ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (19)
Мечечиев се завърна на "Лаута", Димо Атанасов напусна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:36 / 21.12.2012Коментари (35)3533
© Plovdiv24.bg
Георги Мечечиев стана второто ново попълнение в Локомотив (Пд) през зимната пауза. Защитникът подписа днес договор за 1,5 години с черно-белите. Преди него същото стори и Атанас Атанасов. Мечечиев се връща на Лаута със статут на свободен агент, тъй като преди време се раздели с Монтана по взаимно съгласие. Десният бек игра в Локомотив (Пд) три сезона (от зимата на 2008 до края на 2009 година), като дори носеше капитанската лента на отбора.

Мечечиев е роден на 27 април 1978 година в Ямбол. В кариерата си, освен в родния клуб Тунджа, Монтана и Локо (Пд), е играл още в Славия, Спартак (Вн), Нафтекс, Берое и Розова долина.

В същото време Локомотив (Пд) се раздели с халфа Димо Атанасов. "Той напуска по семейни причини, като съгласието си за това даде старши треньорът Стефан Генов", заяви административният директор на черно-белите Атанас Узунов.

Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+11
 
 
Иначе проблема при Камбура беше че е стар...
0
 
 
Важното е този футболист да е от полза за отбора за евентуални победи друго няма значение!
+3
 
 
Ето това е отношение към бивши футболисти . Взимаш го ,правиш му бенифис в края на годината и продължаваш с звездната селекция от ...Пенсионери. Така е и по лесно какво ,а и кой ще ги учи ?
на 21.12.2012 г.
+5
 
 
Не това не може да е истина!"Уважаеми ботевисти,Наясно съм с негативното настроение на публиката и отношението ви към мен във връзка с разпространените в интернет кадри. Искам да знаете, че поведението ми в тях е продиктувано от победата в пловдивското дерби, което е неповторимо като заряд и емоции. След мача изразих радостта си заедно с бившите ми съотборници. Въпреки това, никога не съм изпитвал лоши чувства към "Ботев".В кариерата си на футболист винаги съм се отнасял професионално към задълженията си и съм давал всичко от себе си за клубовете, чиито цветове съм защитавал. Така ще бъде и сега. Вярвам, че с играта си на терена и поведението извън него, ще заслужа вашата подкрепа. Приех предложението да играя за "Ботев", защото клубът е запазена марка в българския футбол и за мен е чест да бъда част от него. "Ботев" е име, история и публика. С уважение,Георги Мечечиев Ако в последното изречение намерите нещо оптимистично за нас...
на 21.12.2012 г.
+10
 
 
За какво ни е Мечечиев не ми е ясно!Да е някоя наша легенда да дойде да си завърши кариерата ,ами то.....Абсолютно ненужен и какъв локомотивец е тоя като отиде да се дупи на жълтурите!
-1
 
 
Тоя баберик в Монтана не го искат при вас идва.На преклонна възраст е този певец като какъв ще играе.Или ще подгрява бесика.Смешници.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 21.12.2012 г.
+3
 
 
С тоя младеж, Аптекаря доказа, че не го е еня какво ще се случи с отбора.. Важно е времето да тече по-бързо до изборите! А, то не остана.. Имате един полусезон.. Разбрах, Митко имал огромен интерес към шефското място. Ама, Галка - по-чевръста, май ще го спревари..
0
 
 
Станахме за резил,с право ни се присмиват жълтите....МАРЕШКИ,ВЪН ОТ ЛОКО,МЪРШО !!!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: