ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри иска халф на Динамо Букурещ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:55 / 13.12.2012Коментари (46)12552
© Plovdiv24.bg
Националът Веселин Минев няма да е единственото утвърдено име, което ще подсили Ботев Пловдив през зимата. Новият треньор Станимир Стоилов има високи изисквания към попълненията и е изявил желание да вземе в състава си Борис Галчев, твърди "Меридиан мач". Проектонационалът премина от ЦСКА в Динамо Букурещ през лятото с контузия, която не му позволи да играе в първите мачове за румънския гранд. 

Преди месец обаче Динамо смени треньора Дарио Бонети с Доринел Мунтеану, който дава повече шанс на нашия халф. Въпреки това съществува шанс той да разтрогне през зимата. 

Ако това се случи, Ботев ще е първият избор за Галчев. Интересното е, че Станимир Стоилов го искаше и в Литекс, но тогава той избра да подпише с ЦСКА.
Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Какъв "анализ",каква "проницателност"!Хората са казали - "хубава работа ама...../вие си го знаете/.
-4
 
 
Като гледам спряганите имена за новата "звездна селекция" и ми става смешно! Галчев-1,60 м висок,пълно ренде и гарантиран минимум жълт картон във всеки мач,Хичо-1,62 м. висок,техничен,но страхлив футболист,с който говедата се разделиха с радост,Сърмов-всички го знаем,колко пари струва! Гледаме го в националния,пълна дупка,ама нали е от Левски и затова го водят звезда!.....Да не говорим за Томашич!? Отбора ще има класа,но тя няма да е достатъчна за нещо повече от 4-5-то място,като вземем в предвид ФАКТА,че сте сателит на говедата! Всичко при вас е един цирк и една надпревара за парите на Караибрахим и почти всички пришълци,треньори и футболисти идват предимно заради тях и 5 пари не дават за вас и за клуба ви! Това е истината,и както не веднъж преди месец-два ви казвах за бъдещия ви провал,който днес е факт,на пролет ви чака нова серия от същия"сериал" но с други главни герои! Хайде сега обиждайте,псувайте и пишете минусите,радвайте се на предстоящите гръмки и "звездни" заглавия през паузата за вас,но на пролет истината ще излезе а лятото отново оставки,нови треньори и нова "звездна селекция".....и така,докато на габровския еничер не му писне и не си вдигне чалмата и да си иде! Другия вариант да си тръгне е ако ГЕРБ изгубят изборите или не ги спечелят категорично! Дерзайте жълтури и весели празници!
0
 
 
Лично аз се надявам този трансфер да се провали.
+7
 
 
Като гледам как започва селекцията започвам да си мисля,че ще има и обявени цели пред новия треньорски екип.За минев вече е ясно,сега и Галчев може да дойде,определено класни играчи.Нивата до пролетта е дълга и очаквам някое гръмко име и в предни позиции.Що се отнася до Мъри трябва да се доверим на избора на ръководството и да подкрепим отбора със всички сили.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+9
 
 
Според мен Галчев ще си е идеален за центъра в Ботев. Според мен ще си е титуляр и може би ще измести Рубен. Трябва да имаме добри полузащититници !!! Я на тоя FOREVER 1912 кат ни ти изнася недей коментирай .
+4
 
 
какво ще стане с Коцето,найстина ли ще си тръгне
+9
 
 
Ако и Мъри не вземе 2 бързи крила,няма да остане задълго да знаете
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: