ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спрокел сменя ЦСКА с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:30 / 03.01.2013Коментари (7)4854
© Bulphoto
Защитникът разтрогна с "червените" без претенции, пише вестник "Меридиан мач". Защитникът Сивард Спрокел, който през лятото подписа с ЦСКА и бе представен като един от хитовете в селекцията, ще получи възможност да докаже качествата си в "А" група, но с друг отбор. 

Националът на Холандски Антили разтрогна договора си с "армейците" без финансови претенции вчера, въпреки че има да получава няколко заплати от по 12 000 евро. От Борисовата градина с радост потвърдиха новината пред "Меридиан Мач". 

Очаква се футболистът да започне подготовка с Ботев (Пловдив) в петък и да стане второто попълнение в защита за "жълто-черните". На Колежа вече си осигуриха подписа на национала Веселин Минев, когото представиха паралелно с новия си треньор Станимир Стоилов през декември. 

Спрокел пристигна в България от кипърския Анортозис с препоръката на Мъри. Стойчо Младенов се довери на "синята" легенда, но впоследствие се оказа, че играчът не може да се наложи при "армейците", феновете го грабнаха още след първата контрола с Торпедо (Москва), а след отпадането от Мура и атаките срещу Стойчо той веднага бе изваден от състава. 

Спрокел бе поставен в унизително положение и му се налагаше да води подготовка дори с детските отбори от школата. Стоилов обаче е сигурен, че защитникът има потенциал да се утвърди като един от най-стабилните на своя пост в "А" група.
Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не сме го гледали този и не можем , да кажем става или не .Сигурно е само , че Молива и Бобан си отиват . Молива наистина е свършил за голям футбол , но Бобан можеше още да даде , поне до лятото и още нещо сигурно , до 4-5 дена макс. от погдотовката Вандер ще има проблем , я с ахилеса , я с мускула и ще почива в най-големите натоварвания .
+2
 
 
Напротив човека си е много качествен играч само,че тъпите чорбари са му обещали много висока заплата и след като ги биха като тъпани за ЛЕ им стана ясно,че нямат кинти за заплата и е по лесно да изгониш скъпите играчи или да не ги пускаш във игра за да не им плащаш не един път се е случвало великите цървули да обявят някой за непереспективен и само след няколко мача зa друг отбор да им разгони майката.
+2
 
 
ЗА ПЪРВИ ПЪТ МАЛКО ДА СЕ СЪГЛАСЯ С ЖАКО..., ОТНОСНО ''БАБЕРЕКА''.., ЗАСЕГА И НИЕ ГИ СЪБИРАМЕ "ТАКИВА"..., В ЛОКОМОТИВ СЪЩО..., ОБАЧЕ ИМА И ЕДНО ГОЛЯМО "НО"..., ВЪВ ФУТБОЛА ГО ИМА ТОВА НЕЩО - ПОНЯКОГА В ЕДИН ОТБОР ИМА НЯКОИ КОИТО СА В ГРАФА "БАБЕРЕЦИ", А КОГАТО ОТИДАТ В ДРУГ ОТБОР СИ ПАСВАТ С ОСТАНАЛИТЕ И ИГРАЯТ ДОБРЕ!!! ПРИМЕРНО - В НАЧАЛОТО НА СЕЗОНА В ЛОКОМОТИВ ВСИЧКО БЕШЕ ПЕСИМИСТИЧНО, НО МАЛКО ИЛИ МНОГО МОМЧЕТАТА КОИТО СЕ СЪБРАХА, ЩО-ГОДЕ СГЛОБИХА СЪСТАВ КОЙТО СЕ ПРЕДСТАВЯ СЪВСЕМ НА ПРИЛИЧНО НИВО!!! ДРУГ ВЪПРОС Е ВЕЧЕ КАК ЩЕ СЕ РАЗВИЯТ САМИТЕ ТЕ И НОВИТЕ КОИТО ЩЕ ДОЙДАТ В ОТБОРА ИМ!!! ТАКА ЧЕ НЕКА ДА ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ДА ГИ ВИДИМ КАК ИГРАЯТ И В ДВАТА ОТБОРА И ДА ВИДИМ КОЙ Е НЕОБРАТИМ "БАБЕРЕК" И КОЙ НЕ Е!!!
+2
 
 
От ЦСКА ако ще взимаме централен защитник предпочитам Грънчов, Крачунов, Попов....
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: