ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Камбуров за Plovdiv24.bg: Направих всичко възможно да се върна в Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:21 / 13.12.2012Коментари (71)13637
© Plovdiv24.bg
Нападателят Мартин Камбуров разкри пред Plovdiv24.bg цялата истина около своето бъдеще. Трикратния голмайстор на "А" група разкри, че от пролетния полусезон ще играе за ЦСКА и също така призна каква е причината да не се завърне в Локомотив.

"Направих всичко възможно да се върна в Локомотив. Хората, които са в Пловдив го знаят това. Това го знаят дори и феновете на отбора, но според собственика на клуба Веселин Марешки вече съм стар и не ставам", коментира разстроен голаджията пред Plovdiv24.bg.

"Мога да кажа, че на 99% съм играч на ЦСКА. Преминах медицински тестове и ако всичко е ОК, утре ще подпиша договора си", завърши Камбуров.

Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Марто не ми е приятен като човек, но като футболист в него има още хляб. Човека е прав да си иска колкото се е оценил.Ма(га)решки е също да прав да се дърпа като ма..ре на мост.На него му предстои предизборна кампания заедно с един друг полит "великан"и паричките още от сега се напасват никак не му е до Мартин.Театъра сътворен от него и Зума и до някъде с участието и на Генов бе за пред хората.За него /за тях двамата с Янето са важни да получат гласовете на феновете за изборите.Той/Те си имат поставена полит задачка от Високата порта и после дим да го няма.Няма случайни неща.А когато случайните неща много зачестят трябва да се търси закономерност.Варненец в Пловдив не вирее.Най-много до изборите. После и той ще приказва и ще се олива че Локото му е на сърцето.Позната песен!!
0
 
 
Не разбрахте ли че Марешки е като магаре на лед. Той за няколко милиона казва че това са дребна сума за негор а се стиска за заплатата на Камбуров при условия че и РЕФАН искаха да помогнат. Тука не става въпрос за заплатата на Камбуров, а за това че аптекара иска да покаже кой кара влака.
-1
 
 
Аз съм зад Марешки. Ако беше направил всичко възможно,щеше да приемеш заплатата и щеше да се докажеш и тогава да ламтиш за повече... Айде със здраве и не очаквай да ти викам името на мача с прасетата.
+5
 
 
Направил всичко възможно.Да, ама не,ако беше така щеше да се съгласиш и на тази заплата ,нали си голям локомотивец.Всички сте едни и същи,парите и пак парите,останалото е прах в очите,на феновете.
-2
 
 
Ераносян и неголи ще го игнорират управата този човек е на почти всеки мач на ЛОКОТО писнами имам чувство че ще се подиграят с нас .....
-4
 
 
що се хвърляте против Камбура не ви ли писна пулитиката да се меси със спорта. Марешки ползва ЛОКОМОТИ за предизборна реклама .....
на 13.12.2012 г.
0
 
 
Ейййййй,не ми се спи от яд!!!В най-гнусния комунистически отбор да отиде!Трябва да се искат оставки,ако ще и да изпаднем,дей*а и управата,лапачи!
+4
 
 
И точно с тази фанелка (винаги с вас)ееее майна бесен съм честно
-5
 
 
Млади момчета да се налагат, догодина ще станат звезди! Камбуров приключи с футбола в Китай и сега не иска да обременява верните си черно.бели фенове! Нека трови живота на чорбарите!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: