ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Дани Георгиев пред раздяла с Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:25 / 04.01.2013Коментари (64)10908
© Plovdiv24.bg
Локомотив (Пловдив) е на път да изпусне един от основните си футболисти. Става въпрос за халфа Даниел Георгиев. Той е получил две оферти от чужбина - от Кипър и Румъния.

Договорът му с пловдивчани изтича през лятото и в момента може да преговаря с всеки, а след края на сезона да си тръгне като свободен агент. Георгиев още не е получил предложение за удължаване на своя контракт със "смърфовете.

Дефанзивният халф не пожела да коментира бъдещето си, като заяви, че е състезател на Локо (Пд). Изчаква се прибирането на собственика Веселин Марешки, за да седнат и да обсъдят вариантите, пише "Тема Спорт".

Условията на отборите от Кипър и Румъния са по-добри от сегашните, при които Дани Георгиев играе на "Лаута". Почти сигурно ще се стигне и до трансфер до края на месеца.

Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Пак е пълно с папагалир сигурно са се превъзбудили от предозировка на хапчета . Сигурно си ги купуват от аптеки "Марешки" . Ведя се есента че не са голям отбор . За целия полусезон 1 мач стойностен срещу Литекс, Левски ли биха Лудогорец ли ЦСКА ли или пък слабата селекция на Локомотив Пд. Папагалите никога не са били отбор и никога няма да бъдат- САМО ЛОКО!
+3
 
 
А той Магарешки смята ли да се връща?На всички който ни се подиграваха със селския и пишеха плакати за вечната си любов към него ще кажа всичко се връща буферчета,той и селския когато трябваше да се дават кинти за нещо беше все във Италия ама тоя няма стигане чак във Австралия се скри.
+3
 
 
Чакал да се върне бай Веско, пари да му иска. Да ама Австралия е далече. По добре да хваща за Кипър, Веско ще му каже, че е дърт.
0
 
 
Призовавам канарите да не наливат масло в огъня, да не се подиграват на комшиите! Нека да не падаме на нивото на тези ч/б тъпанари, които непрекъснато правеха това през христолово време. Имаме си прекрасен собственик, имаме много обещаващо бъдеще. Имаме си теми, в които да коментираме. Да не дава Господ на нито един тренер в България да изпадне в такава мъгла по вина на собственика на клуба! Чечо е за съжаление!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
Бягайте момчета някой си изкряска!Всичко черно-бяло бързо се изнася.Бате Веско ти къде изчезна,само ако знаеш как отзад на бат Золум му влезна.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-5
 
 
По нагло същество от жълтура няма. Нагъл е, защото е селяндур. На село девиза е "С нахалство/наглост/ към прогрес". Дошъл е в града, но си е "донесъл" и простотията. Или, онзи лаф е много верен - "Селянина оставя селото, но селото не оставя селянина". По цял ден разни помаци и резаци киснат в темите за Локо и се чудят какво лай*о да изсерат. Стига, че омирисахте града, бе. Разни Ромщайни, Булпедера*и и други селски недоразумения. Гледайте си многомилионната селекция, която за никакъв х*й не става и си коментирайте там. Той, Мъри ако знае с какво се е захванал...
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Не е далече времето след като катуна се разпадне да чуем отново ,,Последен валс''.Сбогом любима , дим да те няма и транспарант сбогом к**ви.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: