ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри вдигна мерника на "черешката"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:51 / 15.12.2012Коментари (39)10049
© Plovdiv24.bg
Новият треньор на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов е вдигнал мерника на Вандер Виейра. Мъри е предупредил хора от ръководството, че ще се лиши от техничаря, ако не промени отношението си към тренировъчния процес и мачовете. Стоилов е изгледал всички срещи на "канарчетата" за полусезона на видео и е останал недоволен от бразилеца, както и от още няяколко играчи, чиито имена обаче остават тайна.

"Черешката" както е наричан от "бултрасите" Вандер, често не си дава зор по време на заниманията, а в самите двубои демонстративно ръкомаха срещу съотборници и съдии и се увлича в индивидуални акции, с което си е навлякал гнева на Стоилов. Статутът на звезда и благият нрав на Ферарио Спасов засега го спасяваха от глоби.

Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мури много ме дразни, но тук сум изумен, 4е мисли като мен .. Вандер е прехвален, дебеланко, мурзеланко и псевдо техни4ар ! не е толкова полезен .. Паляк .. Добре е забелязал Мури
0
 
 
Тоя Мърли , да не си прави устата да го шитне в Левски . Ей какво ли не ми минава през главата , дано не е така.
+8
 
 
Не трябва да се маха, а трябва да мУ се разгърне потенциала, защото той несъмненно го има и тука е основната роля на треньора да се докаже.За мен е добър футболист.В някои от мачовете той беше ключа към успеха.Поне тича и търси играта, пуска много хубави пасове с далечно прехвърляне, но няма кой да отиграе тези топки.Тука според мен трябва да се наблегне по силно в тренировките, а това значи, че този футболист мисли като играе и му казвам браво.Не трябва да се гледат само негативните неща защото това е най-лесно.Само "БОТЕВ-ПД".
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
Много мъжка постъпка на Коцето, да напусне . Неможе 10 трен. да се сменят и той все да остава, а и защо ли му е вече този пост . След години да се завърне на бял кон вече като старши трен.
+13
 
 
За това е прав на Вандер му трябва дисциплина.
+10
 
 
Отново си пролича, че Мъри си разбира от работата и няма да бъде снисходителен и няма да си затваря очите за нищо.
+11
 
 
Вандер като всеки бразилец е с гореща кръв,вярно дразни ме като прекалява със стойките и чалъмите,но си е класа,това си пролича най-много като играхме без него и Артур срещу Лудогорец и като влезнаха как се раздвижи атаката,малко повече диспиплина и физ. подготовка и ще стане големец,а карпуза да не се превъзбужда много много,защото е пътник!!!
+5
 
 
Ами така ще бъде.Сега е набелязъл Вандер, после Артур,след това Иршак, след него Рубен.после другия,другия и така ще осигури писта за негови любимци - дали ще са Говеда или не, всичко ще излезе наяве.Освен това и механизма на комисионните ще заработи.В това отношение бяха уникален дует с Наката Сирака.Колко бездарници трансферираха в Левски!! И накрая Батката ги разбра и духна като черковни свещи.План 2007 беше само за камуфлаж.Резултатите му където е работил -в Литекс,Анортозис и Наионалния и "спечелените трофей или трофеи" са ....гол ..й!! Търпеливо ще чакаме да видим какви ще ги ги дроби в отбора.
+18
 
 
Типичен бразилец. Мързи го на тренировките, на мачовете бяга само когато е с топката, прекалено индивидуална игра, но с редки и уникални отигравания, които често решават един мач.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: