ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бивш играч на Левски и ЦСКА попадна в полезрението на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:14 / 02.01.2013Коментари (40)9248
© Bulphoto
Бившият играч на Левски и ЦСКА Четин Садула е попаднал в полезрението на Локомотив Пловдив. Това разкри самия наставник на "черно-белите" Стефан Генов за Plovdiv24.bg. Халфът, който играеше за Етър (Велико Търново) през есенния полусезон е много близо до договор с пловдивчани. Както е известно той бе един от многото натирани от чистката на "Ивайло". В момента Садула е свободен агент и за него Локомотив няма да плаща трансферна сума.

"Садула е футболист, който попада в плановете ми. Не е подписано с него. Проведохме един разговор, но допълнително ще се доутомчняваме", коментира Генов пред Plovdiv24.bg.

Чечо също така призна пред нашата медия, че трансферите на македонците Иван Митров и Лазар Илиев са пропаднали, тъй като не са могли да разтрогнат договорите си с ръководството на Брегалница Щип.

Той също така разкри, че на "Лаута" все още чакат бразилеца, който се очаква да бъде пратен от любимеца на "черно-белите" фенове Даксон да Силва.

За финал Генов коментира и слуховете за Кирил Котев и Мартин Кавдански, които влизат в полезренията на доста отбори, както в България, така и в чужбина: "Това са само спекулации, на този етап няма нищо".

Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Понеже гледам,че коментарите в темата са все на жълти селяни(защо ли?),ще дам и аз моя,за да си проличи,че темата е за Локомотив:)! Ако привлечем Садула,това ще бъде много добър трансфер! Този има много сериозни качества,а това,че не е успял в двата шопски "гранда" би учудило само лаик....! Примери,колкото щеш! Що се отнася до ироничните подмятания от някои по адрес на Марешки,това отново е долнопробна,жълта пропаганда в желанието им да се съсипем съвсем,но само със желанието си ще останат! Бъдете сигурни,че тази година ни чакат много положителни неща свързани с клуба и предимно с базата му,което е най-хубавото от всичко останало! Марешки пък,хубав-лош е заможен собственик и е 1000 пъти по-добре с него,отколкото без него! В днешни времена в "улющената" ни държавица трудно бихме имали лесна алтернатива! Та,който иска да маха Марешки,да доведе друг по-добър и тогава .......ОК! За момчето пък от Панагюрище (евентуалния нов играч) бих казал само суперлативи! Много е лесно да взимаш скъпи и "доказани" футболисти,но много по-сладко е да ги откриваш сам и да ги създаваш! Локото го доказа в изминалата година и след като всички ни считаха за сигурни изпадащи,черно-белите сега са в първата половина на таблицата като не загубиха от ЦСКА,Металик-2010,Литекс,Черноморец и загубиха едва 3 мача от които 2 от първите два в класирането отбори! Нека жалките еничери в жълто да си плюят и да се радват на поредната "звездна селекция" и "уникален" треньор"! Ние пък ще си гледаме нас си!.....Накрая ще теглим чертата! Лошото за НЕградските е,че в почти всички случаи досега,накрая все ние сме се смяли,но ограничените жълти мозъци нямат срам и свян и никога не спират с жалките подигравки и закани!.....Накрая съдиите и треньорите ще са им пак виновни!? Успешна нова година на всички! САМО ЛОКО!
-1
 
 
Аматьорски национал и македонец от село в ЖСК :)))
+5
 
 
Хич да не се връща МаГарешки от Австралия.Да го изгоним този абориген от клуба....Станахме за посмешище!
+3
 
 
Със звездата на третодивизионния "Оборище"-Панагюрище Християн Момчилов ще приключи селекцията, преди да е започнала.
+4
 
 
Сега първо ще има фрази от сорта - тоя е машина, тоя ще вкара на жълтите 5 гола, тоя много ясно че предпочита да играе в Локо, за винаги един от нас... А след 2-3 дена като излезе статия, че няма да идва в Локото ще запеят нова песен - да се маха, хич не ни и трябва, добре че не го взехме, той само се натиска, но ние не го щем... Толкова сте прозрачни!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+1
 
 
Станаха разногледи с тези полезрения.Те така и недовиждат.Да сте виждали циганин с очила.Те не четат.От къде да им се развалят очите.От ядене на риба ли.Надали.
+8
 
 
ОТЗАД СЕ ВИЖДА МНОГОБРОЙНАТА ПУБЛИКА НА ,,МОРАЛНИЯ'' ШАМПИОН.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: