георгиев, Христо Златински, Даниел Георгиев, Станислав Маламов, Николай Станков, Запрян Запрянов, Четин Садула, Рангел Абушев, Георги Стефанов, Серафим Михайлов, Марко Раджич и Арестид Бахим.

Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Уж Локомотив, пък на рейс ще се возят! Питайте някой от вашите футболисти на влак качвал ли се е?
+4
 
 
успех на момчетата и да ни радват на пролет едно съобщение поради разходите за базата ''ракиджийницата''банго василев няма да раздаде подаръци на жълтите няма да има безплатно пепси и кебапчета това е суровата действителност
+4
 
 
Успех на момчетата дано да няма контузени и да си направят една добра подготовка.А на папагалите искам да им кажа гледайте си емблемата(приличаща на домат)и си вярвайте че сте на 100години.
-4
 
 
ЧГ«стит ви празник много ПОЗДрАВИ от Ландос
-2
 
 
Катуна тръгва на път.Честит празник черно-бели цигани.
+2
 
 
Те все още нямат автобус. И дават жълти автобуса ги ползват под наем и са на фирма Стойчев, и се ползват освен от футболистите и от други граждани а различни курсове.
+4
 
 
Не говорете само за автобуси жълти отрепки,защото в България няма нито един елитен клуб,бивш или настоящ,който до ден днешен да не е имал или няма собствен автобус поне за известно време! Вие жълти мисири сте единствените,които буквално допреди година и половина въобще нямахте клубен автобус(собствен) в историята си и все още нямате,а от тогава насам се возите под наем с жалък превоз!!! ФАКТ! Понеже в момента има сериозно затишие от караибрахимовите медии с обидни статии по наш адрес,сега се чудите ,каква простотия да измислите за нас и за каква глупост да се хванете! Жалки,жълти тъпоъгълници! Нормален човек и фен,след пропадналите "сигурни" трансфери на Стоянов,Домовчийски и Божинов,както и спряганите от медиите холандци и жалката поляна ,на която се подготвя УЖ богатия ви клуб,би се замислил и замълчал,вместо да си търси причина за заяждане с останалите клубове,които действат а не стават роби на платени статийки!!!!! Вие сте един жалък балон,който за пореден път ще се пръсне и тогава на празните ви кратуни,отново ще са виновни съдиите и ....космоса! Жълтото сдружение може да се конкурира само и единствено с цирк "Добрич",но не и със сериозните ФК у нас! Това го доказва и селекцията ви и подготовката ви,и поведението на ръководството ви! С платени статии не става! Учете се от Лудогорец,Левски,Литекс или Черноморец,където не разчитат на медийни балони а просто действат и бачкат здраво! Така се постигат успехи а не само с пари и фойерверки! Селяни!!!!!
-5
 
 
Жълтури, вижте какво се казва рейс, а не жълти бараки под наем.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Фенклубът на Локо: Код черно-бяло! Да напълним Бесика с шалчета и знамена!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: