ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри обяви целта пред Ботев за догодина
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:09 / 17.12.2012Коментари (36)8151
© Plovdiv24.bg
Новият старши треньор на Ботев Пловдив Станимир Стоилов бе гост в сутрешния блок на ТВ7, където в студио "Гореща точка" коментира своите виждания за футбола и амбициите си начело на "канарчетата". Той обясни, че ако се следва една целенасочена стратегия, "Ботев може да се надява на един добър футбол". От там насетне Стоилов обясни, че амбициите пред отбора ще са търсене на място на евроквота, което му изглежда реално постижимо през следващата година.

"Аз съм човек, който опитва да гради отбора си. Ако собственикът и феновете имат търпение, то Ботев може да се надява най-малкото на един добър футбол и на участие в Европа. Не знам дали ще е тази година, защото програмата е тежка. Но догодина това ще ни е целта", започна Мъри, след което се насочи към мача с Левски, който ще е от изключително значение за него и това как феновете ще го приемат", продължи специалистът.

"Едва ли има треньор, който не иска да спечели мач срещу бившия си отбор. Един мач не променя нищо, но това все пак е дерби. Ще направим всичко по силите си, за да спечелим срещу Левски. Но не трябва да прескачаме гостуването на Славия, всичко по реда си", добави Стоилов.

Той каза и няколко думи за селекцията на отбора, на която се оказа, че не е привърженик: "Факт е, че е правена селекцията в последния момент. Под натиск, при липса на време и при определени обстоятелства. Ботев няма много футболисти, че да се разделяме с тях. Нямали са време за селекцията, макар че за мен такова нещо няма. Зимата ще направим всичко възможно, за да се подсилим и лятото вече един, двама нови. Аз не съм привърженик на масовите селекции".

На въпрос как се е съгласил да дойде в Ботев без Наско Сираков, хасковлията отговори: "За Левски нещата стояха така, аз съм работил без Сираков и в Ловеч. В Ботев собственикът определя кои да работят. Сираков трябва да се върне в българския футбол, защото прекалено много го разбира и може да помогне. Имаме собствено мислене за играта и никой не може да го промени."

"Аз винаги съм бил за коректни отношения към рефери и други клубове. Смятам да направя Ботев достатъчно силен, за да не са решителни една или две съдийски грешки. Ботев е сериозен клуб и предполагам, че БФС и клубовете ще вземат това предвид", допълни Стоилов.

 

 

 

Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 19.12.2012 г.
0
 
 
Мъри си оставя "вратичка" за края на шампионата , но трябва да е наясно , че болшинството ботевисти ЧАКАТ РЕЗУЛТАТИ , а не вързване на гащи... Мъри има нашия кредит на доверие , но трябва без никакви условия да постигне това , което обещава. По-силен БОТЕВ , по-атакуващ футбол , да вземем поне 3 дербита на пролет , да спечелим поне 30-32 точки , да достигнем ЕКТ , и най-вече играта да радва феновете ! Нищо повече , нищо по-малко !!! САМО БОТЕВ !!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 17.12.2012 г.
+1
 
 
Мъри кво разправял ще се борим за европата ама може и да не стане тая година! Това е удивително изказване.То е ясно че отбора ни не е за никаква Европа и там ще ни скъсат ама питам аз сега като сме на 1 точка от европата ама може и да не влезем,това значи ли че тоя дебил смята да постигне толкова колкото постигна Феро обаче с вече донякъде изграден състав? Е тогава защо бе всичко? И защо иска време? На кой сме дали време на Пичони,Бакалов, Хубчев,Радуканов,Спасов та на него да даваме време! Няма време кауне стартираш с три гостувания и домакинство на твоите крави тъй че стягай вимето или да влиза номер 18-нали Крив?
-5
 
 
целта може да бъде само една; ДА НЕ ИЗПАДНЕТЕ пак
+2
 
 
Много премерено и умно изказване.Само "Ботев-Пд"
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 17.12.2012 г.
+13
 
 
Мъри не давай големи обещания. Действай и остави на феновете и ръководството на отбора да оценят работата ти.
+8
 
 
Приемете Мъри като част от Ботев.Никога не е говорил против нас,а среден пръст не ни е показвал.Има план,цел и начин за постигане.Ако успее как ще се чувстват някои.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: