ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ас на Локо Пд желан в Китай
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:42 / 29.12.2012Коментари (34)9356
© Plovdiv24.bg
Защитникът на Локомотив Пд Кирил Котев може отново да се озове в Китай. Според запознати клуб от най-многолюдната страна проявява сериозен интерес към 30-годишния бивш национал на България. Очаква се в близките няколко седмици местният клуб да излезе с конкретна оферта към Котев. Ако предложението си заслужава, опитният бранител вероятно ще го приеме и ще се завърне в Китай. Преди да акостира повторно на Лаута, шампионът с черно-белите се подвизаваше в Аербин Далиен, където треньор му беше Александър Станков. Котев има постигната договорка с ръководството на пловдивчани да не му се правят спънки, ако през зимата получи оферта от чужбина, която го удовлетворява.

Източник: "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
жълти нещастници докато стоите пред компютъра другарчетата ви изядоха кебапите и изпиха пепсито и си прибраха кинтите от заплатата като клакьори а вие коментирайте неща които не разбирате после пак ще ревете че ви продават билети за дербито по 25лв
-3
 
 
Мащабни летни ремонти на "Лаута".Ръководството на Локомотив Пловдив ще стартира мащабен ремонт на двата терена на "Лаута", които основно се използват от представителния отбор. Това ще се случи в началото на лятото, като става въпрос за помощното игрище, известно повече като "Кошарата", и официалния терен на стадиона.На "Лаута" имаха дори идея подмяната на чимовете да започне още през пролетта, но този вариант пропадна заради малкото технологично време, което биха имали работницитеТака в края на месец май първо ще бъде преобразена "Кошарата". Идеята е тя да поема 80 процента от всички тренировки на представителния отбор от следващия сезон 2013/2014. След това ще започне основният ремонт на официалния терен. Когато той бъде готов, на него ще се провеждат максимум 2 занимания на седмица.В момента въпросните терени са зазимени с близо 700 кг тор, за да може тревата да се посъживи и да издържи до края на пролетния дял в "А" група.
0
 
 
На ментака мястото му е Китай,така че айде беж към родината,може и цялото ЛокумСпор да се запъти натам(тъкмо и столипиново ще опустее).
+1
 
 
Котев никой не трябва да те спира щом ти се усмихне щастието в чужбина.Локо пд има нужда от теб но и кариерата си е кариера.
+1
 
 
Ненужните никому,никога изтъркали килимчето на премиера са много дейни в темите за ,,символа на Пловдив'',но навлезеш ли в тяхните са чувствителни и се чувстват наранени.По-спокойно маркирани улични любимци.Не се напрягайте и не увеличавайте потреблението на магарешките аптеки.Задоволявайте се само с кофите за боклук.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
0
 
 
Селско стопанство ЖСК Труд-Крумово-Калековец продължава да изнася елитни оризоберачи за Чайна :) Узун Паша и Зулум Ефенди захлебиха за Банго Васил :) Другият път пак да ги поканите на черно-белия Байрям, слабоуми :))
-4
 
 
Да отива в Китай.Той и оня кълнящият се във вярност там отиде,но като се върна запя друга песен.Има толкова свободни агенти които мечтаят да играят без пари на картофена нива сред развалини пред камерна публика.Като се почне от свободите агенти пенсионирани в МИ-6,ЦРУ и МОСАД и се стигне до сивите вълци и македонски калъчаджии.Не случайно гостуващите циркове разпъваха палатките на мястото на едноименната бензиностанция.Знаете ли как ягодовци назоваваха бившите си оризища.При могилите.Е там намериха две панички на бесите,но това е друга хумореска.
+4
 
 
Е ,сега ще се оправят комуникациите с Австралия.Зулуме опитай.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: